yaziklar olsun be 3-2 den bilerek maci verdiler. bosuna kücük sikeci demiyoz bunlara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesatmış ne diyeyim
Sadece agzı laf yapıyor hepsi o.
Bildigin gazoz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
arkadaşlar maç satacak takım 2-0 dan 3-2 öne geçmez bir kere.. öne geçtikten sonra töre ve Q7nin laubaliği maçı verdi..
şenol hoca saçma değişiklikleri her zaman yapıyordu.. 10 kişi oynadığın maçta tek stoperini çıkarıp yerine sağ bek almak büyük hoca olmadığının kanıtı.. bu maçı kaybetmek bjk için çok kötü bir durum..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildiSizinle aynı goruste olmayınca terörist mi oluyoruz?
Sanırım burası forum sayfası degil.
Sizin gibi dusunmek zorundamıyız?
Ayıptır yahu.
Teror estiriyorsunuz ne demek?
Yorum yapamıyacaksak hic yazmayalım foruma.
Siz nasıl Mbia nın gitmesini mantıklı buluyorsanız,bence bu kadar kaliteli bir oyuncunun bu kadar kolay kaybedilmesine kzıyorum.
Bunun nesi terör estirme?
kirik plak gibi tüm gün ayni seyi tekrarlamak nedir
bari mbia basliginda yap da okumak isteyen okusun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar maç satacak takım 2-0 dan 3-2 öne geçmez bir kere.. öne geçtikten sonra töre ve Q7nin laubaliği maçı verdi..
şenol hoca saçma değişiklikleri her zaman yapıyordu.. 10 kişi oynadığın maçta tek stoperini çıkarıp yerine sağ bek almak büyük hoca olmadığının kanıtı.. bu maçı kaybetmek bjk için çok kötü bir durum..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildiAydin kardesim sevdigim 1kac insandan birisin ....ama formu birakma karari aldim...yazi yazmicam....
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum