Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaziklar olsun be 3-2 den bilerek maci verdiler. bosuna kücük sikeci demiyoz bunlara
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• 1461 ait oldugu yere koyune dondu sönol hoca tipss bee

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bjk en son 2013'de 4 gol yemiş. Bu maç ayarlı değil öyle mi ?
        .

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
          Aydin kardesim sevdigim 1kac insandan birisin ....ama formu birakma karari aldim...yazi yazmicam....
          Hayda.. Abi sen de mi?
          8. Kuşatma

Yorum

• Şenola koya koya fbyi şampiyon yapalım benden mutlusu olmaz.marta kalmaz havlu atar bu kuşlar ama olur da elimize kalırsa öyle bi koyacaz ki şenola...

Yorum

• Bu Beşiktaş'ın bırakın şampiyonluğa oynamasını 60 puanı geçmesi mucize.Bide biz geçirsek şunlarada 1461 takımının intikamını alsak.

Yorum

• Bundan sonra forever Fener.

Sezon sonu Senol un yuz ifadesini gorunce cok mutlu olacagım.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şenol Hoca maçı satmıştır.. Açık ve net yazıklar olsunn...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Şenol Hocayı herkes övüyor(lig maçları için) eyvallahta bu bjk kaç yıldır beraber oynuyor oynasın barı o kadar.Zaten avrupadanda elendi.Ahmet çakar dünya devi fjlan diyo gorduk dünya devini

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      satmış ne diyeyim
                      Abi bu adamı cok yanlıs tanıyorsunuz.Kesinlikle prensip sahibi bir insan degil.

Sadece agzı laf yapıyor hepsi o.

Bildigin gazoz.

Yorum

• arkadaşlar maç satacak takım 2-0 dan 3-2 öne geçmez bir kere.. öne geçtikten sonra töre ve Q7nin laubaliği maçı verdi..

şenol hoca saçma değişiklikleri her zaman yapıyordu.. 10 kişi oynadığın maçta tek stoperini çıkarıp yerine sağ bek almak büyük hoca olmadığının kanıtı.. bu maçı kaybetmek bjk için çok kötü bir durum..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
                          Sizinle aynı goruste olmayınca terörist mi oluyoruz?

Sanırım burası forum sayfası degil.

Sizin gibi dusunmek zorundamıyız?

Ayıptır yahu.

Teror estiriyorsunuz ne demek?

Yorum yapamıyacaksak hic yazmayalım foruma.

Siz nasıl Mbia nın gitmesini mantıklı buluyorsanız,bence bu kadar kaliteli bir oyuncunun bu kadar kolay kaybedilmesine kzıyorum.

Bunun nesi terör estirme?
                          abi görüsüne karsi bisey diyen oldumu
                          kirik plak gibi tüm gün ayni seyi tekrarlamak nedir
                          bari mbia basliginda yap da okumak isteyen okusun
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Içinizde büyüttüğünüz nefretin sizden baskasina zarari yok. Çocuk gibi sizlaniyorsunuz kusura bakmayın da. Hani başka takımın hocası sizi ilgilendirmiyordu.işinize gelince ne güzel ilgileniyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar maç satacak takım 2-0 dan 3-2 öne geçmez bir kere.. öne geçtikten sonra töre ve Q7nin laubaliği maçı verdi..

şenol hoca saçma değişiklikleri her zaman yapıyordu.. 10 kişi oynadığın maçta tek stoperini çıkarıp yerine sağ bek almak büyük hoca olmadığının kanıtı.. bu maçı kaybetmek bjk için çok kötü bir durum..
                              Hocam bosuna yorma kendini.Macın ayarlı oldugu cok net.Eger macı izlediysen zaten anlatmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
                                Aydin kardesim sevdigim 1kac insandan birisin ....ama formu birakma karari aldim...yazi yazmicam....
                                Hayirdir kardesim kim sıktı canini.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X