Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ofspor 2.Lig için final oynuyor stad Ankara 19 Mayıs olarak değiştirildi maça davet

FB_IMG_1462914422060.jpg

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakıyorum da aramızda hala yko denen uydurma face sayfasının yazdıklarına inananlar var.
      Yapmayın.
      "haber dogruysa"

Yorum

• Biraz kaba olacak ama bonservissiz oyuncu olayı boş laf. En az 8-9 transfere ihtiyacın var, o da en az, bonservissiz kimi bulup da alacaksın?

10 tane Nakoulma- - Emrah Başsan alacam diyorsan okey. diğer türlü saçmalık. Gündemde olduğu için söylüyorum, bonservissiz almayı planladığın Vilhena'ya ne kadar vereceksin 1 milyon mu? En az 2 milyon euro isteyecek senden, o da en az. imza parası hariç.

Burada bonservisi yok alalım denilen oyuncuların %80i kapıyı en aşağı 2-2.5tan açacak sana, ki açıyor bile. Veloso Beşiktaş'tan 4x2.5 sözleşme istedi haberiniz var mı?

Bonservissiz transfer yapacam demek 10 tane Nakoulma/Emrah Başsan'a hazır olun demektir. Zerre realitesi olmayan bi laf. Bonservissiz diye Rybus alacaksın "maksimum", ee? iki sene sonra göndermeye çalışacaksın.

Böyle bi dünya yok, böyle bi piyasa yok;

Bana 10 tane bonservisi olmayan maaşı da maksimum 1.5 olacak imza parası 500 bini geçmeyecek 10 tane oyuncu yaz desem yazamazsınız çünkü yok? Ee nerden alınacak bu adamlar Mahmutpaşa'da toptancıdan mı?

Ha diyeceksiniz ki Usta bunu bilmiyor mu? mümkün değil.

Beklentiyi konsolide etmek için söylenen bi laf sadece..

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          .......................arda
          ...semih....mücahit...m.yeşil....abdullah kasap
          ................abdülkadir.....sefa akgün
          ....oğuzhan acar........................savaş
          ...............doğukan....cafer tosun

telaşa gerek yok az sabredin 5 sene sonra şampiyon takım.arada küme düşme olabilir ama hemen çıkarlar
          oguzhanı resmen harcıyoruz,cafer tosun cok iyi oyuncu,mehmet yesil eldeki butun stoperlerden daha iyi,yası itibari ile eklemedin belkşi ama bu kadroya yusuf yazici yi gozum kapalı eklerim,bir sezon iyi bir teknik ekiple calısmıs ramazanıda eklerim.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her ne hikmetse bizim keşfedemediğimiz yetenekleri kimse keşfedemiyor.

Abdülkadir Özdemir - Akhisar'da yedek
            Gökhan Alsan - Karabükspor (PTT 1.Lig)
            Mustafa Akbaş - Kayserispor (düşmeme mücadelesi, yedek-oynuyor değişken)
            Göksu Alhas - Ankaragücü 2.Lig (PTT bile değil)
            Caner Osmanpaşa - Akhisar Bld.
            Kadir Keleş - Akhisar Bld.
            Zeki Yavru - Kayserispor (düşmeme mücadelesi)
            Abdullah Karmil (Kulübü yok, boşta !)

Listeyi ekleme yaparak uzatabilirsiniz, aklıma gelenler bunlar.
            1461'den yada altyapıdan çıkıp "ah ulan elimizde tutamadık, Trabzonlu oyunculara mutlaka sahip çıkmamız gerek artık" dediğin oyuncu var mı son yıllarda ?
            Konya'nın Volkan Fındıklı ve Ömer Ali hariç kullandığı altyapı eğitimi verdiği bir isim yok bu arada. Olayı illa altyapıya bağlamak zorun hissetme kendini. Başarıları oradan gelmiyor. Bir oyun sistemleri var. Birbirini tamamlayan bir kadroları var. İyi veya kötü bir oyun karakteri olan hocaları var en başta.
            yukarıda saydıgın isimlerin hicbiri icin burada ah ulan elimizde tutamadık diye bir serzeniş olmadı.Cunku bunların hepsi takım oyuncusu idi,özel yetenekleri yoktu.

