İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgur demirok fazla kucumseniyor.
Giray kacarla 82 puan topladik.
Ugur giraydan cok daha iyi bir stoper.
Bence milli takiminda birinci stoperi olmali.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedel'i acaba stoper mevki için istiyor olabilir mi ersun hoca
???
Ama on libero de oynayabilmesi cok buyuk bir arti.
Yorum
-
4-6-0 taktiği H.O.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka medel ve junuzovic bonservisi 12 milyon eder.
Onazi yi 6 ya satarsak. Visca alinir.forvet alinmayacak sanirim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedel kucka junu aşiri pres oynu demek...karakter demek..liderlik demek..
fakat öndeki oyuncular daha kaliteli olmali..olcayla filan olmaz
olabilirHayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka medel ve junuzovic bonservisi 12 milyon eder.
Onazi yi 6 ya satarsak. Visca alinir.forvet alinmayacak sanirim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senaryo olsun, ben ilerde Rodallega'ya razıyım bu sezon.TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJunuzovic geldi de eleştirmesi kaldı bizim ligin üstünde bir topçu bu adam zaten gelse frikikten en az 5 gol atar Ersun Hoca istediyse zaten vardır bir bildiği...
Yorum
-
joe - medel - durica - mas
-------------kucka-------------
bong - yazıcı - yunus - castillo
-------------?????--------------
esteban - onazi - uğur - kamil - roda - okay - bero - (solbek yedek yok )ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senaryo olsun, ben ilerde Rodallega'ya razıyım bu sezon.
Forvetten cok forvet harici gol atacak oyuncular onemli.
Bjk cenk tosunla sampiyon oldu.
Rodallega cok ustun bir oyuncu cenke gore.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli takip etmiyorum ama bi kaç maç denk geldi, Junuzovic kanatta oynuyordu Werder'de. Popov'un halefi diyebiliriz kendisine. Ndiaye ve Popov olmayınca C planı Junuzovic'tir.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebehic i cok izledim.Defans ofans dengesi iyi bir oyuncu.
Senin hocan ibanez i yok sayıyorsa suc benim degil.Onu git hocaya sor.
İdare edecek oyuncuları alt yapıdan ayarlayabilmeliyiz.( ゚д゚)
Yorum
Yorum