Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ertan abi çok iyi seçim. Belki Atınç'ın tercihinden de önemli.
    Cok iyi bir tercih.Almanyada Freiburg böyle yetenekleri Futbola kazandirmada büyük bir adress.Parlatiyorlar satiyorlar burda bircok kisi yapmak istedigi olay.Bir Freiburg bir Mainz bana göre bu isi cok iyi yapiyorlar(Gladbach ayri tutuyorum onlarin durumu bana göre baska).Leverkusene gitse büyük ihitmal sezon öncesi kampindan sonra kirlalik olarak 2. lige veya 1.ligin altsiradan bir takimana verilirdi.hersey onda bitiyor artik.

Kaynak Türk medyasi yaziyim.ama 99% Freiburg olduna eminim. 2.5 mio euro onlar icin büyük para demeki oyuncu icin ciddi ve ilerisini düsünüyorlar.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 14:57.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten Belçika da sistem var diyorum, orada futbol oynanıyor bunu önceki yorumumda belirttim ama bizi ilgilendiren çok önemli kısmı atlıyorsunuz, Türkiye de son 15 yıla bakın. Kimler kimler geldi ve gelirken neydiler giderken ne oldular ? Biz Belçika dan söz etmiyoruz Türkiye den söz ediyoruz. Anderletch Belçika nın en büyük ve köklü kulübü. Adamlar uzun yıllar formalarını giymiş oyuncularını yardımcı antrenörken tutup A takım hocası yapıyorlar, yaş ortalaması 23-24 olan sistemi rahatlıkla oturtuyorlar. Sen orada 4 kere yılın hocası seçilmiş hocayı aldın getirdin, üstelik sadece Anderletch ile değil Brugge ile de şampiyonluk yaşamış hocayı aldın getirdin. Türkiye de ne hallere düştü ? Hoca değil dendi yollandı Şenol Güneş getirildi, yerlerde sürünen takım sezonu 2 kupayla tamamladı çatır çatırda top oynadı.

Son 15 yılda kaç yabancı hoca ligimizde iz bıraktı ? Lucescu gs ve bjk de, Daum fenerde, Gerets gs de ve son yıllarda Bilic bjk de... Başka var mı ? Evet Belçika da sistem var, Hollanda da sistem var, Almanya da sistem var, Avrupa bizden çok çok önde ama burası Türkiye. Her antrenör ayak uyduramaz, herkes başarılı olamaz. Belçika dan Hollanda dan hoca getirince alt yapı devrimi olacağını sanmak, Almanya dan, İspanya dan hoca getirince makine gibi tıkır tıkır işleyeceğimizi sanmak Türkiye için çok ütopik kalıyor... Burada başarı yada başarısızlık var ve başarısızlığın cezası çok erken kesiliyor. Karşılaştırma yaparken bunları dikkate almanız lazım.

Ben kendi açımızdan olayı şöyle değerlendiriyorum;

Gelecek olan kişi bizi ilk 4 e soksun Avrupa ya götürsün, güzel futbol oynatsın, taktik ve oyuncu ağı geniş olsun ve mümkünse farklı liglerde iyi tecrübeler yaşamış birisi olsun. Bulabiliyorsak böyle birini getirelim... Lucescu gelsin ilk seneden şampiyon olalım kafasında değilim. Gelsin üst üste ilk 2 sene bizi ilk 4 e soksun, 3. senesindeyse direk zirveye oynatacak takım yaratsın... Bu yani...
      olay bu bencede
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Vince Gino Dekker... Ajax'ın A1 takımında oynuyor. İzlenmesi gereken bir oyuncu.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zaten Belçika da sistem var diyorum, orada futbol oynanıyor bunu önceki yorumumda belirttim ama bizi ilgilendiren çok önemli kısmı atlıyorsunuz, Türkiye de son 15 yıla bakın. Kimler kimler geldi ve gelirken neydiler giderken ne oldular ? Biz Belçika dan söz etmiyoruz Türkiye den söz ediyoruz. Anderletch Belçika nın en büyük ve köklü kulübü. Adamlar uzun yıllar formalarını giymiş oyuncularını yardımcı antrenörken tutup A takım hocası yapıyorlar, yaş ortalaması 23-24 olan sistemi rahatlıkla oturtuyorlar. Sen orada 4 kere yılın hocası seçilmiş hocayı aldın getirdin, üstelik sadece Anderletch ile değil Brugge ile de şampiyonluk yaşamış hocayı aldın getirdin. Türkiye de ne hallere düştü ? Hoca değil dendi yollandı Şenol Güneş getirildi, yerlerde sürünen takım sezonu 2 kupayla tamamladı çatır çatırda top oynadı.

