İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonsporun transferde hata yapma şansı yok.Son 2 yılda aldığımız topçuların %80 i fos çıktı.Oyuncu aldıktan sonra satmaya çalışıyoruz ama çoğunlukla zarar ediyoruz kulübün batma noktasına gelme nedeni de budur.Güray Vural vb. süper ligden transfer istemiyorum özellikle yerli oyunculara karşıyım.Güney Amerikadan,Afrikadan ve Avrupadan ucuza alınabilecek birçok genç ve yetenekli oyuncu varken süper ligde sivrilen yerlilere gidipte 3-4 milyon euro vermek aptallık olur.Orkan ve İrfancan için kulüpleri minumum 3 milyon isterler bizim bunlara bukadar yüksek paraları verecek durumumuz yok.
İyi bir teknik direktör ve 25 milyon Euro civarı bütçeyle Güney Amerika ve Avrupa ülkelerinden alacağımız yetenekli,zeki ve disiplinli oyuncularla Leicester City ya da Atletico Madrid profilinde bir takım olup tarih yazabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle16, 17 yaşında çocuğu satmayacağız, 20'sine 21'ine gelmiş takıma girmiş bir oyuncumuz yok. olsun da, satmasak da olur.
basarili olup olmayacaklari seneye belli olacaktir
altyapimiz organizasyon olarak zayif olsada su an 90dan beri en iyi dönemini yasiyor
milli oyuncular 30 sayisina yaklasti
bir yatili akademi acana kadar bundan iyisi mümkün olmayacaktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu değil de beyler Emre Can büyük futbolcu. Öyle ki, Arda - Hakan ve türevlerini tek başına cebinden çıkartır.. Mükemmel bir futbolcu oldu - olacak.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKara Mbodji de kim
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanderlecht'te oynuyor, stoper. geçen gün ben yazmıştım buraya, ondan önce de yazıldığını görmemiştim.sonra haberi çıktı.ayda yılda bir isim yazıyorum.elim uğurlu geliyor. fonseca'da da öyle olmuştu.
Karayı senelerdir yazıyor arkadaşlar o zaman danimarkada oynuyordu yanılmıyorsam“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarayı senelerdir yazıyor arkadaşlar o zaman danimarkada oynuyordu yanılmıyorsam
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağlar'a normal şartlarda en çok 2,5-3 vermeliler dediğiniz gibi. O da yatırım gözüyle yapıp. Ama bazen veriyorlar fazlasını, Türk tercih etmeleri enteresandı sadece Atınç'ta. Zira bizi ülke olarak profesyonel görmediklerine eminim.İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Saygılar..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
ben bu sene transferde çok ümitli değilim
kimi alabiliriz diyorum çıkan isimlere bakıyorum para yok diyorlar takas veya oyuncu satıp oyuncu alınacak diyorlar
satacağımız oyunculardan doğru dürüst para kazanıcağımızı zannetmiyorum
sefa cardozo douglas özer dışında diğerlerine kim para verir
atik zeki mustafa ishak kim para verir bunlara
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi aspor "bonservisi 2.5 milyon € olacak" dedi.
2,5 güzel para Çağlar için. İnşAllah kendini geliştirip gerçekten 6 milyonluk bir adam olur.Sadece Trabzonspor..
Yorum
Yorum