Diger taraftan her takıma boyle isimlerde lazım ve sizin begenmediginiz bu isimler takımlarında onemli roller ustleniyorlar.

Yorum

• 1461 batuhan,abdulkadir parmak,ugurcan

Trabzonspordan yusuf yazici,ramazan ovunc

onumuzdeki sene mutlaka kadroda olmalı ve ciddi sureler almalılar.Takım ancak boyle duzluge cıkar.

ayrıca semih,savas,abdulkadir omur,yavuz,cafer tosun,mehmet yesil sadece 1 sezon 1461 de oynadıktan sonra tekrar A takım icin degerlendirilmeliler.

Yorum

• Özerin TFF ye gidip şikayet etmesinden sonra umarım ki burada hala Trabzonlu veya Özevlat muamelesi yapan yoktur!!!!

Yok Ersun Yanal Fenerliymis, yok bilmem ne futbolcusunun yaşantısında sıkıntı varmış yok bu zamanında böyle açıklama yapmış yok karaktersizmiş muhabbetlerine girmeyiz. Geçen sene İsrailli bi çocuk vardı Yahudi diye taraftarlar kabul etmedi sonuç bizim Özevlat dediğimiz adam en ufak durumda federasyona kaçtı....

Yazarken sinirimden geçtim vay be arkadaş Cardozo gibi Dünya Yıldızın adam yedek kaldığı halde şikayet bile etmedi. Kimse kusura bakmasın bundan sonra taraftara kalırsak bu kulübü kapatalım!!!!

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gelecek sezon kümede kalma mücadelesi vereceğiz yada en iyi ihtimal orta sıralarda sıradan Anadolu takımı gibi takılacağız, transfer yapılmayacak. Fazla maaş alanlar yollanacak, Özkan Sümer in yaptığı gibi kamyonla ucuz 4-5 oyuncu getirilecek. Alt yapı ağırlıklı kadroyla lige giriş yapacağız. Teknik direktörde büyük ihtimal yerli olacak, son gelişmelerden sonra yabancı antrenör defteri tamamen kapatılmıştır. Tablo onu gösteriyor.

Ya Tolunay, ya E.Sağlam...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Faruk sen yapma bari. "rakipte şu şu var bizde kim var" gibi argümanları öne sürmek hiç doğru değil. En güzel örnek Sivasspor'un kafaya oynaması, Bursaspor ve bizim şampiyonluk. Şundan eminim o sene başı çoğu kişi; "rakiplerde Alex, Dos Santos, Lucas Neil, Guti, Quaresma, Simao, Lugano vs var biz Jaja'larla, Enginlerle, Calelerle, Serkanlarla, Giraylarla mı şampiyon olacağız" diye düşünmüştür sen de dahil. Eeee sonuç ne oldu. Sahada isimlerin işe yaramadıktan sonra hiç bir önemi yok, hele Türkiye liginde.
                    Bunu öne sürmemem için ligleri her zaman domine eden takımların Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olmaması lazım. Ama görüyorum ki son 20 yılın 17-18'inde şampiyon bu takımlar olmuş ? 2010-2011'deki kadromuz gayet iyiydi. Takımda ciddi süre alan Trabzon'lu yoktu ve başarılı olduk. Verdiğin örnek yaşın 30 bir kez görebildiğin bir sahne bu arada kendi takımın adına. Bunu bak böyle de oluyor demek çok sağlıklı değil, ki böyle de oluyor dediğin kadro gayet iyi bir kadro. Öyle düşünüyorsan mesela Leicester da şampiyon oldu .

