Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamı engelliyorum, diğer renktaşlar alıntı yaptıkça yine çıkıyor sayfada. Yok mu bunun bir çaresi dostlar ?
    .

Yorum

• Gaziantep'in başkanı çok uyanık adam, devre arasında bize itelemek için bütün toplar Muhammed'e penaltılar Muhammed'e, sonuç.... 6 gol.
      İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      He yav he, amma kastın. Muhammetle bilmediğimiz bir geçmişin mi var nedir? Ciddiye alıp cevap veriyoruz bir de sana.

Yorum

• 6 sezon ortalaması 5 gol penaltılar dahil diyorum, herkes bana laf söylüyor. Bu golcü size yederli mi? Bana değil, bu benim görüşüm.

Yorum

• Orkan cok mu iyi , hic izlemedim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gaziantep'in başkanı çok uyanık adam, devre arasında bize itelemek için bütün toplar Muhammed'e penaltılar Muhammed'e, sonuç.... 6 gol.
            Eldeki oyunculardan gereksiz iki tane gonderdigimizde, onlarin maaslari bile bu transfer kurtarir.
            En kotu ihtimalle iyi bir alternatif olur.
            Bakarsin formunu bulur 1. forvetimiz olur.

Yorum

• Serdar Taşcı arkadaşlar...Sosyal medyadan baskı yapalım.Ayrılacakmış moskovadan.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu çocukla ilgili bir girişim olması lazım. Douglas artı parada verilebilir.
                İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serdar Taşcı arkadaşlar...Sosyal medyadan baskı yapalım.Ayrılacakmış moskovadan.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi yorumumdan bu düşünceyi nasıl çıkardın anlam veremedim Ben sadece Muhammet yerine Eren daha iyi tercih olur dedim..Ereninde Trabzonlu veya Trabzonsporlu olmasına gerek yok.Böyle bi vurgu yapmadım zaten.
                  Onu sana söylemedim Mert, yanlış anlama.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    6 sezon ortalaması 5 gol penaltılar dahil diyorum, herkes bana laf söylüyor. Bu golcü size yederli mi? Bana değil, bu benim görüşüm.
                    Kimse Muhammet'i kurtarıcı golcü olarak istemiyor. Örneğin Deniz performans gösteremiyor, onun yerine neden olmasın? Üstüne kullanamadığımız futbolcuları verip maaş bütçesini de rahatlatacaksak o da olumlu.

Sizin tepki çekmeniz ise olumsuz bir şey deyip sürekli aynı mesajı üstelemeniz. Öyle olunca da art niyeti mi yazıyor sorusunu akıllara getiriyorsunuz
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hayatta en çok hep haklı çıktığıma üzülüyorum. Üç isim diyorum, başka bir şey demiyorum.
                      1- Serdar Taşçı
                      2- NDiaye(Osmanlı)
                      3- Eren (Kasımpaşa)
                      Büyük başkan sana güveniyoruz, şu üç isimden ikisini al. Biri Serdar olsun. Öbürünü sana bırakıyorum.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimse Muhammet'i kurtarıcı golcü olarak istemiyor. Örneğin Deniz performans gösteremiyor, onun yerine neden olmasın? Üstüne kullanamadığımız futbolcuları verip maaş bütçesini de rahatlatacaksak o da olumlu.

Sizin tepki çekmeniz ise olumsuz bir şey deyip sürekli aynı mesajı üstelemeniz. Öyle olunca da art niyeti mi yazıyor sorusunu akıllara getiriyorsunuz
                        Abi kurban olayım şuna cevap vermeyin, kurt kapanı gibi bir şey uğraştıkça içine çekiyor adamı...

Yorum

• Mecburen üsteliyorum, art niyetli çok adam var. Bir kaç kişi benimle aynı yazsın yükümü alsın. Muhammet olmaz. Nedenlerini tekrar söylemek istemiyorum. Yazdıklarıma bir şey denmiyor, devamlı kişisel sataşmalar var. Benim kimseye bir şey dediğim yok.
                          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Muhammet'in önemli bir maliyeti olacaktır ve bizim bir atımlık barutumuz var.

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 4 dk.4 dakika önce
                              Trabzonspor Güray Vural için resmi teklifi yaptı.

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 11 dk.11 dakika önce
                                ÖZEL: Trabzonspor Güray Vural için resmi teklifi yaptı. Soner + Alper teklif edildi. Oyuncuların ikna olması halinde transfer gerçekleşecek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X