Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonlu olmasın değil,Yeterli olmayanlar sahaya sürülmesin.
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O kadar yorum attım hala Belçika ligini küçümsediğim kısmına takılı kalarak cevaplıyorsun ve maalesef sorduğum sorularıma cevap alamadım, yani seninde Fonseca ve Hasi konusunda burada yazılanlardan öte fazla bilgin yok. Anladığım kadarıyla düşük bütçeli her isme evet diyorsun ve pek fazla bilgin olmamasına rağmen Fonseca ile Hasi yi genel olarak bu sebeplerden ötürü savunuyorsun. Fonseca 4-4-2 oynatıyor gelsin. Hasi Belçika da Anderletch ile genç takımla şampiyonluğa oynuyor gelsin. Bunlar bence yeterli sebepler değil ama sana göre yeterli olabilir senin düşüncendir ona bir şey demiyorum, ben istediğim antrenör profilini ve örneklerini yukarıda yazdım ama Fonseca da gelse Hasi de gelse desteklerim. Mahkeme duvarı suratlı, para yiyici ,zombi kılıklı uyuşuk, sert birini tutup getirmesinler de kim gelirse gelsin...
      hepsine cevap yazmıştım da kazaya uğradım. sen de sampaoli'yi istiyorsun mesela. adam kaç senedir milli takım çalıştırıyor. ondan öncesi meçhul .gece kalkıp güney amerika liglerini mi izledin o zamanlar? ne biliyorsun adam hakkında? etikete aldandın. portekiz ligini takip edebileceğim sağlam bir linkim var. braga maçlarını takip ettim. oynattığı oyunu beğendim. ertuğrul ile hiç ilgisi yok. portekiz ligi zaten bizim ligten kat kat üstün.40 yaşında porto'ya hoca olabilmesini de önemli görüyorum. ben yönetim şekli değişeceği için birkaç aday yazıp seçenekleri genişletiyorum. trabzonspor ile yükselebilecek hocalara sıcak bakıyorum. yaşlı başarıları geride kalmış, alacağı paraya bakan adamlara da mesafeli bakıyorum. çok başarılı bir hoca trabzonspor'a niye gelsin diye düşünüyorum, bir sebep bulamıyorum. lucescu vari bir lucescu var bize gelebilme ihtimali olan. lucescu vari derken başkan istikrardan bahsetmiş olabilir. çünkü onun yanında bir sürü şey söyledi, lucescu söylemi öne çıktı.

bilgim olmadığı varsayımı üzerinden yorum yapıyorsun. ama sen de bilgin olmadığı için tatmin olamıyorsun bu isimlerle ilgili. önceden aşina olduğun bir hoca istiyorsun. anderlecht ve braga maçlarına rahatça ulaşabilirsin bilgi sahibi olmak için. bu takımlar önemli maçlara çıkıyorlar avrupa'da. yüksek tempolu maçlar oyuyorlar sürekli.bu hocaların elinden önemli liglere giden oyuncular geçiyor. en net tabir ile formda hocalar yani. oyuncu transferi olarak değerlendirirsek robinho peşinde koşmak yerine isimsiz ama çıkışta makul fiyatta bir oyuncu almak gibi değerlendiriyorum hoca konusunu.

ayrıca her söylediğine karşı çıkmıyorum ligleri küçümsemenle ilgili olan kısmı benim canımı sıktı oraya cevap verdim. ben zaten öyle çok isim yazan biri değilim. çok az takım ve oyuncu takılır gözüme sene boyunca onları takip ederim.çoğunlukla da takım takip ederim. fonseca'yı bu sene ilk yazan benimdir belki de. daha ortalıkta ismi dolaşmıyordu. fenerle ilk maçından sonra takımı ve hocayı takibe aldım. bulabildiğim maçlarını izledim sonraki maçlarını izledim. şüphelerim de var.illa gelsin demem ama bizde çalışmış bir çok hocadan daha üstte bir yerdedir. en çok ersun'un tanıyorum, en çok da onla ilgili mesaj yazıyorum.yanlış yerden vurmaya çalışıyorsun bana.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 19:51.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FM2016 oynuyorum şu an. Sezon bitti, Avrupa Ligi gol kralı Ndoye (Trabzonspor), Asist Kralı Erkan Zengin (Trabzonspor). Oyunu sildim bilgisayardan.
        Hazir elin alismisken buradaki uyeligini de siliver

