Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fonseca neye göre iyi hocadır mesela ? Portekiz liginde kupası yok, çalıştırdığı takımlarda en iyi derecesi 3. lük o da ülkenin en iyi takımı Porto ile ve bu yüzden kovulmuş... Orada kupa koleksiyonu yapan adamın fenerde gördüğü muamele ortada. Fonseca ilk maçında fenere 1-0 yenildi 2. maçında hakemle feneri eledi, bunun dışında elimizde ''şunun için Fonseca'' demek için herhangi bir veri var mı ? Fonseca yı mesela Ertuğrul Sağlam dan ayıran özellik nedir, onu istediğine göre Portekiz ligini yıllardır takip ediyor olman lazım, adamı tanıyorsundur diye soruyorum bu soruları sana...

Belçika da şampiyonluğa oynayan hocaya ben TS taraftarı olarak burun kıvırıyorum. Kendi düşüncemdir, senin düşünceni değiştiremem ama Anderletch de şampiyonluğa oynaması benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Orada 4 kere yılın antrenörü seçilmiş Hugo Broos örneğini verdim. Belçika yı küçümsediğimden değil, demek istediğimi önceki yorumlarımda defalarca belirttim.

Madem ciddi bir işe kalkıştık, Fm de takım seçer gibi antrenör seçmemeliyiz. İyisini getireceksin, çabalayacaksın. Fonseca feneri eledi getirelim, Besnik Anderletch de genç oyuncularla iyi top oynatıyor getirelim... Böyle antrenör seçilmez.

Biraz ayaklarımız yere bassın diyorsun ama yönetimde Lucescuvari hoca diyor ? Ne yapacağız şimdi, yönetimden Hugovari birini mi bekleyelim ? ))

o kadar şey yazmıştım güme gitti. direk sonucu söyleyeyim.ben ne istediğini biliyorum. buraları bilen fazla oyalanmayacak bir hoca istiyorsun ama söyleme yöntemini beğenmiyorum. kendi takımına bakmadan portekiz, belçika ligini, anderlecht'i orada çalışan hocaları küçümsüyorsun. bu kibir beni delirtiyor. zenci oyuncular gelmesin, disiplinsiz oluyorlar demek gibi. sanki türkler profösyönelliğin kitabını yazıyorlar.zencilerin en azından fizikleri iyi, türkler gibi hem çelimsiz hem şımarık değiller.

şu anki durumumuza göre başarıyı satın alabilmek maharet değil, başarabilecek olanı tercih etmek önemli olan. toplam olarak bütçeyi aşmadan ister tecrübeli, ister genç seçilecek hocanın profiline itiraz etmem. plana, yönteme hocanın bir önceki takımda oynattığı oyuna bakıp bir değerlendirme yaparım.

Yorum

• sagolasın abi bugün atar beni bu
      İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      N'Diaye ile çok önceden sözleşme imzalamışız güya,
      olma mı bu,keser mi seni
      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Darlanmayın bizler şampiyonluğumuzu meşale ve konfetiler eşliğinde kutlayacağız.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ahahahahaaahhahahahhahahahhahaha
          -
          Antep penaltı kaçırdı olacak şey değil.
          maç bitti.

Bu antepteki Marçal nasıl adamdır, benficadan kiralamışlar iş yapabilir aslında.
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 17:52.

Yorum

• Şu son 3 maç Muhammet Beşir, Savaş Çakır, Yusuf Yazıcı 270 dakika fırsat bulmalı Semih Karadeniz, Abdülkadir Ömür, Melih yine şans bulmalılar

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu son 3 maç Muhammet Beşir, Savaş Çakır, Yusuf Yazıcı 270 dakika fırsat bulmalı Semih Karadeniz, Abdülkadir Ömür, Melih yine şans bulmalılar
              Neden böyle bir şeyi deniyoruz ? Parlatıp satmak için mi, önümüzdeki sezonki kadroya mı düşünüyoruz ?
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden böyle bir şeyi deniyoruz ? Parlatıp satmak için mi, önümüzdeki sezonki kadroya mı düşünüyoruz ?
                maç kazanmak için, diğerleri kazanamıyor.çünkü koşmuyorlar, mücadele etmiyorlar. abdülkadir ve beşir kadroda düşünülebilir. diğerleri 1461'e gider. beşir de gidebilir ama abdülkadir kalacak a takımda.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maç kazanmak için, diğerleri kazanamıyor.çünkü koşmuyorlar, mücadele etmiyorlar. abdülkadir ve beşir kadroda düşünülebilir. diğerleri 1461'e gider. beşir de gidebilir ama abdülkadir kalacak a takımda.
                  Takımda Trabzon'lu kalmamalı. Birçoğunu yine Kayseri ve Akhisar'a kiralayıp bir sonraki sezon 3'ün 5'in hesabını yapmadan hemen satmalıyız. "Bu çocuk çok yetenekli ya" dediklerimiz olursa istisnai durumda 1461'e kiralık veririz. Yalnız bu sayı da maksimum 2 olmalı. Bütün yeteneksiz ama Trabzon'lu olduğu için kadroda tutmak zorunda hissettiğimiz oyuncuları 1461'e doluşturmanın da bir anlamı yok çünkü.

