Angers in 30 yasinda on liberosu ndoye 1.92 boyunda dunde gol atti tam aradigimiz adam orta sahaya sozlesmesi 2017 de bitiyor.orta sahadaki sikintilari giderir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAngers in 30 yasinda on liberosu ndoye 1.92 boyunda dunde gol atti tam aradigimiz adam orta sahaya sozlesmesi 2017 de bitiyor.orta sahadaki sikintilari giderir.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin tuhaf tarafı Ausburg düşmezse Finbogasson yüzünden düşmeyecek. Ausburg düşse ben Bobadilla'yı da beğeniyorum orada. Hatta hayalimdi Cadozo'yla ikisini çift forvet oynatmak
edit: Bu maçta da atmış, kazanırlarsa daha da düşmezler
Bence Hannover ve Frankfurt garantilemis gibi. Oradan baskanin hayal ettigi 10 numarayi Marco Fabian'i fazla zorlanmadan kiralayabiliriz.
Yorum
-
bence düşen ya da düşmeme mücadelesi veren takımlardan oyuncu almamak gerek yurtdışından da olsa... kendini sürekli kazanmak için motive eden kaybetmeyi kendine yediremeyen futbolcuları transfer etmeliyiz... özellikle forvet , orta saha ve defansa bu adamlardan birer tane almalıyız...
geri kalanı başarıya aç oyunculardan oluşabilir...
Yorum
-
Arkadaslar merhaba, ilgili konu basligina ulasamadigim icin affiniza siginiyorum.
Hayatimda ilk defa Avni Aker'de mac izlemek nasip olacak. Isimi gucumu kalacagim yeri passolig kartini ucak biletlerimi fb macina yetisebilmek icin ayarladim. Istanbul'dan geliyorum. Pazar gunu Trabzon'da olacagim. Biletler cikmadigi icin henuz alamadim.
Bmn olarak mac önünde ve sirasinda maci birlikte izleyen arkadaslar varsa beni de aralarina almak isterlerse cok mutlu olurum.
Biletler ciktiginda mesajimi tekrar canlandiririm. Ilgili konu basligi varsa da beni yonlendirmenizi rica ederim. Tesekkurler.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemantıksızlık nerede onu anlayamadım. mesela scarione'yi türkiye'ye getiren ekipten bazıları bizim için çalışıyor şuan. adam bonservissiz. yararlı olur diye rapor çıkması mantıksız mı oluyor? ya da visca için takasla alınırsa iyi olur kararı çok mu garip?''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout ekibinin klübe geliş amacı klüb adına oyuncu izlemek oyuncu keşfetmek olarak biliniyor isimler ve olayları yazmak istemiyorum şuanda verdiğiniz örnekte keşfedilmiş oyuncuyu transfer etmenin anlamı nedir ki?...Müşteri farklı yeni bir pasta istiyor siz daha önceden yaptığınız pastayı veriyorsunuz bunun gibi oldu yeni oyuncular arar iken zaten bu tarz isimleri takımda görmek istemiyorum ben.Şahsen ismini duymadığım ya da rastladığım iyi ve gelişime açık,gelecek vaat eden,hırslı oyuncular izlemek istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni oyuncular bulmaktan daha kapsamlı bir oluşum.transfere büyük ölçüde yön vermek için kuruldu. gelecek hocaya göre etkileri artar veya azalır.http://trabzonspor.org.tr/default.as...2#.VxN5g_mLTIU''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildio eleman başka forumlarda ben arfalar gansolar uçuyorhe istiosanızki burada da birileri sallasın ben gönüllüyüm
verin yetkiyi görün etkiyi )
Ek olarak: Benim samimiyetine inandığım adamın nerede takıldığını ben bilmezken senin bilmen ayrı bir olay. Süpersin.En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 17.04.2016, 15:12.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca kim olacak onu sezon sonu merakla bekliyoruz lakin ben bizim ligimizde oynayan 24-26-28 yaşlarında kalburüstü oyuncu transferine karşı görüşteyim.En son artvints tarafından düzenlendi; 17.04.2016, 18:39.
Yorum
-
burak yilmaz cini ilk macinda sallamis görünüse göre
1gol ve 1 penalti almis
Türkiye icin önemli misyonda, tuncay sanli hindistanda yaptigi gibi
öncülük yapmali ilerki transferler icin
ligimizin genclesmesinin tek yolu yasli oyunculara böyle ülkelerden teklifler gelmesiyle mümkün olur
arab ülkelerindeki ve amerikadaki gelismeyi kis uykusunda izledik
cin ve hindistanda en öndeyiz, kisa zamanda endonezya yida kesf etmeliyiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum