Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alımı fena değil atanırsın inşallah hocam
    Inşallah
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Inşallah
      Sevgili forum üyeleri, transfer başlığında lütfen transfer dışı konuları konuşmayalım :P

Şaka bir yana umarım amacına ulaşırsın
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bazen canım sıkılıyor telefona bir bakıyorum 61 ondan sonra yüzüm gülüyor
        https://

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ndiaye konusunda nerdeyse herkes iyi olduğu yönünde ittifak halinde. 90 dk hiç izlemedim, hakikaten bu kadar kaliteli birisi mi?
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ndiaye konusunda nerdeyse herkes iyi olduğu yönünde ittifak halinde. 90 dk hiç izlemedim, hakikaten bu kadar kaliteli birisi mi?
            Bende izlemedim ama çok övülüyor.

Yorum

• 2011 Haziranda üye oldum. 15 gün Sonra şike olayları patlak verdi. Dedim şu şike olayları bitene kadar burada durayım sonra ders çalışmaya başlayacağım.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

ndiaye konusunda nerdeyse herkes iyi olduğu yönünde ittifak halinde. 90 dk hiç izlemedim, hakikaten bu kadar kaliteli birisi mi?
                attamah bilmiyordum ben ancak ndiaye de attamah ta çok kaliteli keşke ikiside alınsa

olgun buralarda mı

olacak mı bir süpriz

Yorum

• Bu sayın hocamız Deniz Yılmazı başımıza bela edicek

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2011 Haziranda üye oldum. 15 gün Sonra şike olayları patlak verdi. Dedim şu şike olayları bitene kadar burada durayım sonra ders çalışmaya başlayacağım.
                    Sesli güldüm.

Ben de 2005'te üye olmuş ama yıllarca hiç takip etmemiştim, aynı şekilde şike zamanı takip etmeye başladım. Sonuç: Bi master yaktım şimdi ikincisi de yolda
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevgili forum üyeleri, transfer başlığında lütfen transfer dışı konuları konuşmayalım[emoji14]

Şaka bir yana umarım amacına ulaşırsın
                      Haklısınız
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sesli güldüm.

Ben de 2005'te üye olmuş ama yıllarca hiç takip etmemiştim, aynı şekilde şike zamanı takip etmeye başladım. Sonuç: Bi master yaktım şimdi ikincisi de yolda
                        Allah bağışlasın

Vallahi zaman su gibi gidiyor. Büyük bir mazi var gerçektende.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• şikecilere güzel gol atıp aldığımız adamların hiçbirinden hayır görmedik

mustafa keçeli erkan aklıma gelenler

güray da geçen sene fena yazmış
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Hiç etkilemesin seni buranın % 90 ı
                            beğenenler yanlış anlamasın,haklı olabilirler ama bizim çoğunluğun istediği topçular bize gelince evrim geçiriyor da o bakımdan diyorum.
                            Aşı bu, tutarsa oluyor,yoksa iyi olması ölçü değil
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şikecilere güzel gol atıp aldığımız adamların hiçbirinden hayır görmedik

mustafa keçeli erkan aklıma gelenler

güray da geçen sene fena yazmış
                              Ne çok batıl inancınız varmış bitmedi bir türlü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eyy gidi KPSS ne terler döktüm Allah'a şükür kurtuldum. Siz de kurtulursunuz inş.
                                amin kardeşim tam bir bela hayatla bağlantımız kalmadı atansakta kurtulsak
                                Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X