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hepsine cevap yazmıştım da kazaya uğradım. sen de sampaoli'yi istiyorsun mesela. adam kaç senedir milli takım çalıştırıyor. ondan öncesi meçhul .gece kalkıp güney amerika liglerini mi izledin o zamanlar? ne biliyorsun adam hakkında? etikete aldandın. portekiz ligini takip edebileceğim sağlam bir linkim var. braga maçlarını takip ettim. oynattığı oyunu beğendim. ertuğrul ile hiç ilgisi yok. portekiz ligi zaten bizim ligten kat kat üstün.40 yaşında porto'ya hoca olabilmesini de önemli görüyorum. ben yönetim şekli değişeceği için birkaç aday yazıp seçenekleri genişletiyorum. trabzonspor ile yükselebilecek hocalara sıcak bakıyorum. yaşlı başarıları geride kalmış, alacağı paraya bakan adamlara da mesafeli bakıyorum. çok başarılı bir hoca trabzonspor'a niye gelsin diye düşünüyorum, bir sebep bulamıyorum. lucescu vari bir lucescu var bize gelebilme ihtimali olan. lucescu vari derken başkan istikrardan bahsetmiş olabilir. çünkü onun yanında bir sürü şey söyledi, lucescu söylemi öne çıktı.

bilgim olmadığı varsayımı üzerinden yorum yapıyorsun. ama sen de bilgin olmadığı için tatmin olamıyorsun bu isimlerle ilgili. önceden aşina olduğun bir hoca istiyorsun. anderlecht ve braga maçlarına rahatça ulaşabilirsin bilgi sahibi olmak için. bu takımlar önemli maçlara çıkıyorlar avrupa'da. yüksek tempolu maçlar oyuyorlar sürekli.bu hocaların elinden önemli liglere giden oyuncular geçiyor. en net tabir ile formda hocalar yani. oyuncu transferi olarak değerlendirirsek robinho peşinde koşmak yerine isimsiz ama çıkışta makul fiyatta bir oyuncu almak gibi değerlendiriyorum hoca konusunu.

Sampouli nin milli kariyerinden önce ligde kaldırmış olduğu kupalar var, o zamanlar tanımam pek mümkün değildi ama milli takıma geçince adını duyurdu, Şili de oynattığı rakibi boğan futbola hayrandım. Hırsı ve taktik becerisini beğeniyorum. Bilic in Hırvatistan dan önce kariyeri bile yoktu. Bjk ye gelmeden önce Rusya macerasında başarısız oldu, Bjk ile yükseldi ve Premier Lig e gitti böylede örnekler var. Sampouli nin lig kariyeri ve kupaları da var.

Ben zaten Fonseca ve Hasi yi tanımadığımı belirttim. Birini fener maçıyla diğerini geçen sene Gs maçlarıyla tanıdım. Kariyerlerine bakıyorum, birisinin Portekiz de en iyi derecesi 3. lük o da ülkenin en iyi takımı Porto ile ve kovuluyor. Diğeri Belçika nın en güçlüsü Anderletch i çalıştırıyor, Anderletch i şampiyon yapamayanı o ligde dövüyorlar desem garip olacak ama durum bu yani, ondan önce zaten kariyeri yok bizim Hami gibi efsane kontenjanından yükselmiş ama yükselmeden önce yardımcı hocaymış... Elimizde başka bilgi var mı ?

Bende TS ile yükselebilecek hocalar istiyorum, hedefleri olan kaliteli birini istiyorum. Bu 2 isim benim için soru işareti ama aslında olmayacak ihtimallerden bahsediyoruz, adamların kulüpleriyle 1 er yıl daha sözleşmeleri var.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sampouli nin milli kariyerinden önce ligde kaldırmış olduğu kupalar var, o zamanlar tanımam pek mümkün değildi ama milli takıma geçince adını duyurdu, Şili de oynattığı rakibi boğan futbola hayrandım. Hırsı ve taktik becerisini beğeniyorum. Bilic in Hırvatistan dan önce kariyeri bile yoktu. Bjk ye gelmeden önce Rusya macerasında başarısız oldu, Bjk ile yükseldi ve Premier Lig e gitti böylede örnekler var. Sampouli nin lig kariyeri ve kupaları da var.

