Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Wolfsburg, Stuttgart ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Daniel Didavi ile anlaşma sağladı.

vay be adam geçen sezon Stutgart'ın 3. ligde ki takımında oynuyordu
    Yanlisin var, Didavi gecen sezon Stuttgart'i Bundesliga'da tutan Adam. Uzun sakatlik gecirdigi icin bir kac mac 3.Ligde Amateur takimda oynadi. Bundesliganin en iyi orta sahalarindan bir tanesi. Sözlesmesi bitmeseydi rahatlika 15 milyon euro bonservisi olurdu.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Hala akillanmamis bu taraftar. Pili bitiklere doyamiyorlar. Gelsin bir 5 milyon da o taksin rahatlayalim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eğer bu haberde gerçeklik payı varsa versinler Kishna'yı alsınlar Yusuf'u.

9 # Osvaldo'

Yorum

• Hane ölüsü oynar denir ya işte Ronaldinhonun ölüsü oynar. Çünkü adam saf yetenek. Ama onu almak için kalan takımdaki her topçu mücadeleci olacak.

Ama Ronaldinho başkadır. Tarikat kursa muridi olurum. Roniyi izlerken aldığım zevkin binde birini messiden alamadım. Ayrıca çok sempatik şeker gibi bir adam.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala akillanmamis bu taraftar. Pili bitiklere doyamiyorlar. Gelsin bir 5 milyon da o taksin rahatlayalim.

Sen mi akillisin oflu ??? Yusuf kac sene ne vermis takima ve kac takmis simdiye kadar onun turevlerini saymiyorum bile

Yorum

• Riv riv riv.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yemişim sönmüş yıldızları bi szymek bi colman bulmak çok mu zor arkadaş..

daha takımın iskeleti kurulmamış reklam yüzünden bahsediliyor neyin reklamı üç-beş kuruş fazlasının mı ? bana szymek'i colman'ı getir mücadele etsin takım sonra gökdeniz çıkar fatih çıkar zaten.. şu şehrin hammaddesi futbol sen işlemeyi bil ne yıldızlar çıkar o zaman ama bi sistemin olacak işi bilen ile sevdalık edeceksin öyle 36 yaşında kaleci almayacaksın pilot takımına yazık oluyor harbiden şu şehrin hamuruna yoğurmasını beceremiyoruz.

biz yıldız alarak değil yıldızlaştırdığımız oyuncularla başarı elde ederek ve sonra olurunu satarak ayak kalabiliriz.. futbolun merkezi avrupa hem yaşam alanı hemde göz önündelik açısından o yüzden yıldızlaşan oyuncuyu istesende elinde tutamazsın.. haddini bilmezsen hayat çarpar her alanda böyledir bu.

birde ekonomik olarak çökmüşüz maaş dengesini bozarsan afallarsın yine hala akıllanmadıysak diyecek söz yok zaten ist.takımları denedi bunu çöktü hepsi fedalar bileklik v.s ne içindi..

bana szymek'i, colman'ı, jaja'yı getir getireceksin başkan sönmüş adamların son durağı olmamalı bu kulüp zaten avrupalı enayiydi almıyor bunları bizde para çok hayvan gibi maaş veriyoruz
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Riv riv riv.

Yasinin adami olsan ahhhhh bu fikirlere inanmak icin cok farkli bir kafa yapisi lazim iste sayiniz bir elin parmagini gecmez

Yorum

• Yusuf Felipe Anderson'u keser artık

Yorum

• As takım için genç kaliteli bir 10 numara alsınlar da onun dışında ne yapıldığı beni ilgilendirmez ama bunu yapmayıpta direkt olarak ilk 11 için Ronaldinhoyu almaya kalkarlarsa sistem+vizyon vb. ifadeler çöküşe geçer ve uzun süreli başarısız saha sonuçlarından sonra muharrem ustanın verebileceği en küçük bir cevapı bile olmaz.Antalyaspor gibi yıldız alırım stada taraftar çekerim gibi düşünülmesin sahada başarısız olunursa en büyük tepkiyi yine taraftar gösterecektir.
                      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 17:27.

