newcastle dan söylendigi gibi sisokko mbemba gibi adamlar bizim yakınımızdan bile geçmez ileride kulüp levelimiz yükselince bu tarz transferler olur.oda enaz 3 yıl sonra.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde kaçıncı olduklarından haberin yok heralde. sezon boyu kümede kalma mücadelesi verdiler.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarklı birşey mi dedim? takımın değeri 200 milyon euro, sezon boyunca kümeye oynadılar.gamsız ötesi futbolcular. mitrovic'i falan alamayacağımıza göre pek bulaşmayalım dedim.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben çok yanlış anlamışım. kusura bakmayınhiçbir sonuca varamadım, yanlış anlaşılacak ne söyledim diye düşüyorum şu an.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene anladın çok merak ettim?hiçbir sonuca varamadım, yanlış anlaşılacak ne söyledim diye düşüyorum şu an.
Koca newcastle ı benim gibi futboldan bi haberi olmayanlar kümeye düşürdü şeklinde anladım.
Neyse aslında Mbia gibi birini getirmiştik, senelik 3 versek koşarak gelir sissoko hemde her türlü piyasası var uyum sağlamazsa satarız.
Bu gecenin konusu Sissoko biraz daha zorlarsak yerel medyaya haberler düşmeye başlayacakTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇare özevlat Özkan abi.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olmus adriana?
Yorum
-
Omanlı'nın oyununa bakıp hemen futbolcularına sarılıyoruz. O takımda bireysel olarak bizim takıma bir şeyler katabilecek hiç bir oyuncu yok. O takım MRA'nın oyun sistemine uyuyor ve birbirini tamamladığı için de çok iyi bir görüntü veriyorlar. Ndiaye'den başkası Trabzonspor'da anca yedek olabilir.
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmar hakikaten kaliteli oyuncu.Aatıf da boşa çıkarsa alınabilir genel anlamıyla ligden oyuncu almak çok riskli olsada..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmanlı'nın oyununa bakıp hemen futbolcularına sarılıyoruz. O takımda bireysel olarak bizim takıma bir şeyler katabilecek hiç bir oyuncu yok. O takım MRA'nın oyun sistemine uyuyor ve birbirini tamamladığı için de çok iyi bir görüntü veriyorlar. Ndiaye'den başkası Trabzonspor'da anca yedek olabilir.
Yorum
-
NDiaye'nin adresi muhtemelen Trabzon olmayacak.
Yorum
Yorum