Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akakpo kara gün içindir
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Akakpo şu anda Aykuttan sonra en iyi stoperimiz olur bana göre
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• 700 kişi takipçisiyle belliki takipçi kasmak için yalandan ortaya atılan iddiadan ibaret.

Yorum

• Yattara ve colmanın 2016 model olanından bulmak gerek acil

Mevcut orta saha ve kanat oyuncularımız yetersiz..
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Kupamizi vermedikleri sürece, bunun için ugrasmadiklari sürece, bize bir sey yapamazlar... transfer yasagi beelki olur, onu da 1 dönem için verirler, o kadar... avrupa'dan men falan hikaaayeeeeeeee
            Kaç kere yazdim bunu, hâla ayni fikirdeyim, bize bir sey yapamazlar, yemez
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye transfer yasagi gelecek anlamak mumkun degil giderler onemli miktarda hafifletildi.su iki gun icinde daha da asagi cekilecek.mng yle 3 milyon euro sponsorluk imzalandi.subat ayinda stad isim hakki 100 milyon euro civarinda sozlesme durumu var.ne alaka arti mbiadan 4 milyon euro geldi arti cavandadan douglastanda biseyler gelebilir satilirsa.
              Bende sanmıyorum fakat haberi görünce ister istemez bir korku oluyor zaten bu kadar kısa sürede en fazla bu kadar kar yapılır biz transfer yasağı alırsak o zaman şu şartlara göre galatasaray ömer boyu ceza almalı
              Its Because You Got No Guts

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akakpo kara gün içindir

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Akakpo kompakt futbola yatkın stoper.1461'in yaptığı tüm maçları izleyen biri olarak söylüyorum başımıza çok iş açar.

Yorum

• bir ayda maaş yükünü 60 milyon(fazla da olabilir) indireceksin- ki bence bununla da kalmayacak- sonra uefa gelecek ceza verecek.o konuda rahat olun bence.emin adımlarla ilerliyor yönetim.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yeryüzü'ne düşmüş en rezalet transfer yapan Hoca(!) Hami Mandıralı'dır..

Yorum

• Gündem Trabzonspor doğru haberler veriyor ama bence bilgiyi veren yönetici bilerek yanlış bilgi vermiş olabilir. Hani transfer yasağını kabullenen bir taraftara zamanı gelince süroriz yapmak için.

"Bakın kulübü ne halden ne hale getirdik" demek için.

İyi niyetli bir çakallık.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Akakpo nun hızlı bizim aradığımız nitelikte ve maliyetsiz bir stoper..Tartisilacak bir durum yok..

Douglas Marin Sefa Ishak Deniz Atik giderse cok iyi olacak...Adam falan istemiyorum bu arkadaşlar da gitsin yeter..

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeryüzü'ne düşmüş en rezalet transfer yapan Hoca(!) Hami Mandıralı'dır..
                            hocam daha şahin aygüneş gelecek esra ceyda kardeşlerle fotoğrafı çıkacak. onu bekleyelim.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eyvallah renktaş eyvallah
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Akakpo çok mantıklı hamle emin olun en iyi stoper olacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X