Yorum

Takımda Trabzon'lu kalmamalı. Birçoğunu yine Kayseri ve Akhisar'a kiralayıp bir sonraki sezon 3'ün 5'in hesabını yapmadan hemen satmalıyız. "Bu çocuk çok yetenekli ya" dediklerimiz olursa istisnai durumda 1461'e kiralık veririz. Yalnız bu sayı da maksimum 2 olmalı. Bütün yeteneksiz ama Trabzon'lu olduğu için kadroda tutmak zorunda hissettiğimiz oyuncuları 1461'e doluşturmanın da bir anlamı yok çünkü.
                    sebep? coğrafik olarak mümkün değil senin söylediğin, bir mantığı da yok. takımda trabzonlu çocuklar olacak. abdülkadir zaten u-18 takımıyla maçlara çıkmaya devam eder. yönetme beceriksizliğini trabzonlu çocukların üstüne atmaya gerek yok. oradan futbolcu yetişmiyorsa trabzonspor'un da anlamı yok veya eksik benim için.

Yorum

sebep? coğrafik olarak mümkün değil senin söylediğin, bir mantığı da yok. takımda trabzonlu çocuklar olacak. abdülkadir zaten u-18 takımıyla maçlara çıkmaya devam eder. yönetme beceriksizliğini trabzonlu çocukların üstüne atmaya gerek yok. oradan futbolcu yetişmiyorsa trabzonspor'un da anlamı yok veya eksik benim için.
                      Sebebi başarısız olmaları.

Trabzonspor'un anlamının Trabzon'dan oyuncu yetişmesi ile ne alakası var onu çözemedim.

Yorum

Trabzonspor'un anlamının Trabzon'dan oyuncu yetişmesi ile ne alakası var onu çözemedim.
                        altyapıdan diyelim. trabzonspor gibi bir klüp oyuncu yetiştiremiyorsa ülkeye ne faydası var ki? spor klübünde sporcu yetişmiyor. üretim yok, insan yetişmiyor, ee ne yapacak bu insanlar? neyin ümidi, gururu ile trabzonspor'u peşinden koşacak?

Yorum

• Renkdaslar twitter'da @Tscouting_GER diye bir sayfa var bakıyorum çok güzel incelemeler ve paylaşımlar yapıyor. Paylaştığı 3 kadroyu aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Belki içlerinde bazı oyuncuların isimleri duyulmuş olabilir ama en azından güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum.

1-) 4-3-3 | Pasa ağırlık veren #Trabzonspor oyun taktığı. Hücum gücü her atakta çok tehlikeli gelen taktık. Favorim !

Chxl1UKXAAA2BiP.jpg

2-) 4-3-3 | Bu ofansif gücü çok zor durdurabilirsiniz. Hızlı ve ileri paslaşarak giden bir #Trabzonspor.

ChxA8Z3XIAAXSZy.jpg

3-) 4-2-3-1 | Genç ve dinamik kadro. Kanatları çok etkili olan bır #Trabzonspor versiyonu. Orta saha ortada muhteşem.

Chw_kKxWsAAEPM8.jpg

Keşke böyle genç ve dinamik , başarıya aç bir kadromuz olsa. Otursak her maçımızı arkamıza yaslanarak keyifle heyecanla izlesek.
                          Not : Daha önce paylaşıldıysa affola göremedim renkdaşlar.

