Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onu her firsatta söyledik cok kalburüstü topcu alınmadığı muddetce Yumlu oynar,oynayacak,göreceğiz ama ben Kaminski yi beğendim yanina Zambrano gibi bir adamla ideal ikili olusturulabilir..
    bence bir tecrübeli oyuncu garanti olmalı zambrano gibi. yanına bu oyuncu denenebilir. bastos rostov ile şampiyonluğa oynuyor.ama üçlü savunma oynuyorlar, bu dikkate alınmalı. son izlediğimden bu yana kendini geliştirmiştir muhakkak. bu 2 oyuncu alınırsa uğur dahil 5 futbolcunun da oynama şansı var. ben bir tane kalitesi net stoperden yanayım. diğerlerinden iyi olan oynar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu oyuncular alınırsa yumlu oynar sonra suçlu yumlu olur.
      Yumlu Halilhodzic döneminin başında oynadığı gibi oynasın cidden banko oynar. O zaman ayağından sakatlanmıştı. Son yıllarda gördüğüm en iyi stoper performanslarımızdan birini göstermişti. Ama gitmeli yani gitsin şu tartışmalar bitsin artık
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

bence bir tecrübeli oyuncu garanti olmalı zambrano gibi. yanına bu oyuncu denenebilir. bastos rostov ile şampiyonluğa oynuyor.ama üçlü savunma oynuyorlar, bu dikkate alınmalı. son izlediğimden bu yana kendini geliştirmiştir muhakkak. bu 2 oyuncu alınırsa uğur dahil 5 futbolcunun da oynama şansı var. ben bir tane kalitesi net stoperden yanayım. diğerlerinden iyi olan oynar.
        Uğur a göre hicbir sey yok bence Ndiaye veya Umar karsiliginda kullanabilirsek kullamaliyiz..Onun disinda bir tecrübeli tartisilmayacak stoper sart katiliyorum...Mesala Kaminski alinsa yanina kadroda ki en uygun isim Akakpo..

Yorum

• lawal'ın gamsızlığından olsa gerek ndiaye daha geride lawal önde gözüküyor.adamın oynamadığı yer kalmadı.forvet arkası, forvet, sağ kanat, önlibero. çok iyi transfer olur alınırsa. eksiklik olunca kaydırmalarda çok işe yarar. en iyi yedek oyuncuyu oynatma şansı buluruz her eksiklikte.

Yorum

• Kaminski, Yumlu'nun Polonya Şubesi gibi geldi bana..
            Ama herkes çok olumlu yazıyor burda

Yorum

• Ben Arfa
              N'koulou
              Veloso
              Zivkovic
              Cacares
              Vilhena

bu sezon kontratlari biten bazi iyi oyuncular. Bence degerlendirmek lazim.
              Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Onur

Cavanda-Aykut-?-Guray
                Vilhena-Veloso
                Visca-Ziyech-Ndiaye
                AYAKLARINA HAKIM GOLCU GUCLU VE HIZLI FORVET
                Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• merkezde iki tane disiplinli orta saha ve önlerinde yine çok koşan pres yapan çift forvet, kanatlarda da yetenekli oyuncular.

...............castro..vukcevic
                  ...bailey.............................pereira
                  ..............hassan.....ndiaye

pereira örnek olarak yazılmış bir oyuncu. pereira gibi genç bir oyun kurucu kiralanabilir. kesinlikle taraftarı heyecanlandıracak bir 10 numaraya ihtiyaç var.kanatta başlatarak üzerindeki gol yükünü hafifletebiliriz.

forvet için hassan, ndiaye, zrelak, muhammet dörtlüsü yeterli olur. takımı oturtur yıldız hakkımızı bir sezon sonrası için saklarız.

orta sahada vukcevic kesinlikle ideal bir oyuncu bizim için. ama yanındaki oyuncuyu iyi seçmek lazım. hiç durmayan, çok koşan öne doğru boş koşu yapan disiplinli bir oyuncu lazım. ramazan doğru bir tip mesela ama çok tecrübesiz.

................aytaç(ramazan)..okay
                  .....visca(abdülkadir)...................ekici
                  ...............zrelak....muhammet(cafer)

başkan'ın dediği gibi görece ucuz ama hedef kovalayabilecek iskelet oluşturulabilecek bir kadro. beşir, yazıcı, savaş, belki ramazan da 1461'e gönderilsin ligde kalırlarsa.
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 15:20.

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Arfa
                    N'koulou
                    Veloso
                    Zivkovic
                    Cacares
                    Vilhena

Ben Arfa varsa alırım bir dal

Yorum

lawal'ın gamsızlığından olsa gerek ndiaye daha geride lawal önde gözüküyor.adamın oynamadığı yer kalmadı.forvet arkası, forvet, sağ kanat, önlibero. çok iyi transfer olur alınırsa. eksiklik olunca kaydırmalarda çok işe yarar. en iyi yedek oyuncuyu oynatma şansı buluruz her eksiklikte.
                      Kuvvetli bir ortasaha oluşturup Ndiaye'yi forvet izlemek istiyorum ben. Bu adam nice forvetlere nal toplatacak özelliklere sahip. Kuvvetli, mücadeleci, atletik, hızlı ve son vuruşları temiz. Kısaca hayal ettiğim forvet tipi.

