Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pogba kadar olmasa da tarz olarak Pogba'ya benzeyen genç adaylar var mı izlediğiniz bunları izlesinler scout ekipleri önerelimde.

Pogba tam günümüz orta sahaları için örnek gösterilebilir. Efsane bir topçu. DOS'u ortadan kaldırıp iki tane Pogba koyarsak bir futbolcu artırıyoruz resmen. Hücuma'da katkısı var. İki tane olmasa bile tek bir tane çok işimize yarar. 20 25 arası yaşlarında. Böyle bir topçu için 7 - 8 Milyon Euro gözden çıkarılabilir.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Nakoulma ve Hugo Rodellega

bu 2si kesinlikle alınmalı

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nakoulma ve Hugo Rodellega

bu 2si kesinlikle alınmalı
        Rodellega kaç yaşında bilmiyorum ama alınabilir. 30 üstü ise düşük ücret ile alınabilir. Nakoulma ise istemez diyorum ben.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Ulen kıçı kırık Atiba 999 yaşında kaç senedir ne biçim oynuyo Bjk'de bitane ön libero bulamıyoruz genç. Orta sahadaki 2 liyi çok koşan yorulmayan adamlardan kurmak lazım her zaman yanındakine pas atmayı bilsinler yeter ince pasları ileri 4 lü halleder

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rodellega kaç yaşında bilmiyorum ama alınabilir. 30 üstü ise düşük ücret ile alınabilir. Nakoulma ise istemez diyorum ben.
            Rodellega Messiden 2 yaş büyük,zamanında aynı turnuvada Messiden daha iyiydim diyordu attıgı gollerle

1 tane sağ açıgımız yokken Nakoulma yı istememek? daha iyisi varsa söyle

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rodellega Messiden 2 yaş büyük,zamanında aynı turnuvada Messiden daha iyiydim diyordu attıgı gollerle

1 tane sağ açıgımız yokken Nakoulma yı istememek? daha iyisi varsa söyle
              Hocam Nakoulma kişisel fikrim takım oyuncusu değil. Oyunu kendi üstüne kurulması durumunda başarılı olacak oyuncu. Bireysel olarak yetenekli fakat kendisini takım oyununda görmedim. Şampiyonluğa oynayan takım için tutacağını sanmıyorum. Açık alan topçusu biraz. Nakoulma oynadığı takımlarda topu isteyen kullanan ilerleten oyuncu konumunda fakat Trabzonspor'a geldiğinde bu ayrıcalık ona tanınmayacak.

Yorum

• Transfer edilicek oyuncuların yaş sınırı minimum 18 maksimum 25 olmalı 28-30 yaşına gelmiş başarısı olmayan yurt dışını düşünmeden ki süper lig'dende bu tarz oyuncular transfer etmekle çok zor bu iş ayrıca takımda daha önce oynayıp gönderilmiş oyuncuları istemekte anlamsız Bosingwa eskisi gibi mi?iyi bir antremanla olur belki yeni bir oluşum yeni hırs barındıran oyuncularla ancak güzel futbol izleyebiliriz yakın tarihte buna güzel örnek Colman kaç yaşında geldi neler yaşadık performansı vsvs satış konusunda değerlendiremedik o ayrı tabi ki transferde'de hoca konusunda sezon sonu sürprizler bekliyorum bu iyi mi olur kötü mü olur hep beraber görelim.
                En son Enes Coşkun tarafından düzenlendi; 08.05.2016, 13:42.
                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulen kıçı kırık Atiba 999 yaşında kaç senedir ne biçim oynuyo Bjk'de bitane ön libero bulamıyoruz genç. Orta sahadaki 2 liyi çok koşan yorulmayan adamlardan kurmak lazım her zaman yanındakine pas atmayı bilsinler yeter ince pasları ileri 4 lü halleder
                  Beşiktaş Atiba ile anlaşamadığında biz burada Atiba'yı alalım demiştik sezon başı. Fakat çok ters tepkilerle karşılaşmıştık.