Yorum

altyapıdan diyelim. trabzonspor gibi bir klüp oyuncu yetiştiremiyorsa ülkeye ne faydası var ki? spor klübünde sporcu yetişmiyor. üretim yok, insan yetişmiyor, ee ne yapacak bu insanlar? neyin ümidi, gururu ile trabzonspor'u peşinden koşacak?
                            Açıkçası ülkeye faydamız olsun istiyorsam adam değilim. Şuan şampiyonluk yarışında bulunan takımlardan hangisi hangi oyuncuyu yetiştirmiş son yıllarda. Kadrolarına bakıp isim verirsen beni de bilgilendirmiş olursun, sevinirim. Oyuncu yetiştirmenin başarı ile ilgisi yok. Kendi adıma söyleyeyim ben bu takımın peşinden Trabzon'lu oyuncu yetiştiriyor diye koşmuyorum. Acı ama gerçek son yıllarda yaşanan olaylardan ötürü Trabzon ile gurur duymak için de epey zorlamak gerekiyor.
                            En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 18:43.

Yorum

Açıkçası ülkeye faydamız olsun istiyorsam adam değilim. Şuan şampiyonluk yarışında bulunan takımlardan hangisi hangi oyuncuyu yetiştirmiş son yıllarda. Kadrolarına bakıp isim verirsen beni de bilgilendirmiş olursun, sevinirim. Oyuncu yetiştirmenin başarı ile ilgisi yok. Kendi adıma söyleyeyim ben bu takımın peşinden Trabzon'lu oyuncu yetiştiriyor diye koşmuyorum.
                              seni bilmem, trabzonspor profilinde olup oyuncu yetiştiremeyen bir klübün başarılı olacağını düşünmüyorum. trabzonlu olması gerekmiyor. trabzonlu oyuncu olmasın demek ne kadar gerçekçi peki? belki çok iyi futbolcu olacak? ne bu önyargı yani? seçenlere, yetiştirenlere, sahaya yetersiz futbolcu sürenlere öfkelen. trabzon'da yeşermiş bir klüpte kafadan trabzonlu oyuncu olmayacak demenin bir anlamı yok. öncelikleri de olmasın ama coğrafik olarak daha çok şans bulmalarında bir gariplik yok.bursa'da olsak bursa'lı futbolcular daha çok şans bulacaktı, bunu abartmanın anlamı yok. son düzlükte hak eden giymeli formayı orayı tartışmıyoruz. sen trabzonlu futbolcuları sorguluyorsun, ben de yetersiz kalmalarındaki sebepleri sorguluyorum.

Yorum

o kadar şey yazmıştım güme gitti. direk sonucu söyleyeyim.ben ne istediğini biliyorum. buraları bilen fazla oyalanmayacak bir hoca istiyorsun ama söyleme yöntemini beğenmiyorum. kendi takımına bakmadan portekiz, belçika ligini, anderlecht'i orada çalışan hocaları küçümsüyorsun. bu kibir beni delirtiyor. zenci oyuncular gelmesin, disiplinsiz oluyorlar demek gibi. sanki türkler profösyönelliğin kitabını yazıyorlar.zencilerin en azından fizikleri iyi, türkler gibi hem çelimsiz hem şımarık değiller.

şu anki durumumuza göre başarıyı satın alabilmek maharet değil, başarabilecek olanı tercih etmek önemli olan. toplam olarak bütçeyi aşmadan ister tecrübeli, ister genç seçilecek hocanın profiline itiraz etmem. plana, yönteme hocanın bir önceki takımda oynattığı oyuna bakıp bir değerlendirme yaparım.

O kadar yorum attım hala Belçika ligini küçümsediğim kısmına takılı kalarak cevaplıyorsun ve maalesef sorduğum sorularıma cevap alamadım, yani seninde Fonseca ve Hasi konusunda burada yazılanlardan öte fazla bilgin yok. Anladığım kadarıyla düşük bütçeli her isme evet diyorsun ve pek fazla bilgin olmamasına rağmen Fonseca ile Hasi yi genel olarak bu sebeplerden ötürü savunuyorsun. Fonseca 4-4-2 oynatıyor gelsin. Hasi Belçika da Anderletch ile genç takımla şampiyonluğa oynuyor gelsin. Bunlar bence yeterli sebepler değil ama sana göre yeterli olabilir senin düşüncendir ona bir şey demiyorum, ben istediğim antrenör profilini ve örneklerini yukarıda yazdım ama Fonseca da gelse Hasi de gelse desteklerim. Mahkeme duvarı suratlı, para yiyici ,zombi kılıklı uyuşuk, sert birini tutup getirmesinler de kim gelirse gelsin...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X