Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mbia açısından bakarsak adam iyi para kazandı kısa sürede
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hasan Tüncel‏@hasantuncel61 27 sn.27 saniye önce Kervens Belfort 1461 Trabzon'a hayırlı olsun..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekke formasi Ts Club formasi, Anorthosise gol attigi forma. Hani medium bedeni Xl gibi olan formalarimiz

İyi forma

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• alalım nakoulma,umar aminu, attamah ve ndiayeyi gibi adamları önümüze bakalım inş.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yav demeyim demeyim diyorum abi ama sen böyle diyorsan büyük ihtimal takım şahlanacak. Eskiden en pozitif sendin şimdi negatife döndün. Halbuki İHO dönemine göre ümitli olmak için daha çok neden var.
            Ben lig başında bu takım şampiyon olacak dedim Trabzonspor tarihinin en kıyım sezonu yaşandı hakemleri hesaba katmamıştım.Allah için söyle bu takımın sadece elle oynamalardan 8 tane penaltısı verilmedi,TFF bizi rahat bıraksaydı kaç puanımız vardı şuan.Salla İhoyu falan şimdi takımın hocası kapasitesizin önde gideni.Yemin ederim Sadi hoca kalsaydı daha iyiydi,Koskoca Trabzonspor hiçbir şekli olmayan adama takımı emanet ediyorsa ben başarı falan beklemiyorum ligde kalalım kâfi.
            En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 16:04.

Yorum

• Bu takımın en büyük ihtiyacı Fernando Belluschi tarzı bir ortasaha. Takımın mevkiler arası bağlantısı yok bunu çift yönlü bir ortasaha sağlar ancak.

N'diaye de olur bak.
              En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 16:05.

Yorum

• cavanda-boss-aykut-güray
                ----------------aytac-----------------
                ---ekici-----------------ndiaye---
                nakoulma--demir----yusuf

kanatlar çok hızlı.. iş yapar bu takım
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Satın satın,25.hafta küme düşme potasına girince görüşecez.
                  abi yumlu soner özer gibi özevlatlar kurtarr bizi. mbia paragöz cavandada uyumsuzsuz. şimdi zeki gelir göbeği toparlar. zaten bu özevlatlar müthiş top oynuyor mbia cavada onlara yetişemiyor.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takımın en büyük ihtiyacı Fernando Belluschi tarzı bir ortasaha. Takımın mevkiler arası bağlantısı yok bunu çift yönlü bir ortasaha sağlar ancak.

N'diaye de olur bak.
                    Soner var?

Yorum

• Soner gitti galiba.. yine geri dönmese
                      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi yumlu soner özer gibi özevlatlar kurtarr bizi. mbia paragöz cavandada uyumsuzsuz. şimdi zeki gelir göbeği toparlar. zaten bu özevlatlar müthiş top oynuyor mbia cavada onlara yetişemiyor.
                        Valla kardeşim baksana taraftar halinden memnun.Herkes birden özevlatçı kesildi başımıza.İnşallah umdukları olurda başarılı oluruz bizde mahçup kalırız.

Yorum

• Mbia'nın boşluğunu doldurabilecek oyuncu şuan takımda yok
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha fazla veren de çıkar

Performansla alakalı bir satış olsa ondan önce Ekici ve Onur gitmeli. Performans olarak Mbia'dan daha iyi kim var? Aykut belki
                            Yarım dönem yatmış,oram ağrıyor diye bahane üretip maçlara çıkmamış,sahada mücadele etmemiş gibi konuşuluyor ki çok saçma
                            Onur ve Ekici'ye takmış durumdasın. Onur ve Ekici için yoklamalar muhakkak vardır ama kulübün ikisini bırakmayacağı aşikar.

Mücadele etmemiş veya kötü oynamış demiyorum ama bir kulüpten bir kulübe transfer olacak bir performans sergilemedi diyorum. İsmi Mbia değilde kjahoah gibi bir şey olsaydı bu paraya da satamazdık. Dediğim gibi ismine de daha fazla verileceğini sanmıyorum. Bana göre 4 milyon euro M bia nın şu andaki durumuna göre çok iyi para, bu parayı Rabotnicki maçından sonra söylesen en az 10 istiyorum derdim. Ama arada gelişen olaylar neticesinde fiyatın buraya gelmesi normal
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Trabzonspor sözleşmesi bitmek üzere olan Emrah Başsan, Scarione, Biseswar, Ömer Bayram ve Serdar Kurtuluş ile yeni sezon için anlaştı (Fotospor) Eğer doğru bir haberse çok kötü biseswar scarione ve emrah neysede serdar ve ömer alınmasın
                              Its Because You Got No Guts

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi forma
                                Ne forvetti ama, Atay baskanda iyi adamdi duzgun adamdi.

Rum kesimindeki maci Istanbul ic hatlarda izlemistik, Fatih golu attigi anda herkes ayagi firlamisti uykuda olan yaslilar bebeler bile

Sonra Avni akerdeydik rovans icin, Fatih iyi atti. Anorthosis bayagi kapali oynuyordu.
                                Ikinci yari Gokdeniz kacirdi teke tek yanlis hatirlamiyorsam yan filelere vurdu top. Erken cikiyorduk mactan icerdek bir ugultu geldi iceri girmeye calistik olmadi gol oldu zannetik . Eve gittigimizde Cellaledinin pozisyonu oldugunu ogendik.

Uzun zaman oldu ama dun gibi

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X