Sanki kalp masajı yapıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu damdoy muhabbeti canımı sıkıyor. Darlanıyorum. Mısır ekmeğini,bozuk olduğunu bilmediğiniz yoğurda hevesle kırıp ilk kaşığı aldığınızda mısır ekmeğine acırsınız,suratınızı ekşitip çöpe dökersiniz ve büyük hayal kırıklığı yaşarsınız ya,o yıkılmışlığı yaşıyorum damdoy'un Ersun ile olan fotoğrafını görünce. Şu duruma acil el atılmalı,damdoy Trabzon'dan uzaklaştırılmalı kesinlikle.
Medel ve bir forvete fitim şu durumda.Gerisi ekstra olur benim için.Hatta Medel'i çok istiyorum şu an.Hırsı,çılgınlığı yeter.Sıkıldım öyle rakip omuz koyduğunda jelibona dönen topçulardan.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk kez sahadaki adamin etrafi tedavide kapatildigini gördüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalp problemi gibi Allah esirgesin ama ciddi görünüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
dostlar sıkınti yo medel olmuyorsa onun ayarında biri.olir başkan çıtayı yükseltti anladı gereksiz bir ton adam.almak.yerine 4 tane alıp.en iyisinden almanın ne kadar mantıklı.oldugunu bakın bu hem.performans anlamında hem.oyuncu yönetimi anlamında hemde forma satışı ve stad geliri olarak.nasil.olumlu yansımaları.olacak.o yüzden ben çok.rahatim.kucka.ile.cita yükseldi artık iyi oyuncular gelir tek.korkum rode ve damdoy yeterli deyip.forvet almazlarsa o zaman is yaş . kimse bana devre arası alırız demesin o zaman lige havlu atiyorsun ayrıca şimdi alamadığını devre arası hiç alamazsın . BU SENE O SENE SAMPİYON olacağız ben inanıyorum.
O ruh geri gelecekbu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedel'in dün evlendiği eşi Cristina Morales İspanyolmuş. Avrupa'ya yakın olmak ister diye düşünüyorum.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüntü rahatsız edici olabilir. Lütfen forumda paylaşmayalım...
Dileyen sosyal medyadan tarayıp izlerse iyi olur.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleman darbe falan mı aldı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
Yorum