Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer Bayram gibi Ishak gibi Salih Dursun gibi oyuncular mücadelede ediyorlar sadece. Oda kücük takimda göze batar. Hele Ishak gibi amatörü almak hatadi zamaninda.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz bu omeri almaya calısıyorduk bize.Markovic maymun etti adamı.
      Zeki ve akbaş trabzonsporda oynayavak oyuncu değiller. Kayseride sadece mabiala ve samba sol iyiler. Zeki ve akbaç her an hata yapabişecek adamlar. Yalnız nani ne çirkef bir oyuncu.

Yorum

• Muharrem Usta: Mali disiplin...
        Soner/Alper'in yıllık maliyeti maç başı dahil yaklaşık 5.5 milyon iken;
        Güray yıllık maç başı dahil 2,5 milyon lira alacak.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Zeki Ronaldo gibi atiyordu

Yorum

• Ömer bayram çok vasat bu arada. Bu arada şeneri de almamak büyk kayıp değil
            . Ortalama oyuncu.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zeki ve akbaş trabzonsporda oynayavak oyuncu değiller. Kayseride sadece mabiala ve samba sol iyiler. Zeki ve akbaç her an hata yapabişecek adamlar. Yalnız nani ne çirkef bir oyuncu.
              Bence şunu çıkarmalıyız anadolu takımında iyi olan bizde vasat .Anadoludan topçu almamalıyız

Yorum

• Uğur Demirok zaten Osmanlida kiralik oynuyor... Onun bonservisini + 2-3 gereksiz Oyuncu + 1-1,5 Milyon versek bile benim icin başaridir... Böylelikle hem Ndiaye yi kazanmiş oluruz hemde gereksiz Oyuncularin Masraflarindan kurtulmuş oluruz... MRA Hocanin illaki eski Takimindan isteyeceği Oyuncular vardir...

Uğur Demirok + Deniz Yilmaz + Özer Hurmaci + Erkan Zengin + Mustafa Yumlu + Douglas + Musa Nizam + Ishak Doğan + Fatih Atik + Sefa Yilmaz... Şunlar arasindan kendilerine uygun bir Paket yapilsa ya
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Nurgül Günaydın: Son dakika: İshak Doğan yüzde (98) Eskişehir'de....
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• hakem hemen nasıl çıkardı kartı şerefsiz
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Aynı şeyi nani yapsa ne yaparsın hakem. Parreire etmediği küfür kalmadı maç boyu. Türk hakemleri çok bariz korkaklar.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ömer bayram çok vasat bu arada. Bu arada şeneri de almamak büyk kayıp değil
                        . Ortalama oyuncu.
                        vasat bile değil bizde böyle oynsa direk gömeriz

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nurgül Günaydın: Son dakika: İshak Doğan yüzde (98) Eskişehir'de....
                          yalnız yüzde 98 olayı çok iyi
                          yüzde 90 denirdi ya da yüzde 99 ama yüzde 98 ilk kez gördüm
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yalnız yüzde 98 olayı çok iyi
                            yüzde 90 denirdi ya da yüzde 99 ama yüzde 98 ilk kez gördüm
                            Aynen, ben de ilk okuyunca şaşırdım
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence şunu çıkarmalıyız anadolu takımında iyi olan bizde vasat .Anadoludan topçu almamalıyız
                              Anadoludan oyuncu alırken iyi takip yapulmalı. Sadece çok iyiler alınabikir. Mesela kayseride mabiola veya samba sow onlarda belki. Trk maçlık alınmamalı.

Yorum

Çalışıyor...
                              X