Son 15 yılda kaç yabancı hoca ligimizde iz bıraktı ? Lucescu gs ve bjk de, Daum fenerde, Gerets gs de ve son yıllarda Bilic bjk de... Başka var mı ? Evet Belçika da sistem var, Hollanda da sistem var, Almanya da sistem var, Avrupa bizden çok çok önde ama burası Türkiye. Her antrenör ayak uyduramaz, herkes başarılı olamaz. Belçika dan Hollanda dan hoca getirince alt yapı devrimi olacağını sanmak, Almanya dan, İspanya dan hoca getirince makine gibi tıkır tıkır işleyeceğimizi sanmak Türkiye için çok ütopik kalıyor... Burada başarı yada başarısızlık var ve başarısızlığın cezası çok erken kesiliyor. Karşılaştırma yaparken bunları dikkate almanız lazım.

Ben kendi açımızdan olayı şöyle değerlendiriyorum;

Gelecek olan kişi bizi ilk 4 e soksun Avrupa ya götürsün, güzel futbol oynatsın, taktik ve oyuncu ağı geniş olsun ve mümkünse farklı liglerde iyi tecrübeler yaşamış birisi olsun. Bulabiliyorsak böyle birini getirelim... Lucescu gelsin ilk seneden şampiyon olalım kafasında değilim. Gelsin üst üste ilk 2 sene bizi ilk 4 e soksun, 3. senesindeyse direk zirveye oynatacak takım yaratsın... Bu yani...

Sen bastan diyorsun yani böyle sistemi Türkiyede uygulayamazsin, bildigimiz gibi devam edelim ve hic birsey degistirmiyelim. Ben bunu okudum mesajindan, haklilik payin var, ama biz istanbul takimlariyla yarisamayiz, maddi ve sehir olarak sansimiz yok, o yüzden alternatif yollardna gitmemiz lazim. Onlarin yaptigini yaptik son 30 sene, ne gibi basarimiz var? Onlar her zaman senden daha basarili hocayi getirir, onlar her zaman senden daha iyi oyunculari getirir. Biz böyle devam edemeyiz, etmemeliyiz.

Zanten kimse demiyor, hoca gelince sistem tikir tikir islemez her halde, uzun bir sürec bu ve baskan bunun farkina vardi, bir tek taraftarlar varamadi. Ama taraftar hoca gelmeden bile muhalefet oluyorsa, o zaman ne alt yapi sistemi bekleyelim, ne scout sistemi, ne taktik sistemi. O zaman böyle piyango transferlere ve ruhsuz oyunculari izlemeye devam.

Baktin olmuyor yeni birseyler deneyeceksin. Sadece geri zekalilar basarisiz oldugu yöntemi sürekli tekrarlar.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• 2004-2005-2011
            Son sezon belki elenebilir ama diğer sezonları ele aldığımızda kadroları oluşturan oyunculara harcadığımız para önemli.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen bastan diyorsun yani böyle sistemi Türkiyede uygulayamazsin, bildigimiz gibi devam edelim ve hic birsey degistirmiyelim. Ben bunu okudum mesajindan, haklilik payin var, ama biz istanbul takimlariyla yarisamayiz, maddi ve sehir olarak sansimiz yok, o yüzden alternatif yollardna gitmemiz lazim. Onlarin yaptigini yaptik son 30 sene, ne gibi basarimiz var? Onlar her zaman senden daha basarili hocayi getirir, onlar her zaman senden daha iyi oyunculari getirir. Biz böyle devam edemeyiz, etmemeliyiz.

Zanten kimse demiyor, hoca gelince sistem tikir tikir islemez her halde, uzun bir sürec bu ve baskan bunun farkina vardi, bir tek taraftarlar varamadi. Ama taraftar hoca gelmeden bile muhalefet oluyorsa, o zaman ne alt yapi sistemi bekleyelim, ne scout sistemi, ne taktik sistemi. O zaman böyle piyango transferlere ve ruhsuz oyunculari izlemeye devam.

Baktin olmuyor yeni birseyler deneyeceksin. Sadece geri zekalilar basarisiz oldugu yöntemi sürekli tekrarlar.

Ben hiçbir şeyi değiştirmeyelim demiyorum ama buraya gelecek olan hocanın eğer yabancı olacaksa biraz ''güçlü'' birisi olmasını istiyorum. Hep söylüyorum, Şenol Güneş ten sonra bu takımı şampiyon yapabilecek yerli Ersun dur ama bizim taraftar Fenere gittikten sonra adama kafayı taktı. Artık bende gelmesini istemiyorum çünkü hem onu hem yönetimi rahat bırakmayacaklar. Sıkıntılı dönemde bizi 2008 deki gibi düzlüğe çıkaracak hocaydı, mesela önceki yorumumda son paragrafta söylediklerimi her Lig Tv yayınında maçlarımızdan sonra sık sık belirtiyor. Biliyor aslında reçeteyi ama olmaz o iş, gelmesin buraya. Şenol Güneş in İstanbul a gitmesini kabullenenler, İstanbul dan buraya geleni kabullenemiyorlar bende buna şaşırıyorum...

