Adamı engelliyorum, diğer renktaşlar alıntı yaptıkça yine çıkıyor sayfada. Yok mu bunun bir çaresi dostlar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gaziantep'in başkanı çok uyanık adam, devre arasında bize itelemek için bütün toplar Muhammed'e penaltılar Muhammed'e, sonuç.... 6 gol.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe yav he, amma kastın. Muhammetle bilmediğimiz bir geçmişin mi var nedir? Ciddiye alıp cevap veriyoruz bir de sana.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep'in başkanı çok uyanık adam, devre arasında bize itelemek için bütün toplar Muhammed'e penaltılar Muhammed'e, sonuç.... 6 gol.
En kotu ihtimalle iyi bir alternatif olur.
Bakarsin formunu bulur 1. forvetimiz olur.
Yorum
-
Bu çocukla ilgili bir girişim olması lazım. Douglas artı parada verilebilir.İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Taşcı arkadaşlar...Sosyal medyadan baskı yapalım.Ayrılacakmış moskovadan.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yorumumdan bu düşünceyi nasıl çıkardın anlam veremedimBen sadece Muhammet yerine Eren daha iyi tercih olur dedim..Ereninde Trabzonlu veya Trabzonsporlu olmasına gerek yok.Böyle bi vurgu yapmadım zaten.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 sezon ortalaması 5 gol penaltılar dahil diyorum, herkes bana laf söylüyor. Bu golcü size yederli mi? Bana değil, bu benim görüşüm.
Sizin tepki çekmeniz ise olumsuz bir şey deyip sürekli aynı mesajı üstelemeniz. Öyle olunca da art niyeti mi yazıyor sorusunu akıllara getiriyorsunuzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Hayatta en çok hep haklı çıktığıma üzülüyorum. Üç isim diyorum, başka bir şey demiyorum.
1- Serdar Taşçı
2- NDiaye(Osmanlı)
3- Eren (Kasımpaşa)
Büyük başkan sana güveniyoruz, şu üç isimden ikisini al. Biri Serdar olsun. Öbürünü sana bırakıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Muhammet'i kurtarıcı golcü olarak istemiyor. Örneğin Deniz performans gösteremiyor, onun yerine neden olmasın? Üstüne kullanamadığımız futbolcuları verip maaş bütçesini de rahatlatacaksak o da olumlu.
Sizin tepki çekmeniz ise olumsuz bir şey deyip sürekli aynı mesajı üstelemeniz. Öyle olunca da art niyeti mi yazıyor sorusunu akıllara getiriyorsunuz
Yorum
-
Mecburen üsteliyorum, art niyetli çok adam var. Bir kaç kişi benimle aynı yazsın yükümü alsın. Muhammet olmaz. Nedenlerini tekrar söylemek istemiyorum. Yazdıklarıma bir şey denmiyor, devamlı kişisel sataşmalar var. Benim kimseye bir şey dediğim yok.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Muhammet'i kurtarıcı golcü olarak istemiyor. Örneğin Deniz performans gösteremiyor, onun yerine neden olmasın? Üstüne kullanamadığımız futbolcuları verip maaş bütçesini de rahatlatacaksak o da olumlu.
Sizin tepki çekmeniz ise olumsuz bir şey deyip sürekli aynı mesajı üstelemeniz. Öyle olunca da art niyeti mi yazıyor sorusunu akıllara getiriyorsunuz
Yorum
Yorum