Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vedat muriqi için 850.000 Euro teklif etmişiz. (Kaynak Konya basını)
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vedat muriqi için 850.000 Euro teklif etmişiz. (Kaynak Konya basını)
      Konya basını ilginç olmuş Transfer Giresun'dan kaynak Konya'dan Uydurma haberdir muhtemelen
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konya basını ilginç olmuş Transfer Giresun'dan kaynak Konya'dan Uydurma haberdir muhtemelen
        Konya da ilgileniyormuş aynı isimle. O yüzden bilginin Konya basınından gelmesi çok garip değil
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konya da ilgileniyormuş aynı isimle. O yüzden bilginin Konya basınından gelmesi çok garip değil
          O zaman mantıklı ama dediğim gibi balon haberdir
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Gitesun super lig hayaline kapilmistir. Vermezler o paraya kimseye

Yorum

• Menajer haberidir tahminen.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Gelirse İnşallah Gökhan gibi olmaz iyi futbolcuydu ama bizde sanş bulamadı

Yorum

Bildigim kadariyla gs ve fb de talip bu oyuncuya.
                  Boyle transferler patlama ihtimali olan transferler.

Yorum

• Vedat muriqi için 2 milyon euro istiyor Giresunspor.Bizim teklif yaptığımız doğru.1 hafta 10 gün önce yapıldı.Ama kabul görmedi diye biliyorum. Buraya yazmıştım hatta ama sonrasını bilmiyorum.Birde bir ara gs istiyor haberleri çıktıktan sonra çocuğun performansı düştü.850 bin euro dan fazlada etmez.
                    !

Yorum

• Suraya girdigimde gelenlerle ilgili degil gidenlerle ilgili haberler okumak istiyorum..

Yönetiminde işi zor adamlar gitmek istemiyor...O yüzden sabırlı olmak lazim..Yavas ama doğru hamleler yapiyoruz yapmadığımız hoca hamlesi bile belki bu dogrular icersinde..

Yorum

• Paran olacak bastırıp 5 milyonu alacaksın Joel campell zaten oynamıyor arsenal de
                        !

Yorum

• İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gitesun super lig hayaline kapilmistir. Vermezler o paraya kimseye
                          Hayatında 850 Bin € mu görmüş Giresun ? 2 Milyon 800 Bin TL yapıyor. Bu parayı cidden önerdiyse yönetim şaşırmış olmalı.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Paran olacak bastırıp 5 milyonu alacaksın Joel campell zaten oynamıyor arsenal de
                            2 gün önce ilk11' de başlayıp gol attı. Wenger uzatır sözleşmesini. Uzatmasa bile Campbell' i isteyecek takımların arasında 30. sıradan kendimize yer buluruz.

Edit: Sözleşme uzatmış zaten görmemişim.

Tm değeri şubat güncellemesinde 10 M yi geçer.
                            En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 21:06.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Menajer haberidir tahminen.
                              Aynen öyle .

Önce gs sonra bize yamadılar adamı, alakamız bile yoktur ki gerek de yok .
                              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 21:07.
                              .

Yorum

• Geçen sene Hakan Arıkan'ı kiraladığımızda 6 ay için verilen parayı eleştirmiştim.
                                Sonra Hakan öyle bir performans gösterdi ki bana söylediğim lafları yedirdi.
                                Bu yıl son maç hariç Onur'un performansını hele yedek diye alınan arkadaşın performansını görünce Hakan Arıkan'ı takımda görmeyi çok isterdim.
                                Tabi işin bir deşu tarafı var;
                                Bize bonservisi için söylenen bedelle G.Birliği'nin aldığı bedeli karşılaştırmak, aradaki farkı da ömrü Kayseri'de geçmiş hurma'ya sormak lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X