Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    asla yerli iskelet olusturulmamali. cetelesen, tembel, ciddi altyapi eksikligi olan yerli oyuncular yerine disiplinli, profesyonel yabancilara yonelmeli.
    Tolga-Rdolfo-atiba-oğuzhan-sosa-gomez

Aksayan bir tek tolga.diğerleri hep yurt dışı menşeli futbolcular.kesinlikle haklısın.ben olsam yerli 22 yaşın üstünde adam da almam.

Yorum

• Ligde Umar ve Aatıf dışındaki oyuncuların hepsini riskli görüyorum hele yerlilere tamamen karşıyım
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 kişi ister 1 kişi alır. milan napsın vilhena'yı? adamların daha büyük hedefleri var. Transfer akıl işi. Yoksa her oyuncuya bu adamın bizde ne işi var dersek bu işi yürütemeyiz. Bu tip transferleri yapabilirsen büyüksün zaten. Yoksa medjaniyi ben de getiririm. Şartları zorlarsın olursa olur olmazsa olmaz ama en baştan bu bize gelmez demek yanlış olur
        Avrupada oynayan yildiz adayi feyenord un en iyi oyuncusu yasi daha 20 olan bir adam asla Turkiyeye gelmez.bonservisi elinde olan adam birde bu transfer hayaldir.

Yorum

• Ciddi ciddi Medjani'yi neden gönderdik biz şeyimizde ayı bağırırken? Özer ve Yumlu bu takımda dururken hele? İkisinin yaptığı katkıdan kat ve kat fazlasını veriyordu tek başına.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Ligden bir kişi alma hakkım olsa düşünmeden Ndiaye'yi alırdım.
            Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aatıf hata olur ne bizim takım ne taraftar o bencilliği kaldırır. Zaten kümedeki bir takım Sivas. Öyle bir takımdan oyuncu almak pek mantıklı değil.
              Atıf'ın bu kadar bencil görünmesinin nedeni sivasın oyun kurgusunun atıf'ın üzerine olması. O top alacak, saklayacak, dağıtacak, sürecek v.s. Eğer seneye çift forvet bir takım görmek istiyorsak Atıf oraya çok iyi gider bence. En az 6+ gol ve asist katkısı yapar diye düşünüyorum. Zaten düşüyor sivas, almak zor da olmaz.

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligden bir kişi alma hakkım olsa düşünmeden Ndiaye'yi alırdım.
                oguzhan özyakup
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bize kontra atak oyuncusu yani hızlı dikine giden oyuncu lazım,Nakoulma alınabilecek gözümüzün önünde olan bir örnek

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/4/mersin-idman-yurdu/welliton-soares-16481

Gs ye karsı tek basına goturdugu top ve oyun gorusu
                  Boş alan topçusu. Bizde hiç bir işe yaramaz.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boş alan topçusu. Bizde hiç bir işe yaramaz.
                    aynen katılıyorum
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Atıf'ın bu kadar bencil görünmesinin nedeni sivasın oyun kurgusunun atıf'ın üzerine olması. O top alacak, saklayacak, dağıtacak, sürecek v.s. Eğer seneye çift forvet bir takım görmek istiyorsak Atıf oraya çok iyi gider bence. En az 6+ gol ve asist katkısı yapar diye düşünüyorum. Zaten düşüyor sivas, almak zor da olmaz.
                      bu mesajada aynen katılıyorum anadoludan alınmasını isteyeceğim belkide tek isim aatıfdır
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oguzhan özyakup
                        hiç sevmiyorum, o koşularla nasıl alan geçiyor anlamak zor.rakiplerin akılsızlığı ve yetersizliği. ne hız var ne çabukluk var. bir tek oyun zekası ile iş hallediyor. şenol hocaya uğramasa yedekti şuan. güven ve şımarıklık arasında gidip geliyor. sürekli ters top atmasına rağmen rakipler hala çözemedi, dalıp gidiyorlar. oynayabileceği en yüksek seviyede şuan.bundan sonra düşer.

yorumların yarısı çekememezlikten yapılmıştır ama canavar orta sahalar alıp oğuzhan'ı çiğ çiğ yedikleri maçlarımızı görmek istiyorum bir an önce.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hiç sevmiyorum, o koşularla nasıl alan geçiyor anlamak zor.rakiplerin akılsızlığı ve yetersizliği. ne hız var ne çabukluk var. bir tek oyun zekası ile iş hallediyor. şenol hocaya uğramasa yedekti şuan. güven ve şımarıklık arasında gidip geliyor. sürekli ters top atmasına rağmen rakipler hala çözemedi, dalıp gidiyorlar. oynayabileceği en yüksek seviyede şuan.bundan sonra düşer.

yorumların yarısı çekememezlikten yapılmıştır ama canavar orta sahalar alıp oğuzhan'ı çiğ çiğ yedikleri maçlarımızı görmek istiyorum bir an önce.
                          yumluyu koruma nedenini anliyorum

ligde oynayan en yetenekli adam oguzhan, biraz akilli olursa rahat ardayi gececektir
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

yumluyu koruma nedenini anliyorum

ligde oynayan en yetenekli adam oguzhan, biraz akilli olursa rahat ardayi gececektir
                            alakasız konular, göreceğiz.oynayacağı en büyük seviye bu olur.

Yorum

oguzhan özyakup
                              Orası ayrı tabi abi, satacaklarını veya alabileceğimizi hiç düşünmedim.
                              Onur Recep Kıvrak

Yorum

Öyle bir sistemden gelen bir adam zaten paylaşma üzerine kurulu bir oyunda başarılı olamaz. Ama Aatıf konusunda katılmıyorum oyun taktiğinin buna neden olduğuna.Kişisel olarak da çok bencil bir oyuncu. Bu haftaki maçında arkadaşına vermediği açıklanamaz bir top var ki her maç 1-2 tane böyle oluyor. Ekici'nin topu paylaştığında neler olduğunu gördükten sonra Aatıf gibi bir oyuncunun alınması mantıklı olmaz.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X