Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2.yi mi attı?
    İkisini de o attı.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkisini de o attı.
      Ezik ekici hain

Yorum

• arkadaşlar gidin gitti neyin konusunu yapıyorsunuz hala
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onazi iyidir giderse de insaAllah kiralık gider. Basaksehir istiyormus sanırım.
          Visca ile kafa kafaya takas. Onun dışında başakşehir gibi mezarcı takımlara yağmurlu günde su verilmez

Yorum

• Bir yanda Los Angeles şehri bir yanda Türkiye. Gignac olsam düşünmem bile
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beddualarla sakatladınız Ekici'yi.

Tebrikler
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Somurtkan Ekicinin lafını etmeyelim lütfen... bize hiç gelmemiş gibi artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ekici karakter olarak vasat ama fenerde çok iş yapar malesef. elimizdeki adamı kaçırdık
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ekici kim beyler, benim bildiğim Ekici Kaşar Peynir var bir tek.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beddualarla sakatladınız Ekici'yi.

Tebrikler

yalnız beceke geçen sene çok akıllıca bir iş yapmış. Ekicili Fenerbahçe bir 5-10 puan fazla alabilirdi.

Antudan alıntıdır.

Başkana bu mesajı göndermek lazım.Beşiktaştan ne alacağımızı merak ediyorum.

Yorum

• La bu Stoch dönüyor dolaşıyor yine geliyor FB'ye. Bunun ne zamana kadar sözleşmesi var yahu? 7-8 sezondur ben bu adamı görüyorum.

Yorum

• güzel güzel ekici yeter ki atsın da ortasaha almaktan vazgeçsinler sezon başlayınca görürüm onları

Yorum

• Güzel güzel ekici ne kadar havaya girerse topla oynaması ve atakları yavaşlatması o kadar artacaktır.Bu adamın g.tü kalktığından beri belimizi doğrultamadık
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              La bu Stoch dönüyor dolaşıyor yine geliyor FB'ye. Bunun ne zamana kadar sözleşmesi var yahu? 7-8 sezondur ben bu adamı görüyorum.
                              Sürekli sözleşme yenilediler. 2018 sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

Gidiş gelişleri hep kiralık oldu neredeyse.

Yazılanlar doğru ise Aykut Kocaman takımda düşünüyormuş bu sezon.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                              X