Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çin ve Arap kulüpleri büyük kupalarda (World, Euro, Uefa, CL) oynayan oyunculara daha cazip bakıyor. Adrian ve Henrique' yi de o sayede sattık. Hatta UEFA jeneriğinde bile yer almıştı Henrique. Bjk de Ba' yı UEFA golleri sayesinde uçuk paraya sattı.

Kısacası Cavanda' nın Euro' ya katılmasını bekleyelim diyen renkdaşların hakkı var. Ama tabi ikinci dönem böyle devam ederse Milli takıma seçilmeme durumu da var. Risk büyük, yirsen...
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yko kimden aliyor bu haberleri ??

ndiaye gelsin de kim giderse gitsin böyle böyle diyeyim
      Mehmet karagöz gündemde yok diyor
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• bu yazılanlar arasında bir tek douglas gitse ben ona bile razıyım.. adamın hiç bir katkısını göremedik.. gene hiç değilse cavanda ara sıra depar atıyor..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bence Cavanda kalmalı. Motive olunca nasıl oynadigini biliyoruz. 7 8 Milyonlara satılabilir Çine.
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Pardon yko kimdir

"Köpeklerin dudakları deydi diye deniz kirlenmez"
            ''KÖPEKLERİN DUDAKLARI DEĞDİ DİYE DENİZ KİRLENMEZ''

Yorum

• Misafir arkadaşlar Çinliler değildir. Çinde çok değişik bir yasak sistemi uygulanıyor. Bildiğim kadarıyla bizim sitelere erişim gerçekleşmiyordu.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Gelenler Arap olabilir
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yazılanlar arasında bir tek douglas gitse ben ona bile razıyım.. adamın hiç bir katkısını göremedik.. gene hiç değilse cavanda ara sıra depar atıyor..
                  aynen adam kağnıdan bile ağır hamleyi tamamlayana kadar rakip oyuncu 5 metre yol almış oluyor...
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Cavanda milli takima girer bence. Belcika da adam akili bek oyuncusu yok.

Yorum

• Mehmet Karagöz güvenilir mi bilmem Medjani dönmeye sıcak bakmıyor, Marin ayrılmak istiyor diyor.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Çinde Şuan Saat Sabah'ın 6sı. Çinli olmalarının imkanı yok

Yorum

• Ciddi söylüyorum ben Douglastan daha hızlıyım.

Çok beklentim vardı ama tutmadı. Umarım gider.
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Transferin son günleri oyunculara teklif gelmesi çok normal ama Erkan'a değil..

Pazartesi'ye kadar değişik işler olabilir..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ciddi söylüyorum ben Douglastan daha hızlıyım.

Çok beklentim vardı ama tutmadı. Umarım gider.
                              douglas söyle degildi..Emekli olmuş kafa olarak...

suan dip noktadayiz...yabancılar takmiyor bizi...
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İnş. bu hamlelerin hepsi eldeki çöp gibilerinin izlettirilmesine vesile olmaz yoksa yıkım çok daha büyük olur.Yerlilerin hala takımda olması üstelik alıcılarınında bulunmaması korku filmi gibi

Yorum

Yükleniyor...
                                X