Vedat muriqi için 850.000 Euro teklif etmişiz. (Kaynak Konya basını)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVedat muriqi için 850.000 Euro teklif etmişiz. (Kaynak Konya basını)Transfer Giresun'dan kaynak Konya'dan
Uydurma haberdir muhtemelen
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya basını ilginç olmuşTransfer Giresun'dan kaynak Konya'dan
Uydurma haberdir muhtemelen
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya da ilgileniyormuş aynı isimle. O yüzden bilginin Konya basınından gelmesi çok garip değilMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVedat muriqi için 850.000 Euro teklif etmişiz. (Kaynak Konya basını)
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVedat muriqi için 850.000 Euro teklif etmişiz. (Kaynak Konya basını)
Boyle transferler patlama ihtimali olan transferler.
Yorum
-
Vedat muriqi için 2 milyon euro istiyor Giresunspor.Bizim teklif yaptığımız doğru.1 hafta 10 gün önce yapıldı.Ama kabul görmedi diye biliyorum. Buraya yazmıştım hatta ama sonrasını bilmiyorum.Birde bir ara gs istiyor haberleri çıktıktan sonra çocuğun performansı düştü.850 bin euro dan fazlada etmez.!
Yorum
-
İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitesun super lig hayaline kapilmistir. Vermezler o paraya kimseyeŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParan olacak bastırıp 5 milyonu alacaksın Joel campell zaten oynamıyor arsenal de
Edit: Sözleşme uzatmış zaten görmemişim.
Tm değeri şubat güncellemesinde 10 M yi geçer.En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 21:06.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenajer haberidir tahminen.
Önce gs sonra bize yamadılar adamı, alakamız bile yoktur ki gerek de yok .En son Tayfun tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 21:07..
Yorum
-
Geçen sene Hakan Arıkan'ı kiraladığımızda 6 ay için verilen parayı eleştirmiştim.
Sonra Hakan öyle bir performans gösterdi ki bana söylediğim lafları yedirdi.
Bu yıl son maç hariç Onur'un performansını hele yedek diye alınan arkadaşın performansını görünce Hakan Arıkan'ı takımda görmeyi çok isterdim.
Tabi işin bir deşu tarafı var;
Bize bonservisi için söylenen bedelle G.Birliği'nin aldığı bedeli karşılaştırmak, aradaki farkı da ömrü Kayseri'de geçmiş hurma'ya sormak lazım.
Yorum
Yorum