Yorum

• Hayir antalya eto yu alirken bizim cok bilmislerin hemen hepsi olu dediler adama ronaldinho gelmez ya geldi diyelim formasini almayan Trabzonspor lu olur mu su iskeletle birak 50. Yilda sampiyonlugu 55.yilda kume duseriz usta da bunu cook iyi biliyor birden hepsinden kurtulmak cok zor o yuzden maddi anlamda getiri saglayacak hamleler pesinde olabilir

Yorum

• Ronaldinho 32-33 yaşında olsa eyvallah ama 36 yasina gelmis adamin nesi konusuluyor anlamak mümkün değil. .Stoper veya kaleci olsa yine eyvallah derim ama 30 dan sonra mümkün olmadıkça atak ortasaha oyuncusu almayacaksin..Simdi Eto Klose vb 2 3 örnek gelecektir ama bu adamlar hem forvet hem de muhtemelen olumsuzlari sayarsak cok daha fazla olduğunu görürüz onun için hic gerek yok..
                          En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 17:39.

Yorum

• Takımda bir tane karizmatik/yakışıklı adam olmalı.Torres gelebilir hoş çocuk.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @selcuk abim şöyle söyleyeyim. Derslerim bitti. Herhangi bir derdim yok. Yine sardım transfer mevzularına. Beynimde 50 tilki dönüyor her gün. Ronaldinho ölmüş olsun, gelsin cenazesini Trabzon'dan kaldıralım eyvallah. Lakin şu anda biz komadayız. İHO döneminde, yapılması gereken hataların 5-10 katını falan yaptık. Sakin ve doğru adımlar atmamız gerekiyor. Bu yüzden karşıyım bu transfere.
                              iho baskan olsa bende inanki karsi olurdum
                              pazarlik isinden caktigi yoktu
                              usta baskan bu isin tilkisi, 1 verirse 5 kazandiracagina inaniyorum
                              İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabi yaa,
                              Ama R10 olsun mu inan ki emin değilim
                              abi sen, ben sadece görüslerimizi bildiriyoruz
                              karar secilenlerin
                              onlarda kararsizki kendilerine yakin hesaba anket yaptilar
                              simdi genel havayi bi test edecekler, sonra karar verilir

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              a) Vaaay Trabzonspor Ronaldinhoyu yada her hangi baska bir yaslanmis yildizi Aldi.

b) Vaaaay Trabzonspor 5e aldigi adami 15-20milyona Premier Lige satti.

Hangisi Trabzonspor icin daha iyi reklam ve basari? A'ya geri dönmek istemiyorum, ben artik B'ye ilerlemek istiyorum.
                              ikisini ayni anda yapmak olmazmi

bir leon bailey e gel ronaldinho lan ayni takimda oyna demek bu isi kolaylastirmazmi
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 18:02.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayir antalya eto yu alirken bizim cok bilmislerin hemen hepsi olu dediler adama ronaldinho gelmez ya geldi diyelim formasini almayan Trabzonspor lu olur mu su iskeletle birak 50. Yilda sampiyonlugu 55.yilda kume duseriz usta da bunu cook iyi biliyor birden hepsinden kurtulmak cok zor o yuzden maddi anlamda getiri saglayacak hamleler pesinde olabilir
                                Ya arkadaş cardozoyu aldın ne oldu 18 gol attı da ne değişti bizim komple iyi bir takıma ihtiyacımız var genç isimsiz yetenekli yabancı ve yerli oyunculara ihtiyacımız var .Tıpkı Atay başkanın 2004 te kurduğu gibi bir takıma ihtiyacımız var.Antalya etoyu getirdi de ne oldu kümeye oynuyor.Ustada bu kafadaysa İhodan gram farkı yoktur zaten oda ocakta gider.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Çalışıyor...
                                X