Paranın gücüne inanın.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1461 batuhan,abdulkadir parmak,ugurcan

onumuzdeki sene mutlaka kadroda olmalı ve ciddi sureler almalılar.Takım ancak boyle duzluge cıkar.

ayrıca semih,savas,abdulkadir omur,yavuz,cafer tosun,mehmet yesil sadece 1 sezon 1461 de oynadıktan sonra tekrar A takım icin degerlendirilmeliler.
                      renktasim batuhanin artilari nelerdir ?? trabzonsporda oynamalidir dedigimiz sebeb nedir ?? veya okay yokuslu ile arasindaki fark nedir ??
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

1461 batuhan,abdulkadir parmak,ugurcan

Savaş ve Abdülkadir'i 1461'de oyalamaya gerek yok. İkisi de yeteneklerini ispatlamış ve forma şansı bekleyen oyuncular.
                        1461'e göndermektense Trabzonspor'da antrenmanlarda bile edinecekleri tecrübeler onlara çok şey katacaktır.
                        Şu Batuhan'ı da allah aşkına yazmayın artık. Denizli maçında saçımı başımı yoldum onun yüzünden. Okay Yokuşlu'dan hiçbir artısı yok, Okay gelişime daha açık.
                        En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 10:56.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan çok olumsuz bir tablo çizdi ekonomik anlamda. Söyledikleri yüzde 100 doğru ama insanlar çözüm ve başarı bekliyor. İşi çok zor
                          muarrem ustayi bilmeyenler sanacak silah zoruyla getirilmis ??

baskan olmadan evel bu tabloyu biliyordunuz , bu tabloyu hekimogluda biliyordu hekimoglu suan muarremustanin yapmak istedigini yapacakti ...

hekimogluda ben bunu yapacagim sunu yapacagim Bayern münihi satin alacagim deseydi suan baskandi ?

yanlis anlasilma olmasin ben muarrem ustayi destekliyordum destegim devam ediyor simdilik bakalim Zaman ne gösterecek ..

muarrem Usta ilk baslardaki gibi bize Moral vermeli küstürmemeli biz trabzonlularda sabir kalmadi güzel vaatler verirken simdik olumsuz konusmalar yapiyor baskanimiz ..

benim bir idaam vardi ve devam ediyor - hami mandirali ile devam edilecek baska hoca alinmayacak - hedefsiz sekilde yola devam edilecek

muarrem Usta baskan neden ve ne icin trabzonspor baskanligina aday olmus ve neden secilmis bunu düsünmesi gerekiyor eger suan birsey yapamayiz diyorsaniz o Zaman hekimoglunun sucu neydi ??
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• UEFA dan 1+1 yıl veya net 2 yıl ceza alacağımızı düşünüyorum, hayalleriniz Haminin bir tık üstü teknik direktörü geçmesin.

Yorum

• Mali durumumuzun düşünüyorum da öyle büyük hedefler koymayıp,
                              bahsi geçen bonservissiz oyunculardan,futbolu bilip,futbol zekası olan 7-8 adam alalım,
                              ortalama bir takım olalım diyorum ben,
                              Luce ye falan hiç mi hiç gerek yok,ona verilecek para ile öküz alınır,
                              B.Hasi'ye 1 milyon euro verelim,
                              700-800 bin euro ya oynayacak Cavanda türü vasat civarı adamlar bulsun skut ekibimiz,
                              bizlerde sabredelim,resmi ürünler alıp kulübe destek olalım,
                              düzlüğe bi çıkalım,yoksa Trabzonspor diye bir takım kalmayacak Allah göstermesin.
                              Şampiyonluğu 2-3 sene sonra zikretmeye başlayalım,kesinlikle şimdi değil.
                              En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 11:36.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

oguzhanı resmen harcıyoruz,cafer tosun cok iyi oyuncu,mehmet yesil eldeki butun stoperlerden daha iyi,yası itibari ile eklemedin belkşi ama bu kadroya yusuf yazici yi gozum kapalı eklerim,bir sezon iyi bir teknik ekiple calısmıs ramazanıda eklerim.
                                yusuf'u satıyoruz abi para lazım sefa, abdulkadir, oğuzhan üçlüsü milli takimdaki tugay, emre, yıldıray üçlüsünü anımsattı bana

Yorum

Çalışıyor...
                                X