Yorum

• Hollanda liginde Defansif orta saha tutmuşsa incelenmelidir. Hollanda sırf hücum oynayan bir lig. Adamlar hücumun her türlüsüne maruz kalıyorlar. Portekiz ligi ise daha defansif bir lig. Bu yüzden bu defansları aşabilen hücumcular incelenmeli.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      direk mahkemeye verip tazminat davası açılmalı. bu söylediği/yaptığı tetikçiliktir. borsaya kote bir şirketin hakkında öyle mabadından konuşamaz kimse. resmen manipülasyon ile borsada değeri artan trabzonspor hisselerini düşürüyor.
                      may tesisleri ~50 milyon tl
                      sermaye artirimi ~60 milyon tl
                      stadyum ismi ~40 milyon + 20 milyon tl pesinat
                      loca+ ticari ve reklam alanlari stadyum ~30 milyon tl
                      gögüs ve diger sponsorluklar ~30 milyon tl
                      kombine vs.. ~20 milyon tl

~250 milyon tl ek gelir önümüzdeki 2 yilda kazanilacak para var oyunda, ana gelir kalemlerimizden haric
                      seney birde yeni yayin ihalesi var

bu kacarmi
                      bu yaz bunlar igrenclik sinirlarini gececek
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Beşiktaş Atiba ile anlaşamadığında biz burada Atiba'yı alalım demiştik sezon başı. Fakat çok ters tepkilerle karşılaşmıştık.
                        sercan atiba 3transfer dönemi forumun favorindendi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sercan atiba 3transfer dönemi forumun favorindendi
                          Evet hatırlıyorum. Ayrıca ben kargaların bu forumu takip ettiğini bile düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet hatırlıyorum. Ayrıca ben kargaların bu forumu takip ettiğini bile düşünüyorum
                            sadece onlarmi
                            son 2 aydir konusdugumuz bütün isimler su an ist. forumlarinda
                            özellikle bailey, kevin balanta, vilhena gibi isimler

Ünal Karaman

Yorum

• .............batuhan....abdülkadir
                              ..oğuzhan acar........................ramazan
                              .............................cafer tosun
                              ....................beşir

1461 için iyi bir takım. çok kötü zeminlerde oynuyorlar yoksa abdülkadir bir iki sezon orada oynayabilirdi. çok fazla oyuncu var alt yapıda.bu jenerasyonla özel ilgilenildiği söylendi. buradan da birşey çıkmazsa altyapıdan bir daha oyuncu çıkmaz. bir an önce ciddi bir planlama yapılması gerekiyor.başı boş kalmasın çocuklar. şu dönemleri eğitim ağırlıklı, çok yoğun geçirmeleri gerekiyor. 1461 üzerinden iyi bir organizasyon yapılması lazım.

Yorum

Pogba kadar olmasa da tarz olarak Pogba'ya benzeyen genç adaylar var mı izlediğiniz bunları izlesinler scout ekipleri önerelimde.

Pogba tam günümüz orta sahaları için örnek gösterilebilir. Efsane bir topçu. DOS'u ortadan kaldırıp iki tane Pogba koyarsak bir futbolcu artırıyoruz resmen. Hücuma'da katkısı var. İki tane olmasa bile tek bir tane çok işimize yarar. 20 25 arası yaşlarında. Böyle bir topçu için 7 - 8 Milyon Euro gözden çıkarılabilir.
                                Sanjin Prcic ➤ 9 Nis 2024'den beri kulüpsüz ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 400 bin € ➤ * 20 Kas 1993, Belfort, Fransa

Samir Radovac, 29, Bosna-Hersek ➤ FK Zeljeznicar Sarajevo, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 25 Oca 1996, Sarajevo, Bosna-Hersek

şu ikili istediğimiz katkıyı gösterir. İkisini 6-7'ye alıp 3 sene sonra 3 katına satabiliriz.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X