İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda ki oyuncuların yetenekli olmasının yanısıra sisteme uygun olmaları da çok önemlidir.Birbirlerine uygun olmayan aynı tip oyuncularla başarılı olmak imkansızdır.Doğru bir taktik ve buna uygun oyuncuların belirlenip alınması lazım.Scout ekibimizde ki gözlemcilerimizin yeteneğiyle doğru orantılı olarak iyi yada kötü oyuncular gündemimize gelecektir.
işte ben de onun için özellikle bastıra bastıra söylüyorum ya,
alt yapı,oyun görüşü,zeka,ortalama bir yetenek diye,
bunlar olursa her türlü sisteme kafaları basar layıkıyla yaparlar,
zaten o sistemi bir kurabilsek Trabzonsporun ilk efsane yılları gibi oluruz,
baya bi şampiyonluk sıkıştırırız araya,
yeter ki yönetim anlamında ayıkalım,o profesyonelliğe bi ulaşalım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Şu an popülist olmayan ve gerçek anlamda icraata yönelmiş bir yönetim var.
Bence şu an kimse kimin alınacağını bilmiyor.
Alınacak futbolcuların da adını şanını kimsenin bileceğini sanmıyorum.
Seneye öyle bir takım olacak ki, ilk 11'in adını bile zor sayacaksınız.
İlk yarı, takım fırtına gibi esecek, tahminimce kimsenin kestiremediği bir takım olacağız.
İkinci yarı düşeriz çünkü oyun stilimize alışılır.
Ama sonraki sene var ya... Bu garip takım TAKIM olup eksikler giderildiğinde...
HAYAL BİLE EDEMEDİĞİNİZ BİR NOKTAYA GİDİYORUZ!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniklas bendtner kadro disi
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an popülist olmayan ve gerçek anlamda icraata yönelmiş bir yönetim var.
Bence şu an kimse kimin alınacağını bilmiyor.
Alınacak futbolcuların da adını şanını kimsenin bileceğini sanmıyorum.
Seneye öyle bir takım olacak ki, ilk 11'in adını bile zor sayacaksınız.
İlk yarı, takım fırtına gibi esecek, tahminimce kimsenin kestiremediği bir takım olacağız.
İkinci yarı düşeriz çünkü oyun stilimize alışılır.
Ama sonraki sene var ya... Bu garip takım TAKIM olup eksikler giderildiğinde...
HAYAL BİLE EDEMEDİĞİNİZ BİR NOKTAYA GİDİYORUZ!
varol renktaş,eksik olma,
inşallah dediğin gibi olur,bende de var öyle hislerŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa akgün milli takıma çağrılmış alt yapıdan.2000 doğumlu sol ayaklı orta saha. bakalım gelecekler mi yukarı bu oyuncular. düzenli şekilde milli takıma çağrılıyor.
Geçen gün bir fotoğraf gördüm
Selçuk Burak MehmetTopal Volkan Babacan milli takım oyuncuları. U21 Falan. Daha çok tanıdık vardı. Can arat ve Ferhat öztorun işe yaramadı. O kadroyu seçen ve üzerinde duran Ersun Yanal'dı. Şimdi o milli takımlarda hatrı sayılır derecede futbolcularımız var fakat yükselen olmuyor.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam uçurum değil can can
varol renktaş,eksik olma,
inşallah dediğin gibi olur,bende de var öyle hisler
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim, radyodan maç dinlediğim yıllar geliyor aklıma, şu an korner atarken bile mutfağa çay almaya gidiyorum, eskiden seste cızırtı olmasın diye anteni bir yere sabitler, sesi duyamıyorum diye kalbimin atışından bile rahatsız olurdum. Umarım USTA bu heyecanı bize geri getirtecek...
İlk geldigi sene kimse oyun stilini cozememişti.Bir suru defans oyuncusu kurban etmişt.Ben Yattara gibi yetenekli ama cok daha ciddi adamlar bekliyorum.
İnşallah beklediğimiz gibi olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazılarınızı okumak büyük keyif.Ust taraftaki yorumunuzu okuyunca aklıma İbrahima Yattara gelmişti.TSL ye gelen en fantastik 3-4 oyuncudan biridir.
İlk geldigi sene kimse oyun stilini cozememişti.Bir suru defans oyuncusu kurban etmişt.Ben Yattara gibi yetenekli ama cok daha ciddi adamlar bekliyorum.
İnşallah beklediğimiz gibi olur.
Yorum
Yorum