Castillo gs maçında Cavanda ile girdiği ikili mücadelede yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadı.Umarım daha küçük bir yırtıktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖlçü değil. Lig başlayınca göreceğiz. Şu rezil kamerada kimin ne oynadığı bile belli değil.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:50.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle deme başladı gine karamsar bey yazmaya bir insan hiç memnun olmazmı hiçbirşeyden merak ediyorum...
Yorum
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri bana
(geldiği günden beri, yapılan hazırlık maçlarında) ,
kucka'nın ( 5 m edecek ) ne oynadığını söyleyebilir mi acaba ?
Yorum
-
Herkes Castillo'nun sakatığı ciddi ise herşey iptal psikolojisine girdi dimi ? İşte Trabzonspor şampiyonluğa bu kadar hazırdı.Hücumda B C D planı olmayan Castillo'dan sonra tek çalım atma kabiliyeti olan oyuncusu sağ bek oynayan takım kendisini dev aynasında görüyorİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Kamera yeri, çekim kalitesi o kadar kötü ki hazırlık maçlarını seyretmeye max. 10dk dayanabiliyorum.
Millet bu görüntülere dayanarak asıp kesiyor.
Ne gördünüz de ne yorumluyorsunuz?
Kucka'ya sallayanı mı ararsın teknik direktörün oyuncu seçimine giydireni mi.
Yahu adı üstünde hazırlık maçı. Adam oyuncuları da oyun yapısını da deniyor.
Transferle ilgili de stoper, santrafor ve öne bir oyuncu alınacak diyorlar işte.
3-4 ilk 11 oyuncusunun neleri değiştirebildiğini geçen yılın devre arasında gördük.
15 gün daha sabredin, sonra kusarsınız negatif bilmişliklerinizi.
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle deme başladı yine karamsar bey yazmaya bir insan hiç memnun olmazmı hiçbirşeyden merak ediyorum...
siz (bi 100 yıl daha) beklerim derseniz ,sizin bileceğiniz iş tabi !En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:58.
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamera yeri, çekim kalitesi o kadar kötü ki hazırlık maçlarını seyretmeye max. 10dk dayanabiliyorum.
Millet bu görüntülere dayanarak asıp kesiyor.
Ne gördünüz de ne yorumluyorsunuz?
Kucka'ya sallayanı mı ararsın teknik direktörün oyuncu seçimine giydireni mi.
Yahu adı üstünde hazırlık maçı. Adam oyuncuları da oyun yapısını da deniyor.
Transferle ilgili de stoper, santrafor ve öne bir oyuncu alınacak diyorlar işte.
3-4 ilk 11 oyuncusunun neleri değiştirebildiğini geçen yılın devre arasında gördük.
15 gün daha sabredin, sonra kusarsınız negatif bilmişliklerinizi.MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımım Madrid gibi olsun , sağdan soldan aksın istiyorum . cayır cayır top oynasın , gelene gidene çaksın , zırtapozların dizleri titresin istiyorum . ve bunu hemen istiyorum .
siz ( bi 100 yıl daha ) beklerim derseniz , ( ömrümüz yeterse ) sizin bileceğiniz iş tabi !-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
Yorum