Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bonservis ödemeden transferleri bitirmiş olduğumuzu umuyorum.
    Bir kez olsun vizyonlu bir transfer dönemi geçirelim.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 500 bin avro ve transfer cezasi yedik yazanlar var, bakalim yalanlanacakmi

1 nisan sakasi sanirim
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 09:48.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        500 bin avro ve transfer cezasi yedik yazanlar var, bakalim yalanlanacakmi

1 nisan sakasi sanirim

Sorma 1 nisanı sabah sabah bir yedim ki sorma gitsin

Şu haberi okuyunca dedim ne oluyor, formaları filan görünce kalp krizi geçiriyordum

.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sorma 1 nisanı sabah sabah bir yedim ki sorma gitsin

Şu haberi okuyunca dedim ne oluyor, formaları filan görünce kalp krizi geçiriyordum

http://www.goal.com/tr/news/4163/ark..._campaign=trfb
          güzelmis
          özellikle camp nou bölümü
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bugünü kazasız belasız atlatmalıyız. Şahsen şu saate kadar 3 şaka girişimini ekarte ettim. Herşeye hazırlıklıyım.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• AIK Stockholm'ün kalecisi Patrik Carlgren bana Onur'u andırıyor kurtarışları. 23 yaşında henüz ama bir Onur görüyorum ona bakınca, forma numarası da 35 ilginçtir. Takibe değer

@selcuk takip listene eklemeni öneririm

En son Tayfun tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 10:05.
              .

Yorum

• wyscout'tan oyuncu bakarken andreas pereira gözüme çarptı. çocuk 20 yaşında, brezilyalı, belçika'da doğmuş, psv u17'den m.united transfer etmiş. durup dururken canımı sıktı.

Yorum

• Bu Slovak santraforu yazmışlar ama fason bence. Yine de bi yoklayıp bilgi alırsam yazarım b uraya.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AIK Stockholm'ün kalecisi Patrik Carlgren bana Onur'u andırıyor kurtarışları. 23 yaşında henüz ama bir Onur görüyorum ona bakınca, forma numarası da 35 ilginçtir. Takibe değer

@selcuk takip listene eklemeni öneririm

bende ilk izlediğimde onura benzettim hırsını falan. daha önceki sayfalarda bunu ve ludwig augustinsson u önermiştim

son haftalarda estebanı beğensemde çok artist geliyor işin artistliğinde esteban. mesela 2-3 arası satılıp bu arkadaşımız 500-1m arası alınsa şahane olur.
                    En son CasTo tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 10:56.
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Yusuf harbiden gitmek istiyorsa Bilal Başaçıkoğlu, Idrissa Sylla, Onazi gibi oyuncularla takasa girilebilir

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

Yedek forvet olarak iki önerim var. Biri Alfred Finnbogason, diğeri Lukasz Teodorczyk. Finnbogason, Sociedad'da tutunamadı artık sürekli kiralanıyor. 4 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle kadroya katılabilir. Lukasz ise yeni Lewandowski olarak çıktığı Polonya'dan sonra Ukrayna'da tutunamadı. İnişli çıkışlı bir performansı var Ukrayna'da. Bonservisini almak istesek sorun çıkarmazlar, bedeli ise 3-4 milyon euro arasında olur. İkisi de çok şey beklenen oyunculardı, son sezonları pek verimli geçmeyince gözden düştü sayılırlar. İkisinden biri alınıp iyi bir takımla tekrar yükseltilebilir.

Muhammet Demir'de kiralanabilir. Bursa çok uygun bir takım bence. Hatta uygun bir takas yöntemiyle Bursa'da tutunamayan Cucak alınabilir. Uğur Demirok bonservisiyle, Aytaç Kara 2 sezon kiralık opsiyonla birlikte, Muhammet Demir 1 sezon kiralık opsiyonsuz. Karşılığında bonservisiyle Cucak.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yedek forvet olarak iki önerim var. Biri Alfred Finnbogason, diğeri Lukasz Teodorczyk. Finnbogason, Sociedad'da tutunamadı artık sürekli kiralanıyor. 4 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle kadroya katılabilir. Lukasz ise yeni Lewandowski olarak çıktığı Polonya'dan sonra Ukrayna'da tutunamadı. İnişli çıkışlı bir performansı var Ukrayna'da. Bonservisini almak istesek sorun çıkarmazlar, bedeli ise 3-4 milyon euro arasında olur. İkisi de çok şey beklenen oyunculardı, son sezonları pek verimli geçmeyince gözden düştü sayılırlar. İkisinden biri alınıp iyi bir takımla tekrar yükseltilebilir.

Muhammet Demir'de kiralanabilir. Bursa çok uygun bir takım bence. Hatta uygun bir takas yöntemiyle Bursa'da tutunamayan Cucak alınabilir. Uğur Demirok bonservisiyle, Aytaç Kara 2 sezon kiralık opsiyonla birlikte, Muhammet Demir 1 sezon kiralık opsiyonsuz. Karşılığında bonservisiyle Cucak.
                          Yedek forvete 4m€ vermek?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yedek forvete 4m€ vermek?
                            Muhammet'e 3 milyon verdik. 2 sezon öncesine kadar Hollanda'da sürekli gol krallığına oynayan ardından La Liga'ya transfer yapan bir oyuncu için 4 milyon çok değil. Yeni Lewandowski denilen Polonya milli takım oyuncusu için de 4 milyon çok değil.

Forvetler genel de pahalı olur zaten. Yedek forvet için 4 milyon çok değil bence. Hele bu isimler için hiç değil.

Yorum

• Muhammet temiz topçu. Ne kiralanması. Daha bismillah 5 - 6 maça adam akıllı çıkmayan adamı niye kiralayalım. Bana sorarsanız oynar.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 1) Chelseaden kiralık olarak Norwich Citye giden ve bu sezonu orada geçiren 22 yaşındaki 185 boyunda ki İngiliz forvet Patrick Bamford oldukça fazla dikkatimi çekti sezon sonuna kadar takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Gelecek sezon için kiralık olarak kadroya katılabilir.

2) Braganın 23 yaşındaki 191 boyunda ki Mısırlı forveti Ahmed Hassanda sezon sonuna kadar takip edilmesi gereken oyunculardan biri.Fiziksel özellikleri çok iyi.Hava toplarında etkili.Son vuruşlarda ki becerisi de oldukça iyi.Sezon sonu transferi için düşünülebilir.
                                En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 01.04.2016, 12:34.

Yorum

Yükleniyor...
                                X