..................xxxxxx.........xxxxxxx.......... .........
                      ...........................xxxxxxx................ ............
                      xxxxxxx.................Ndiaye...................x xxxxx
                      Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Arfa
                        N'koulou
                        Veloso
                        Zivkovic
                        Cacares
                        Vilhena

arfa ve veloso ilaç gibi gelir bir stoper bir solbek iki kanat cardozo satarsak yerine bir forvet muazzam
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• ----------------------Onur-------------------
                          -------------Zambrano - Aykut -----------
                          Cavanda---------------------------- Olsson
                          --------------Aytaç ---- Veloso------------
                          ------Josue------ Afra-------Visca-------
                          --------------------Eren---------------------
                          Esteban-Çağlar Söyüncü-Uğur-Bosingwa-Güray-Okay-Övünç-Erkan-Ekici-Muhammet

Zambrano hakkında pek bir şey yazmak istemiyorum. Forum yakından tanıyor umarım gelir gönlümün efendisi. Olsson yada Vargası isterim sola, sözleşmeleri de bitiyor. Veloso kalitesi asla tartılşılmaz defansif orta saha oyuncusu sözleşmesi de bitiyor imiş umarım düşünülür. Bursa dan hatırladığımız Josue şimdide Braga da kiralık oynuyor bonservisini alamazsak en azından kiralık alabiliriz sağ kanatta çok etkili Aminudan çok daha az riskli. Afra sözleşmesi bitiyor imiş anlaşılabilir ise mükemmel olur en kötü ihtimalde Mbia misali satar kazançlı çıkarız maaşı sorun yaratmayacak oyuncu o yüzden. Visca için Sefa Yusuf Zeki ve türevleri ile takas olabilir maaş yükünden kurtuluruz hiç değilse. Çağlar Söyüncü için max.300 - 400 bin euro gibi bir şey çıkartırız elimizden Göksu Gökhan Yazgan vs 3-4 genç oyuncu ile Altınorduyu ikna edebiliriz Çağlar inanılmaz bir potansiyel taşıyor.
                          Kısa ve öz transferlerle beraber Ndoye ve Yatabareyi Çinlilere Araplara satarız A.Ömür Beşir vb potasiyeli olan gençleri iyi bir hoca eşliğinde 1461e gönderir 1461ide eski havasına sokarız. Akyazıyada açılışı yaptığımız gibi 20.000 bin kombine ile birlikte gümbür gümbür gireriz 50.yıla
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Veloso'yu Beşiktaş'a önermişler, Veloso 2.5 milyondan 4 yıllık sözleşme yaparsanız gelirim demiş. Beşiktaş çevrimdışı

Veloso işini unutun.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Veloso'yu Beşiktaş'a önermişler, Veloso 2.5 milyondan 4 yıllık sözleşme yaparsanız gelirim demiş. Beşiktaş çevrimdışı

Veloso işini unutun.
                              çok doğal. o yüzden boşa çıkıyor bu adamlar zaten.sonra imza parası maaş derken bonservisli oyuncu almaktan daha maliyetli oluyor. vukcevic aynı tip oyuncu. braga'da aldığı maaş 500 bin değildir. kesinlikle daha akıllıca bir tercih olur. büyük ihtimalle de tekrar avrupa'ya satarız.

Yorum

çok doğal. o yüzden boşa çıkıyor bu adamlar zaten.sonra imza parası maaş derken bonservisli oyuncu almaktan daha maliyetli oluyor. vukcevic aynı tip oyuncu. braga'da aldığı maaş 500 bin değildir. kesinlikle daha akıllıca bir tercih olur. büyük ihtimalle de tekrar avrupa'ya satarız.
                                Belli bi seviyenin üzerindeki oyuncularda durum tam olarak o. Bu tercihi net katkı vereceğini bildiğin bi oyuncuda kullanabilirsin ama o kadar, ikincisi olmamalı.

Vukcevic'i başta biraz düz bulmuştum ama wyscout'tan biraz izleyince işini iyi yapan bir adam olduğu anlaşılıyor. Şuan tam bizim alabileceğimiz sınırda. Ama şöyle de bir şey var, bugün Vukcevic'i bu takıma koy "ikinci Aykut Akgün" derler, eğer alacaksak yanında kullanacağımız oyuncuyu da iyi seçmemiz lazım. Ortasahada iyi bi tandem oluşturabilirsek ana sorunumuzun epey bi kısmını çözmüş oluruz. Bana Ndiaye'yle iyi ve birbirini tamamlayan bi ikili olurlarmış gibi geliyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X