Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Kadrosu-sözleşmeli tüm oyuncular

Bu ek dökümanda tüm oyuncuların KAP'a biildirilen gelir durumunu ve faydasız çöp oyuncuların gönderilmesi durumunda klübün kazanımını bulabilirsiniz
    Ekli dosyalar
    En son hasannuhoglu tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 16:00. Sebep: hatalı ek
    anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• iyi oyuncu
      ama bir risk herzaman var
      ptt ligi seviyesinde o li 3 takim haric
      satin alma opsiyonunlan kiralarsalar denenmeli

sow dönmek istiyormus
      begendigim forvetti

oyuncularimizi cöp olarak tanimlama yasaktir @hasannuhoglu
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 14:28.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aatıf
        Kweuke
        N'diate
        Edin Visca
        Umut Bulut
        Rodalega

bunlar bizlik oyuncular, aslında Donk alınabilse çok iyi olacaktı kaçırdık
        UMUT BULUT MU

sen beni güldürdün Allah seni güldürsün.

Takımdaki kazma sayısı devre arası gidenlerle azalacak diye soyledin herhalde
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ek dökümanda tüm oyuncuların KAP'a biildirilen gelir durumunu ve faydasız çöp oyuncuların gönderilmesi durumunda klübün kazanımını bulabilirsiniz
          Güzel bir çalışma bilmiyorum sizmi yaptınız o listeye bir de salih eklendimi daha iyi olacaktır..
          Kiraya gidenlerden sadece Uğur Demirok geri dönebilir açıkçası..
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            UMUT BULUT MU

sen beni güldürdün Allah seni güldürsün.
            1. forvet olarak yazmadım, Umut yardımcı yerli bir forvet olabilir. Daha iyi yerli golcü varsa piyasada ben fitim.

ayrıca Umut, şu andaki golcülerimizden 5 gömlek üstündür. deniz yılmaz, ndoye umutun çeyreği bile değillir. cardozadan bile fazla şampiyonlar liginde golü var beğenmediğiniz umutun

Yorum

• devre arasından sonra mevcut forvetlerden elde tek Muhammet kalırsa şaşırmam , sevinirim de aslında ama ihtiyaç doğrultusunda Muhammet demiri alırlarsa makul bulmam ,
              velhasıl , bu ligden oyuncu almayalım mümkünse hele devre aralarında hiç almayalım.

Yorum

• Oscar Scarione, Emrah Başsan, Güray Vural, Welliton, Eren Albayrak, Koray Altınay, Nakoulma, Attamah, Ömer Bayram sezon sonu sözleşmesi biten ve eldeki çöplerle çok rahat takas edilme ihtimali olan oyuncular

Soner+300.000 avro = Scarione
                Fatih Atik + 200.000 avro = Attamah
                Deniz Yılmaz+Serdar Gürler+Akbaş = Ömer Bayram
                400.000 avro = Welliton ve Nakoulma
                İshak+200.000 = Eren gibi varyasyonlar olabilir dipnot; Welliton ve Nakoulma'yı bende istemem ama kötü oyuncular değiller

Yorum

• Sow ya da Demba ba ikisinden biri çok iyi olur takıma. Daha genç ve atletik olmasindan dolayi Sow'u tercih ederdim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel bir çalışma bilmiyorum sizmi yaptınız o listeye bir de salih eklendimi daha iyi olacaktır..
                    Kiraya gidenlerden sadece Uğur Demirok geri dönebilir açıkçası..
                    Eve dönüş yolunda hazırladım dün Salih yürekli bir yedek olarak kalabilir bence. Kiralıklar içinde de takıma geri kazandırılması gereken bir tek Uğur var dediğin gibi..Devre arası olursa bir tek sol bek alsınlar..olmazsa da altyapı oyuncularıyla gedikleri kapatalım yeter.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi oyuncu
                      ama bir risk herzaman var
                      ptt ligi seviyesinde o li 3 takim haric
                      satin alma opsiyonunlan kiralarsalar denenmeli

sow dönmek istiyormus
                      begendigim forvetti

oyuncularimizi cöp olarak tanimlama yasaktir @hasannuhoglu
                      Haklısın hocam bu hususta..Gönderilmesi gerekenler diyelim

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eve dönüş yolunda hazırladım dün Salih yürekli bir yedek olarak kalabilir bence. Kiralıklar içinde de takıma geri kazandırılması gereken bir tek Uğur var dediğin gibi..Devre arası olursa bir tek sol bek alsınlar..olmazsa da altyapı oyuncularıyla gedikleri kapatalım yeter.

Salihin Bonservisi Gs de ve bence bonservisine para verilmeyecek biri ben yürekli oyununa bişey demiyorum ama kapasitesi belli ben yine aynı fikirdeyim bu yüzden..

Yürekse hepimizde var enaz salih kadar koşabilsem ben bile ondan daha yürekli oynarım
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Salihin Bonservisi Gs de ve bence bonservisine para verilmeyecek biri ben yürekli oyununa bişey demiyorum ama kapasitesi belli ben yine aynı fikirdeyim bu yüzden..

Yürekse hepimizde var enaz salih kadar koşabilsem ben bile ondan daha yürekli oynarım
                          Valla işte zaten futbolcu olmak ve işe mesleki açıya ek olarak amatör taraftar ruhla bakma çok az futbolcuda oluyor.. Yeterliliği hakkında kesinlikle katılıyorum,ama geniş bir kadroda yer bulabilir diyorum.Bu da benim fikrim..Bonservis maliyeti ucuza gelirse takıma katılsın. Zira Bonservisine ve kendisine bir ton para verilen Özere yeğlerim..

Yorum

• Emrah Başsan, Ömer Bayram falan Yusufdan çok katkı sağlar bence ama bizim seviyemizde oyuncular değiller. Yusuf kalırsa az maaş aldığı için kalmalı. Vizyon diyorsak, Lucescu diyorsak bu tip vasat anadolu topçularını başa bela etmeyeceğiz. Eren ve Güray yedeğe alınabilir en fazla.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

twitterda bizim arkadaşlar paylaşmış. Bulgaristanın Litex takımında oynuyor, transfermarkt'te biçilen piyasa değeri 1,5 milyon euro. Bi izleyin derim, ben hayran kaldım.
                              Klas bir oyuncuya benziyor...sag kanadi ucurur
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Eren Derdiyok iyi golcüdür. Fernandao etkisi yapar bizde. Alınırsa sevinirim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X