Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler boşuna tartışmayın artık. Nevzat Aydın yalanladı Ronaldinho'yu ...
    .

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayir antalya eto yu alirken bizim cok bilmislerin hemen hepsi olu dediler adama ronaldinho gelmez ya geldi diyelim formasini almayan Trabzonspor lu olur mu su iskeletle birak 50. Yilda sampiyonlugu 55.yilda kume duseriz usta da bunu cook iyi biliyor birden hepsinden kurtulmak cok zor o yuzden maddi anlamda getiri saglayacak hamleler pesinde olabilir
      bunlara anlatamazsın renktaş bırak boşver. bunlar cardozo'nun bonservisini de cebinden verdik sanıyorlar. passoligten gelecek paralara temlik koyularak alındı cardozo . ve 3 senelik . ronaldinho konusunda sponsor yoluyla karşılansın diyoruz biz . ronaldinho şuan serbest. bonservis ödemeyeceksin. sponsor bir firma bulup ve ronaldinho'ya da son senesini güzel ve unutulmaz bir sezonla kapatması için fırsat oluşturacak performansa dayalı sözleşme imzalatacaksın. sponsorun ödeyecek parasını sen R10'u izleme keyfine bakacaksın ( şimdi diyecekler ki adam performansa dayalı sözleşmeye gelmez diyorlar. sen adama gol başına 10 bin Euro oynadığın ve gol attığın ve asist yaptığın maç başına 100 bin Euro veriyorum maçın yıldızı olduğun her karşılaşma için 50 bin Euro veriyorum. de artı sana 1 milyon da garanti para veriyorum de bak o adam gelmiyor mu oynamıyor mu )
      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler boşuna tartışmayın artık. Nevzat Aydın yalanladı Ronaldinho'yu ...
        tabi yalanlar, boş işlerle uğraşmayacak kadar meşguller şuan.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler boşuna tartışmayın artık. Nevzat Aydın yalanladı Ronaldinho'yu ...
          gercektenmi

az hayal etmemisdim ronaldinho bizim formaylan
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gercektenmi

Evet twitter'dan yalanladı.
            .

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gercektenmi

hayallerde kaldı desene R10 efsanesi bizde oynamadan futbolu bırakacak ya ona yanıyorum
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Ek olarak; Di Matteo ve Teofilo'yu da yalanladı
                .

Yorum

• nevzat reis mitomani falan demiyo direk basıyo yalanı mitomani diyince sempatik gözüküyomuş

janseni yalanlaması hoş olmadı

8 haber yalanladı reis ...

Yorum

• Ne kadar da profesyonel bir çocuk.Hadi canım güle güle

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://m.fanatik.com.tr/2016/03/29/m...akarim-1225277

Ne kadar da profesyonel bir çocuk.Hadi canım güle güle
                      iyi de devre arası maaş arttırımı yapılarak sözleşme yenilenmemişmiydi yumlu ya ?

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iyi de devre arası maaş arttırımı yapılarak sözleşme yenilenmemişmiydi yumlu ya ?
                        Allah korusun.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah korusun.
                          amin ama öyle deme beee. 24 içinde olması gereken bi topçu

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayallerde kaldı desene R10 efsanesi bizde oynamadan futbolu bırakacak ya ona yanıyorum
                            gercekten heycanlanmisdim
                            alinirsa simdiden 7 forma sözü verdim
                            yazik oldu
                            en azindan bailey alsinlar

izleyen oldumu
                            dün gulbrandssen norvec milli takiminda oynadi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ozanın hiç bir artısı yok. Birisi 8 birisi 2 Milyon Euro.

Gelecek sezon göreceğiz zaten ikisini de
                              evet.. muhtemelen okay bizde yedek kalır ya da kurtulmak için uğraştığımız isimler listesine eklenir ama ozan hala milli takıma devam eder.. maalesef ozanın tüm eksiklikleri giderilebilecek cinsten ama okayın ağırlığının çaresi heniz yok..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Okay ile Ozan arasinda rakam anlaminda o kadar fark olup olmadığını bilmem ama bayağı bir fark olduğu kesin..

Ozan top almaktan kacmaz,hızlıdır, toplu topsuz dripling yapar, iyi kötü şut atar bizim Okay da ise bunlarin hicbiri yok..

Ama Okay salt ön libero gibi oynar kendini gelistirirse oyun bilgisi ile iyi bir ön libero olabilir..

Yorum

Yükleniyor...
                                X