Beyler boşuna tartışmayın artık. Nevzat Aydın yalanladı Ronaldinho'yu ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir antalya eto yu alirken bizim cok bilmislerin hemen hepsi olu dediler adama ronaldinho gelmez ya geldi diyelim formasini almayan Trabzonspor lu olur mu su iskeletle birak 50. Yilda sampiyonlugu 55.yilda kume duseriz usta da bunu cook iyi biliyor birden hepsinden kurtulmak cok zor o yuzden maddi anlamda getiri saglayacak hamleler pesinde olabilir( şimdi diyecekler ki adam performansa dayalı sözleşmeye gelmez diyorlar. sen adama gol başına 10 bin Euro oynadığın ve gol attığın ve asist yaptığın maç başına 100 bin Euro veriyorum maçın yıldızı olduğun her karşılaşma için 50 bin Euro veriyorum. de artı sana 1 milyon da garanti para veriyorum de bak o adam gelmiyor mu oynamıyor mu
)
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler boşuna tartışmayın artık. Nevzat Aydın yalanladı Ronaldinho'yu ...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler boşuna tartışmayın artık. Nevzat Aydın yalanladı Ronaldinho'yu ...
az hayal etmemisdim ronaldinho bizim formaylan"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegercektenmi
az hayal etmemisdim ronaldinho bizim formaylan.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegercektenmi
az hayal etmemisdim ronaldinho bizim formaylanR10 efsanesi bizde oynamadan futbolu bırakacak ya ona yanıyorum
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://m.fanatik.com.tr/2016/03/29/m...akarim-1225277
Ne kadar da profesyonel bir çocuk.Hadi canım güle güleSevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de devre arası maaş arttırımı yapılarak sözleşme yenilenmemişmiydi yumlu ya ?
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah korusun.ama öyle deme beee. 24 içinde olması gereken bi topçu
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayallerde kaldı deseneR10 efsanesi bizde oynamadan futbolu bırakacak ya ona yanıyorum
alinirsa simdiden 7 forma sözü verdim
yazik oldu
en azindan bailey alsinlar
izleyen oldumu
dün gulbrandssen norvec milli takiminda oynadi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzanın hiç bir artısı yok. Birisi 8 birisi 2 Milyon Euro.
Gelecek sezon göreceğiz zaten ikisini deAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Okay ile Ozan arasinda rakam anlaminda o kadar fark olup olmadığını bilmem ama bayağı bir fark olduğu kesin..
Ozan top almaktan kacmaz,hızlıdır, toplu topsuz dripling yapar, iyi kötü şut atar bizim Okay da ise bunlarin hicbiri yok..
Ama Okay salt ön libero gibi oynar kendini gelistirirse oyun bilgisi ile iyi bir ön libero olabilir..
Yorum
Yorum