Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu aralar görmemiştim, anderlecht'e gidince ümidi kestiler demek ki.
    şu forum transferi yapsa inanın kulüp hem para kazanır hemde her sene kafaya oynarız...
    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• http://www.milliyet.com.tr/19-luk-ca...6-skorerhaber/ çaglar soyuncu yurt içi 6 milyon euro yurtdısı kolaylık saglanıcak.öncelik beşiktasta.
      En son tonya55 tarafından düzenlendi; 06.05.2016, 20:52.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O bu değil de beyler Emre Can büyük futbolcu. Öyle ki, Arda - Hakan ve türevlerini tek başına cebinden çıkartır.. Mükemmel bir futbolcu oldu - olacak.
        Hocam pek öyle değil bence. Fizik avantajını iyi kullanıyor. Enerjisi yüksek saha içinde çok dirençli. Fakat kafayı kaldırmıyor bir türlü. Çok istikrarsız oynuyor. Üst düzey bi yeteneğide yok. Klooptan sonra çok şey farketti takımda ister istemez o da parladı tabi.

Yorum

• Burada ismi geçen bailey genkte mi oynuyordu? Şuan ntvsporda maçı var.

Yorum

• Var mı heyecanlandıracak bir haber?
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burada ismi geçen bailey genkte mi oynuyordu? Şuan ntvsporda maçı var.
              Evet suan kendisi akiyor akiyor ��
              22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Bu Bailey'i bize yedirtmezler. Cocuk yer ucagi harbiden
                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada ismi geçen bailey genkte mi oynuyordu? Şuan ntvsporda maçı var.
                  Evet Genk te

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    anderlecht'te oynuyor, stoper. geçen gün ben yazmıştım buraya, ondan önce de yazıldığını görmemiştim.sonra haberi çıktı.ayda yılda bir isim yazıyorum.elim uğurlu geliyor. fonseca'da da öyle olmuştu.
                    Taş gibi bir Adama benziyor hiç izlemedim sen kaç maçını izledin istikrarlı biri mi acaba?
                    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• dünya sampionumuz trabzonlu Sabriye sengül Beyaz showda konuyla alakasi yok ama bilmeyenler icin bildireyim dedim
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• 8 yıldır bu forumda transfer başlıklarında heyecanla transfer bekliyorum ama 1-2 oyuncu dışında hep hüsran hep hüsran. Artık bu sezon hayal bile kuramıyorum. Umarım 2-3 kaliteli futbolcu ve birde iyi hoca gelir de önümüzdeki sezonu en azından ilk 3 de bitiririz.
                        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Vızır vızır geçen haftalar bu hafta geçmedi,
                          sanki 1 aydır Rize maçını beklerim,hayırlısıyla şu 3 hafta bitse de ne olacaksa bi olsa,
                          gerçekten bu kadar yenilgi,bu kadar ezik futbol insanı insanlıktan çıkarıyor,
                          bitse de üstte [MENTION=25733]B.AKDEMİR[/MENTION] renktaşın dediği iyi bir hoca, 2-3 iyi oyuncu ile yarınlara umutla bakabilsek,
                          çok çektik bu sene,bir an önce lig bitsin bu seneyi bir an önce unutalım.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Braga'nın siyahi önliberosu vardı, unuttum adını, onun gibi biri şart.

Stoper, sol bek şart.

Kanat şart, bir 10 numara şart.

Çok iş var
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• [MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION]
                              hem futbolculuğu,hem adamlığı 10 numara olan bir 10 numara ilk işimiz olmalı,
                              sonra çift yönlü bir orta saha,
                              sonra bir çift yönlü orta saha daha,
                              sonra sağ forvet,
                              sonra sol forvet,
                              sonra sol bek,
                              sonra stoper,

evet yapılacak çok iş var,
                              işin öncelik sırasını ben bu şekilde listeledim,
                              dur bakalım başkanın listesi ne şekilde.

(Hoca listede yok,bugün yarın hoca açıklanacak diye ekleme gereği duymadım )
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de çok beğendim, Arda'nın Barça ya gittiği gibi bu da şans eseri bu takımları gördü gibi düşünüyordum,son 2-3 maçını izledim de haksızlık etmişim uşağa,maşallah hem patoz gibi hemde istatistikleri falan da şahane,helal olsun,inşallah çok daha iyi yerlere gelir.
                                abi ben uzun zamandır izliyordum, her bölgeye bu kadar uzmanca uyum gösterip vizyonluca oynayan başka bir Türk futbolcu görmemiştim.
                                İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam pek öyle değil bence. Fizik avantajını iyi kullanıyor. Enerjisi yüksek saha içinde çok dirençli. Fakat kafayı kaldırmıyor bir türlü. Çok istikrarsız oynuyor. Üst düzey bi yeteneğide yok. Klooptan sonra çok şey farketti takımda ister istemez o da parladı tabi.
                                Fizik avantajını çok iyi kullanıyor bu bir, ayrıyetten sorumluluk alışı, soğukkanlılığı, pas tercihleri vs. resmen beni benden alıyor. Kafayı kaldırmadığı kısmına da katılmıyorum, çok güzel şekilde oyun kuruyor (bence tabi bunlar)

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hem futbolculuğu,hem adamlığı 10 numara olan bir 10 numara ilk işimiz olmalı,
                                Gylfi Sigurðsson var ama çok para
                                En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 12:09.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X