Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Castillo gs maçında Cavanda ile girdiği ikili mücadelede yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadı.Umarım daha küçük bir yırtıktır.
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ölçü değil. Lig başlayınca göreceğiz. Şu rezil kamerada kimin ne oynadığı bile belli değil.
      Öyle deme başladı yine karamsar bey yazmaya bir insan hiç memnun olmazmı hiçbirşeyden merak ediyorum...
      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:50.
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Sol ust caprazdan ceken kamera kime ait ordan izlesek maci

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle deme başladı gine karamsar bey yazmaya bir insan hiç memnun olmazmı hiçbirşeyden merak ediyorum...
          Hocanın oyunculara; "Çok zorlamayın, taktiğe sadık kalın yeter" dediğine eminim. Bu maçlar kesinlikle ölçü olamaz, oyunculara talimatlar bu yöndedir genelde.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biri bana
            (geldiği günden beri, yapılan hazırlık maçlarında) ,
            kucka'nın ( 5 m edecek ) ne oynadığını söyleyebilir mi acaba ?
            5 milyonluk nasıl oynanıyo onu bi söyleyinde önce. Hazırlık maçında 5 milyonluk nasıl oynanır bunun cevabını alalım.

Yorum

• Herkes Castillo'nun sakatığı ciddi ise herşey iptal psikolojisine girdi dimi ? İşte Trabzonspor şampiyonluğa bu kadar hazırdı.Hücumda B C D planı olmayan Castillo'dan sonra tek çalım atma kabiliyeti olan oyuncusu sağ bek oynayan takım kendisini dev aynasında görüyor
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Castillo inş ciddi bir şey yoktur yoksa okadar kamp boşa gidecek.

Yorum

• Yusuf bildiğimiz gibi bir arpa boyu yol katedemedi bu çocuk
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• 5 milyonluk nasıl oynanırın cevabı elbette yok.Fakat 5 milyonu başta tarz bir oyuncuya verebilirdik.Kuçkanın okay ve onaziden oyun stili olarak farkı yok

Yorum

• Hedef şampiyonluk falan değil. Şampiyonluk da olmamalı. Trabzonspor'un hedefi her zaman üçüncülük olmalı, bu yıl da öyle. Gerçekçi hedefler koymadığımız için bu durumdayız. Adım adım bakamadığımız için bu durumdayız. Ha deyince başarı gelmiyor artık.

Yorum

• Kamera yeri, çekim kalitesi o kadar kötü ki hazırlık maçlarını seyretmeye max. 10dk dayanabiliyorum.
                        Millet bu görüntülere dayanarak asıp kesiyor.
                        Ne gördünüz de ne yorumluyorsunuz?
                        Kucka'ya sallayanı mı ararsın teknik direktörün oyuncu seçimine giydireni mi.
                        Yahu adı üstünde hazırlık maçı. Adam oyuncuları da oyun yapısını da deniyor.
                        Transferle ilgili de stoper, santrafor ve öne bir oyuncu alınacak diyorlar işte.
                        3-4 ilk 11 oyuncusunun neleri değiştirebildiğini geçen yılın devre arasında gördük.
                        15 gün daha sabredin, sonra kusarsınız negatif bilmişliklerinizi.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle deme başladı yine karamsar bey yazmaya bir insan hiç memnun olmazmı hiçbirşeyden merak ediyorum...
                          takımım Madrid gibi olsun , sağdan soldan aksın istiyorum . cayır cayır top oynasın , gelene gidene çaksın , zırtapozların dizleri titresin istiyorum . ve bunu hemen istiyorum .

siz (bi 100 yıl daha) beklerim derseniz ,sizin bileceğiniz iş tabi !
                          En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 20:58.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kamera yeri, çekim kalitesi o kadar kötü ki hazırlık maçlarını seyretmeye max. 10dk dayanabiliyorum.
                            Millet bu görüntülere dayanarak asıp kesiyor.
                            Ne gördünüz de ne yorumluyorsunuz?
                            Kucka'ya sallayanı mı ararsın teknik direktörün oyuncu seçimine giydireni mi.
                            Yahu adı üstünde hazırlık maçı. Adam oyuncuları da oyun yapısını da deniyor.
                            Transferle ilgili de stoper, santrafor ve öne bir oyuncu alınacak diyorlar işte.
                            3-4 ilk 11 oyuncusunun neleri değiştirebildiğini geçen yılın devre arasında gördük.
                            15 gün daha sabredin, sonra kusarsınız negatif bilmişliklerinizi.
                            Yok hocam onlar her daim haklı olacak ya. Sürekli yazıp çizerler böyle şeyleri, sonra 5/2 oldu mu o 2 şeyi öne sürer, ben demiştim diye başlarlar. Bırakın yazıp çizsinler. 5 mesajın 5'i de olumsuz olanı zaten engelleyin. Ben öyle yapıyorum, alıntılanmadığı sürece de görmüyorum. Tavsiye ederim.
                            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              takımım Madrid gibi olsun , sağdan soldan aksın istiyorum . cayır cayır top oynasın , gelene gidene çaksın , zırtapozların dizleri titresin istiyorum . ve bunu hemen istiyorum .

siz ( bi 100 yıl daha ) beklerim derseniz , ( ömrümüz yeterse ) sizin bileceğiniz iş tabi !
                              O isteklerin bu şekilde anlatılmaz onu bilde... Bu düşünce tarzı yüzünden çok çekdik... Hala akıllanmadınmı...
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Anaokulu terketmiş kişi foruma üye olup yorum bile yapmamalı bence.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X