Ben zaten Fonseca ve Hasi yi tanımadığımı belirttim. Birini fener maçıyla diğerini geçen sene Gs maçlarıyla tanıdım. Kariyerlerine bakıyorum, birisinin Portekiz de en iyi derecesi 3. lük o da ülkenin en iyi takımı Porto ile ve kovuluyor. Diğeri Belçika nın en güçlüsü Anderletch i çalıştırıyor, Anderletch i şampiyon yapamayanı o ligde dövüyorlar desem garip olacak ama durum bu yani, ondan önce zaten kariyeri yok bizim Hami gibi efsane kontenjanından yükselmiş ama yükselmeden önce yardımcı hocaymış... Elimizde başka bilgi var mı ?

Bende TS ile yükselebilecek hocalar istiyorum, hedefleri olan kaliteli birini istiyorum. Bu 2 isim benim için soru işareti ama aslında olmayacak ihtimallerden bahsediyoruz, adamların kulüpleriyle 1 er yıl daha sözleşmeleri var.
            biliç örneğini sen verdin işte. ben öyle bir yola sıcak bakıyorum. çünkü o bahsi geçen büyük hocalar bu ekonomik şartlarda gelmez trabzonspor'a. çok paralar da harcayamayız zaten. ona göre çalışacak hoca lazım. bu liglerde çalışıyor olmak ve iyi bir futbol oynatmak benim için önemli veridir. gerçekçi bakmaya çalışıyorum. başarının daha önce başarmamış olmanın hırsından, ilklerin heyecanından geleceğini düşünüyorum bizim takım için, potansiyele güveniyorsak tabi. zaten bütün iş orada. potansiyeli görüp arkasında durmak, az parayla çok iş yapmak.

Yorum

• Elit bir teknik adam getirme imkanımız yok. Kadro ile beraber büyüyecek bir hoca daha makul.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• aşağıdaki linkte besnik hasi ile ilgili uzunca ve bence son derece objektif bir değerlendirme mevcut. ilginize:
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Osmanlı'nın sol beki Tiago Pinto'yu sezon başından beri takip ederim, iyi oyuncu.

Bu akşamda çok temiz bindirmeler yaptı soldan.

Portekiz'de geçmiş futbol hayatı ve eminim çok ucuza kapatmıştır Osmanlı.

Önümüzdeki sezon inşallah bu tarz transferleri gerçekleştireceğiz biz de.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Osmanlı'nın sol beki Tiago Pinto'yu sezon başından beri takip ederim, iyi oyuncu.

Bu akşamda çok temiz bindirmeler yaptı soldan.

Portekiz'de geçmiş futbol hayatı ve eminim çok ucuza kapatmıştır Osmanlı.

Önümüzdeki sezon inşallah bu tarz transferleri gerçekleştireceğiz biz de.
                    Webo Aminu Ndiaye Delarge dörtlüsünü de unutmayalım.

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Webo Aminu Ndiaye Delarge dörtlüsünü de unutmayalım.
                      Transfer başarısı olarak dedim, Webo bu klasmana uyacak durumda değil.

Pinto yorumuma benzetme yapmak istediysen tam adresi N'Diaye.

Bulup getiriyorlar işte, biz de yapmalıyız imkan açısından daha iyisini bile yapabiliriz hatta.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Beyler boşa tartışmaya gerek yok bence hoca Ersun Yanal. Yabancı hocaya karşı olmama rağmen ben bile bazen "ulan şu adam bize gelse iş yapar" diyorum ama yabancı hocanın bizde iş yapması mucize. Yerli olarak da Ersun'dan başka adam yok.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• ndoye geri dönüyormuş

Yorum

• İlk olarak koftezli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ndoye geri dönüyormuş
                            İyi bir hocayla yılın transferi olur.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak koftezli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ndoye geri dönüyormuş
                              Arkadaşlarıyla vedalaşıp geri gider.

Yorum

• Medjani ile 1+1 şeklinde sözleşme imzalasak 10 numara olur. Adam Aytaç Okaydan 10 kat iyi oynuyor.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X