Ömer Bayram gibi Ishak gibi Salih Dursun gibi oyuncular mücadelede ediyorlar sadece. Oda kücük takimda göze batar. Hele Ishak gibi amatörü almak hatadi zamaninda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bu omeri almaya calısıyorduk bize.Markovic maymun etti adamı.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki ve akbaş trabzonsporda oynayavak oyuncu değiller. Kayseride sadece mabiala ve samba sol iyiler. Zeki ve akbaç her an hata yapabişecek adamlar. Yalnız nani ne çirkef bir oyuncu.
Yorum
-
Uğur Demirok zaten Osmanlida kiralik oynuyor... Onun bonservisini + 2-3 gereksiz Oyuncu + 1-1,5 Milyon versek bile benim icin başaridir... Böylelikle hem Ndiaye yi kazanmiş oluruz hemde gereksiz Oyuncularin Masraflarindan kurtulmuş oluruz... MRA Hocanin illaki eski Takimindan isteyeceği Oyuncular vardir...
Uğur Demirok + Deniz Yilmaz + Özer Hurmaci + Erkan Zengin + Mustafa Yumlu + Douglas + Musa Nizam + Ishak Doğan + Fatih Atik + Sefa Yilmaz... Şunlar arasindan kendilerine uygun bir Paket yapilsa ya“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer bayram çok vasat bu arada. Bu arada şeneri de almamak büyk kayıp değil
. Ortalama oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurgül Günaydın: Son dakika: İshak Doğan yüzde (98) Eskişehir'de....
yüzde 90 denirdi ya da yüzde 99 ama yüzde 98 ilk kez gördümÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız yüzde 98 olayı çok iyi
yüzde 90 denirdi ya da yüzde 99 ama yüzde 98 ilk kez gördüm
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence şunu çıkarmalıyız anadolu takımında iyi olan bizde vasat .Anadoludan topçu almamalıyız
Yorum
-
Mustafa Yumlu.
Yorum
Yorum