Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alakasız konular, göreceğiz.oynayacağı en büyük seviye bu olur.

15 yasindan beri takip ediyorum
    olaganüstü bisey olmasa kimse tutamaz

1kere daha veli ve kankilerinin yaptigi viyana baku lounge kacamagina katildigini görmedim
    özel hayatindan kayip edecegini düsünmüyorum

İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orası ayrı tabi abi, satacaklarını veya alabileceğimizi hiç düşünmedim.
    biliyorum, anadolu demek istedigini
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      15 yasindan beri takip ediyorum
      olaganüstü bisey olmasa kimse tutamaz

1kere daha veli ve kankilerinin yaptigi viyana baku lounge kacamagina katildigini görmedim
      özel hayatindan kayip edecegini düsünmüyorum

biliyorum, anadolu demek istedigini
      kehanet olsun, şımarıklığı çok fazla, negatif elektirik alıyorum. şenol hocanın pas futbolunun ekmeğini yiyor. çekememezlik ağır bassa da öyle 10, 20 milyonların havada uçacağı bir orta saha seçeneği değil. overrated.

Yorum

alakasız konular, göreceğiz.oynayacağı en büyük seviye bu olur.
        İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kehanet olsun, şımarıklığı çok fazla, negatif elektirik alıyorum. şenol hocanın pas futbolunun ekmeğini yiyor. çekememezlik ağır bassa da öyle 10, 20 milyonların havada uçacağı bir orta saha seçeneği değil. overrated.
        10 no simarik olacak, ego patlamasi yasayacak,
        günes etrafinda dönecek

akilli usak, hemserim
        isi biliyor

keske 50binin hesabini yapmayip alsaydik

Ünal Karaman

Yorum

• Konuşulan Besnik Hasi ismi çizilen teknik direktör profiline uymuyor.

Yorum

• Vizyon diyoruz, Misyon diyoruz,

Atıf diyenler var ...

9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              10 no simarik olacak, ego patlamasi yasayacak,
              günes etrafinda dönecek

akilli usak, hemserim
              isi biliyor

keske 50binin hesabini yapmayip alsaydik
              bizim maçtan sonra yaptığı böyle kopuk oynayan takıma gol atmamak mümkün değildi açıklaması var mesela.şımarıklık emaresi. bütün maç yediği presten dolayı yaptığı pas hatalarını karşı öyle açıklama yapmıştı.acayip kindarımdır şımarıkığı, küçümsemeyi unutmam. benim on numaram ünal gibi saygı uyandıracak akil olacak.tercih meselesi.

ekici mi oğuzhan mı yetenek olarak?

Yorum

bizim maçtan sonra yaptığı böyle kopuk oynayan takıma gol atmamak mümkün değildi açıklaması var mesela.şımarıklık emaresi. bütün maç yediği presten dolayı yaptığı pas hatalarını karşı öyle açıklama yapmıştı.acayip kindarımdır şımarıkığı, küçümsemeyi unutmam. benim on numaram ünal gibi saygı uyandıracak akil olacak.tercih meselesi.

ekici mi oğuzhan mı yetenek olarak?
                kesinlikle oguzhan
                ve kesinlikle en yetenekli futbolcu ligde (ömür disi)
                ama yetenek her sey degil

gördügüm en yetenekli kalecilerden biri tolga zengin
                psikolojik kendini gelistiremediginden ne halde oldugu ortada

Ünal Karaman

Yorum

• Seneye Mehmet Ekici kesinlikle 10 numara olarak dusunulmemeli. Bence cok calisirsa bir Ilkay olabilir. Forvet arkasina Batalla vari bir adam sart bence.

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seneye Mehmet Ekici kesinlikle 10 numara olarak dusunulmemeli. Bence cok calisirsa bir Ilkay olabilir. Forvet arkasina Batalla vari bir adam sart bence.

sisteme göre değişir.4-4-2 oynatan hoca için oyun kurucu kanat daha iyi olur.2 ileri geri yapan ortasaha bir sağlam adam geçen kanat,biri arapası oyun görüşü iyi kanat bir bitrici forvet bir gezici forver.

Yorum

• Her maç en az 3 altyapıdan gelen oyuncu oynamali bizim geleceğimiz altyapı. Hakkını vermek lazım Sadi hoca 3 yıl boyunca iyi calismis
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• ekicinin yeri 10 numaradır kanat asla olmaz yeni bir selçuk ilkay yaratmakta zor olur bence iş kanatlarda ve orta sahadaki arka ikilide bitiyor.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ekicinin yeri 10 numaradır kanat asla olmaz yeni bir selçuk ilkay yaratmakta zor olur bence iş kanatlarda ve orta sahadaki arka ikilide bitiyor.
                          bence 10 numarayi kaldiramaz

nürnbergde ilkaylan beraber orta ortayi kaldirmisti...

Ünal Karaman

Yorum

• Bu sezonun Adamı Sadi hocadır. İyi topçular yetiştirmiş. Olduğu kadar tabi
                            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Bu endiae donk gini çıkmaz umarım. Alabilirsek tabii Donk'a o kadar övgü yapılıyordu şimdi cinconlukar küfrediyor

Yorum

• Şimdiden iki transfer yaptık hayırlı olsun. Ramazan ile Yusuf Yazıcı. Savaş Çakır'ı da alırsak offf

Yorum

Çalışıyor...
                                X