Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanki kalp masajı yapıyorlar.

Yorum

• junusovic ilk ortaya atildigindan beri bu kadro oynar diyorum ne okay ne yusuf kesilir bu takimdan en onemlisi de bu takim sadece bu kadroyla pas oyunu oynar

ne yapip edip benedetto olmazsa onun tarzi pas orani iyi forvet gerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Allah korusun, çok kötü bir durum...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu damdoy muhabbeti canımı sıkıyor. Darlanıyorum. Mısır ekmeğini,bozuk olduğunu bilmediğiniz yoğurda hevesle kırıp ilk kaşığı aldığınızda mısır ekmeğine acırsınız,suratınızı ekşitip çöpe dökersiniz ve büyük hayal kırıklığı yaşarsınız ya,o yıkılmışlığı yaşıyorum damdoy'un Ersun ile olan fotoğrafını görünce. Şu duruma acil el atılmalı,damdoy Trabzon'dan uzaklaştırılmalı kesinlikle.

Medel ve bir forvete fitim şu durumda.Gerisi ekstra olur benim için.Hatta Medel'i çok istiyorum şu an.Hırsı,çılgınlığı yeter.Sıkıldım öyle rakip omuz koyduğunda jelibona dönen topçulardan.
          ne gada güzel tarif ettin oni
          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilk kez sahadaki adamin etrafi tedavide kapatildigini gördüm
            kalp problemi gibi Allah esirgesin ama ciddi görünüyor

trabzonspor

Yorum

• şikebahçe 3-0 oldu, inanılmaz zevk alıyorum ya ayı tam komedi gol yedi

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kalp problemi gibi Allah esirgesin ama ciddi görünüyor

Link atın arkadaşlar merak ettim.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Eleman darbe falan mı aldı?

Yorum

• dostlar sıkınti yo medel olmuyorsa onun ayarında biri.olir başkan çıtayı yükseltti anladı gereksiz bir ton adam.almak.yerine 4 tane alıp.en iyisinden almanın ne kadar mantıklı.oldugunu bakın bu hem.performans anlamında hem.oyuncu yönetimi anlamında hemde forma satışı ve stad geliri olarak.nasil.olumlu yansımaları.olacak.o yüzden ben çok.rahatim.kucka.ile.cita yükseldi artık iyi oyuncular gelir tek.korkum rode ve damdoy yeterli deyip.forvet almazlarsa o zaman is yaş . kimse bana devre arası alırız demesin o zaman lige havlu atiyorsun ayrıca şimdi alamadığını devre arası hiç alamazsın . BU SENE O SENE SAMPİYON olacağız ben inanıyorum.

O ruh geri gelecek
                    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Görüntü rahatsız edici olabilir. Lütfen forumda paylaşmayalım...

Dileyen sosyal medyadan tarayıp izlerse iyi olur.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Medel'in dün evlendiği eşi Cristina Morales İspanyolmuş. Avrupa'ya yakın olmak ister diye düşünüyorum.
                        Olm rahat bırakın adamı ya, neleri araştırıyorsunuz
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ersunla Damdoy resmi kalacağını resmi ilanıdır

Bu soruyu sormuştum yöneticimize sormuştum büyük ihtimal kalacak demişti
                          anlaşılan giderse roda gidecek
                          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görüntü rahatsız edici olabilir. Lütfen forumda paylaşmayalım...

Dileyen sosyal medyadan tarayıp izlerse iyi olur.
                            Beni rahatsız etmez reis. Özeldn atın bari.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eleman darbe falan mı aldı?
                              yok ya kendini yere attı

trabzonspor

Yorum

• Bizim başkanın en büyük yanılgısı, ben her şeyi Ersun'a teslim edersem bizi şampiyon yapar düşüncesi. Şimdi Ersun çıkıp Başkana dese ki Yusuf Yazıcı'yı sat işime yaramaz, başkan gözü kapalı satar.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X