Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jerry St. Juste benim diğer stoperim budur. Eğer alınabilecekse hemen alınsın.bu adamda çelik gibi defans yapıyor

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      leipzig tribünleri doldurmak icin Türk secti

gladbach menajeri istanbuldaki süperlig as panelinde takip ettiysen bir Türk star alsak stadi büyütmeliyiz demisti

bayern münih mehmet scholl dan beri bu kontenjani doldurmaya calisiyor (altintop, kurt, tasci vs..)

Türk oyuncu almanyada önemli gelir kaynagi
      O yüzden Leverkusen de verebilir o paraları

Haa bana kalırsa Çağlar'ı izlemeye maça gitmem. Mesela Yusuf Erdoğan diye bir yetenek var onu alsınlar, Almanya'ya gideriz maça
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O yüzden Leverkusen de verebilir o paraları

Haa bana kalırsa Çağlar'ı izlemeye maça gitmem. Mesela Yusuf Erdoğan diye bir yetenek var onu alsınlar, Almanya'ya gideriz maça
        leverkusen, hertha, ve wolfsburg en cok tribün sorunu olan takimlar

ama leverin ömerlen hakani oldugundan bu transfer tribün mantiginlan yapmaz bence

gerci arda dan beri Türkiyeden cikan oyuncularin baska bir pazari acilmis olabilir

lassa, beko, thy sagolsun
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hayırlı cumalar.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırlı cumalar.
            Amin cümlemizin...
            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Arkadaslar bu Erkan Zengin Takıma geri mi döndü sözleşmesi fesih edilmemismiydi bunun birsey anlamadım bu işten ben...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar bu Erkan Zengin Takıma geri mi döndü sözleşmesi fesih edilmemismiydi bunun birsey anlamadım bu işten ben...

renktasim bügün antromana katildi ,cavandada katildi

öbür kadro disi kalanlar takimdan ayri calisti
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• bu takimimizdaki ruhsuzluk antromanda giyindigimiz esofmandan gelemezmi??

antroman resimlerine baktim Video izledim antroman esofmanlarimiz berbat , bu esofmanlari yok etmek gerekiyor bu ruhsuzlugun sebebinden biride formalarimizdir ..

yarina cokönemli mac olacak antep-satilmissehir oynayacaklar antep kazanirsa satilmislar lige elveda diyecekler antep kazanirsa büyük ihtimal sivasda elveda diyecektir

bu mac erken baslayacak kacirmayin derim .
                  En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 06.05.2016, 13:39.
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Jeremiah St. Juste, 28, Hollanda ➤ Sporting Lizbon, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 19 Eki 1996, Groningen, Hollanda

Yorum

• Renkdaş kusura bakma ama atınç potansiyelli oldugu icin alindi
                      Leipzig şehrinde bin türk yaşıyordur maksimum...
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renktasim bügün antromana katildi ,cavandada katildi

öbür kadro disi kalanlar takimdan ayri calisti
                        Tamamda abi Sözleşmesi fesih edilmişti nasıl geri döndü...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamamda abi Sözleşmesi fesih edilmişti nasıl geri döndü...
                          Kapa bildirilmediği için resmiyet kazanmadı sanırım ya da ortaya yem attılar kim ilgileniyor diye. Muhtemelen karşılıklı çıkarlar için biz paradan kazanmışızdır Erkan'da Euro 2016 açısından itibardan kazanmıştır.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• 2.lig takımı yurt dışına futbolcu yoluyor ama sadi bizim altyapımız çok iyi diye övünüyor.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renkdaş kusura bakma ama atınç potansiyelli oldugu icin alindi
                              Leipzig şehrinde bin türk yaşıyordur maksimum...
                              yapma bunu buddy

simdi almanyadaki yüksek vatandasliga gecme oranindan gercege yakin resmi bir sayi bulmak imkansiza yakin
                              lakin ditib 10bin müslüman var diyor, bunun min. yarisi Türktür, katilirmisin

birde doguya göre okadar iyi sanayisi olan kentte okadar az olmamiza sasirdim dogrusu, birde almanyada

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2.lig takımı yurt dışına futbolcu yoluyor ama sadi bizim altyapımız çok iyi diye övünüyor.
                              bizdemi usaklari satalim
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.05.2016, 16:39.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eren Albayrak İstanbul takımlarına yada bize transfer olacak bence. Eğer yönetim istekli davranırsa biz Sercan ve onu Rize'ye nasıl verdiysek, onlar da bize öncelik verecektir.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Çalışıyor...
                                X