Gelelim benim istediğim hoca profiline... Üstte yazdım aslında, kafamda 2 hoca var ona uygun. Sampouli ve Rudi Garcia. İkisi de benim gözümde kaliteli antrenördür. Peşlerinde ünlü kulüpler yoksa iyi ve uzun soluklu bir projeyle ikna edebiliriz. Bunlarla sistemde kurulur, takımda kurulur her şey kurulur.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mert'e Ersun Yanal konusunda katılıyorum. İsterse dünyayı alsın gelsin ama kaos ortamı yer bitirir kendisini. Hiç gerek yok şu aşamada.

Yorum

• Teknik direktör, ya oyuncularla arkadaş olabilecek ve bilgisiyle onları etkileyebilecek seviyede genç bir hoca ya da otoriter adından söz ettirmiş bir hoca olmalı. Benim tercihim genç hocadan yana.

Oyuncular da hedefleri olan ve futboldan zevk alan oyuncular olmalı. Mümkünse stoper ve ortasaha hariç diğer bölgelere 28-29 yaş üstü oyuncular alınmamalı.

Başkan ve yönetim ise bu organizasyonu sağlayabilecek kapasitede olmalı.

Yorum

• kaliteli hocalar da trabzonspor'u beklemiyor, biraz makul olmak lazım. hocalar sıraya girdi aralarından istediğimizi seçiyoruz gibi bir ortam var. belçika liginde şampiyonluğa oynayan hocaya burun kıvıracak konumda görmüyorum kendimizi. sistemini, oyun yapısını beğenmemek başka. fonseca bizim için gayet iyi bir hocadır. lucescu zor bir hedeftir. yabancı hocalarla şu dönemde çok zaman kaybederiz diye düşünülürse ersun yanal ideal seçenektir, idealden de ötedir hatta. biraz ayaklarımız yere bassın.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaliteli hocalar da trabzonspor'u beklemiyor, biraz makul olmak lazım. hocalar sıraya girdi aralarından istediğimizi seçiyoruz gibi bir ortam var. belçika liginde şampiyonluğa oynayan hocaya burun kıvıracak konumda görmüyorum kendimizi. sistemini, oyun yapısını beğenmemek başka. fonseca bizim için gayet iyi bir hocadır. lucescu zor bir hedeftir. yabancı hocalarla şu dönemde çok zaman kaybederiz diye düşünülürse ersun yanal ideal seçenektir, idealden de ötedir hatta. biraz ayaklarımız yere bassın.

Fonseca neye göre iyi hocadır mesela ? Portekiz liginde kupası yok, çalıştırdığı takımlarda en iyi derecesi 3. lük o da ülkenin en iyi takımı Porto ile ve bu yüzden kovulmuş... Orada kupa koleksiyonu yapan adamın fenerde gördüğü muamele ortada. Fonseca ilk maçında fenere 1-0 yenildi 2. maçında hakemle feneri eledi, bunun dışında elimizde ''şunun için Fonseca'' demek için herhangi bir veri var mı ? Fonseca yı mesela Ertuğrul Sağlam dan ayıran özellik nedir, onu istediğine göre Portekiz ligini yıllardır takip ediyor olman lazım, adamı tanıyorsundur diye soruyorum bu soruları sana...

Belçika da şampiyonluğa oynayan hocaya ben TS taraftarı olarak burun kıvırıyorum. Kendi düşüncemdir, senin düşünceni değiştiremem ama Anderletch de şampiyonluğa oynaması benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Orada 4 kere yılın antrenörü seçilmiş Hugo Broos örneğini verdim. Belçika yı küçümsediğimden değil, demek istediğimi önceki yorumlarımda defalarca belirttim.

Madem ciddi bir işe kalkıştık, Fm de takım seçer gibi antrenör seçmemeliyiz. İyisini getireceksin, çabalayacaksın. Fonseca feneri eledi getirelim, Besnik Anderletch de genç oyuncularla iyi top oynatıyor getirelim... Böyle antrenör seçilmez.

Biraz ayaklarımız yere bassın diyorsun ama yönetimde Lucescuvari hoca diyor ? Ne yapacağız şimdi, yönetimden Hugovari birini mi bekleyelim ? ))
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yeri değil ama şikeci sivas g.birliği maçını izledim maç bağlanmadıysa ben başka bişey bilmiyorum işte bu kadar rezil bu kadar adi bir ligde oynuyoruz sivasın attığı ilk golde kaleci elini uzatmıyor gbirliği 2. golü atmamak için elinden gelni yaptı ayıp be kardeşim.

Yorum

• Yorum

• Ha ha iyi güldüm valla Azrail ortalamalara bakmaz
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• oglum yalandan isim yazın bari valla darlandım
                              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oglum yalandan isim yazın bari valla darlandım
                                N'Diaye ile çok önceden sözleşme imzalamışız güya,
                                olma mı bu,keser mi seni
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X