İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hangisini takımda görmek istemezsiniz diye bir anket bekliyorum
fatih atik
soner
salih
alper
diğerleri
Sefa Yılmaz. Dün belirttim yine belirtiyorum.
Kevın Constant'tan sonra en nefret ettiğim futbolcudur.
Sakallarını Fatih Atik gibi bilerek kestirmediyse bende adam değilim.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
bu başlık ile alakası olmayan yazım için özür dilerim öncelikle.
gün içerisinde 2 kez Mbia transferi konusunda yazışmalar nedeniyle isyan eder derecede mesaj yazdım.hala daha bu mesajlarımın arkasındayım.bu mesajları yazarken ki amacım, bir transfer ya da haberi olur bu konuşulur ama en fazla 1 ya da 2 sayfa devam eder.gidiyorum geliyorum sayfa sayısı ilerlemiş, içerik okuyorum ama o konuda ilerleme yok.olan tek şey iki görüş tarafı görüşlerini diğerine kabul ettirmek için uğraşıyor.ortada transfer konuşması dışında her şey var.bunun sonucunda kendi düşünceme göre doğal olarak bu adamın ekonomik,mental ve takıma katkısını kendi başlığında konuşun dedim.çünkü artık iş transfer haberinden çıkmış Mbia özeline dönmüştü.Bu nedenle hala arkasında olduğum görüş konusunda mesaj yayınladım.bunları belirtmemin sebebi de belki okumuşsunuzdur okumamışsınızdır ama kendi açımdan vicdanen bu mesajı yazmayı borç bildim.
Son olarakta ben bu foruma iki kişi gelecek de duyum söyleyecek diye girmiyorum.duyum gelmiş gelmemiş önemi yok.artık sosyal medya o konuda yetiyor insana.benim bu forumda bulunmamın sebebi değerli başlıklarda değerli yorumlardır.bakıyorum bazı büyüklerimiz hemen forumdan ayrılma peşinde.eğer siz cidden kendinizi buraya ait hissediyorsanız -ki ben kendimi hissediyorum- bu nedenle ne yönetici tavrı ne de üye hareketleri bu forumdan ayrılmak için sebep değildir.
Kalp kırdı ise affola,hak geçti ise helal edin.(belki önemi yoktur ama veda mesajı gibi oldu ama buradayım bir yere gitmiyorum)
En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 22:53.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa Yılmaz. Dün belirttim yine belirtiyorum.
Sakallarını Fatih Atik gibi bilerek kestirmediyse bende adam değilim."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hangisini takımda görmek istemezsiniz diye bir anket bekliyorum
fatih atik
soner
salih
alper
diğerleri
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bilmeyerek mi sakal bırakıyorsun anlamadım?
Yanlış anladın hocam. Bu adamın röportajını okumuştum. Trabzonspor'un yılmaz savaşçısı diye. Oradan anlamıştım karakterinde sorun olduğunu. Vefa dememesi, futbolun umurunda olmaması gösterdi gerçek yüzünü. Sakal'a lafım yok. Fatih Atik'e benzemesine kızıyorum.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGorus soylemek baska,gorusumuzu soyluyoruz diye terör estirmekle suclanmak baska.
Ben herkesin gorusune saygı duyarım ve gorusume saygı duyulmayan yerde vakit kaybetmem.
Hayat gorusum bana bunu yapmamı soyler.
Simdiye kadar kırdıgım herhangi biri varsa kusuruma bakmasın.
Cumleten herkes hakkını helal etsin.
Gurbette yaşayan arkadaşlarla ilgili gözlemimde bir hata varsa ya da incitici bir cümle kurduysam onlardan da şimdiden özür dilerim.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra forever Fener.
Sezon sonu Senol un yuz ifadesini gorunce cok mutlu olacagım.
Bosuna demiyoruz gercek düsmanlarimiz icimizde diye.
Alti üstü kici kirik bi kupada adamlar taktik uyguladi diye sikecilerin sirtini sivazlayacak kivama gelmissin.
Allah Trabzonspor'un gelecegini sizin gibilerden korusun.En son Ahmet Aykin tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 22:58.
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildiSON DAKİKA
Belki biraz garip gelecek ama Mahmut efendi Hazretlerine gidilecek ve beddua varsa beddua kaldırılacakmış
Yko
Bu nasıl haberdir la
Ama varya şu beddua işine ben de takmış vaziyetteyim 2010-11 den beri. Bi kalksa kimse duramaz karşımızda"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa Yılmaz. Dün belirttim yine belirtiyorum.
Sakallarını Fatih Atik gibi bilerek kestirmediyse bende adam değilim.
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildiSON DAKİKA
Belki biraz garip gelecek ama Mahmut efendi Hazretlerine gidilecek ve beddua varsa beddua kaldırılacakmış
Yko
Bu nasıl haberdir la
Ama varya şu beddua işine ben de takmış vaziyetteyim 2010-11 den beri. Bi kalksa kimse duramaz karşımızda
Arkadas bunu aklina getirenler madde bagimlisi mi acaba?
Yorum
-
Abilerim, arkadaşlarım...
Transfer başlığının konu dışına sapmaması adına mesajların tamamen transferlerle ilgili olmasını hep birlikte özen gösterelim. Farklı konulara dair iletiler başlıktan kaldırılmaktadır.
Teşekkürler“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Birde beddua kaldırma işini deneyelim herşeyi deneyelim.Bence her yol mübah yeterki Trabzonspor tekrardan şaha kalksın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
Yorum