Aykut Kocaman takımları hocanın sistemini oturtana kadar bocalar, takım oturduktan sonra da hep aynı oyun tarzını izlersiniz Fb 3-4 ay sonra anca oturur, o zamana kadar bayağı puan kaybederler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Junusoviç transferini Yazıcı için çok istiyorum.Bütün yükü uşağa yüklersek sıkıntı yaşayabilir.
Ayrıca Visca içinde şartlar zorlanmalı.
Okay'ı yedeğe yazan renkdaşlarım ...Okay bu takımda kadroya yazılacak ilk oyuncudur.
Rodallega'nın bu kadar çabuk gözen düşmesine de ayrıca çok şaşkınım.Tarz olarak çok iyi bir santrafor olduğu kanaatindeyim .
W8081H7_LF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
Bende Ekici'nin gol atmasına sevindim.
Mehmet Topal - Ozan
---------- Ekici
Okay - Kucka
----- Yusuf
Üstünüz içiniz rahat olsun. Yeter ki orta saha almasınlar.
Mehmet Topal - Ekici
-------- Valbuena
Olsa da sorun yok. Fakat bu noktada anlaşamazlar diye düşünüyorum.
Ekici zaten çok yetenekli bir futbolcu. Sorun olan şey takım futboluna ayak uyduramaması.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli sözleşme yenilediler. 2018 sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.
Gidiş gelişleri hep kiralık oldu neredeyse.
Yazılanlar doğru ise Aykut Kocaman takımda düşünüyormuş bu sezon.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Ekici'nin gol atmasına sevindim.
Mehmet Topal - Ozan
---------- Ekici
Okay - Kucka
----- Yusuf
Üstünüz içiniz rahat olsun. Yeter ki orta saha almasınlar.
Mehmet Topal - Ekici
-------- Valbuena
Olsa da sorun yok. Fakat bu noktada anlaşamazlar diye düşünüyorum.
Ekici zaten çok yetenekli bir futbolcu. Sorun olan şey takım futboluna ayak uyduramaması.
Yorum
-
AH ulan Appie.. korkuttun bizi çocuk!! Su an durumu stabilmis ve uyutuluyormus. Ajaxin resmi hesabindan aciklama geldi. Ajax'in en buyuk yeteneklerinden biri olarak gorunuyordu bu cocuk. Insallah kisa zamanda futbola geri doner. Ama su an daha onemlisi sagligi tabiki
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yalnız beceke geçen sene çok akıllıca bir iş yapmış. Ekicili Fenerbahçe bir 5-10 puan fazla alabilirdi.
Antudan alıntıdır.
Başkana bu mesajı göndermek lazım.Beşiktaştan ne alacağımızı merak ediyorum.
Yorum
-
dostlar bu sene 2011 in aı tutacak bak görürsünüz mazlumun ağı elbet çıkar sikebahce iç calkantilarla ve başkanıyla uğraşacak cincon en ufak.bir maglubiyette Sneijder ve tudor masaya yatırılacak , sen.hoca bu söylemleri yuzunden aksilik.ustune aksilik.yasayacak dostlar önümüz çok açık bakın görün herşey güzel olacak bu sene.
O ruh geri gelecekbu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasarayın aldığı gomiste de bu sorun varmış oda bayılıyormuş ara sıra
bu usakda 20 dk kalp ritminlen ugrasdilar, masajlan vs...
hemde öyle bayilmada yok, yere oturuyor, sonra yatiyor, sonra kivranmaya basladi...
ins. bidaha böyle bisey görmem..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum