Rodallega alsak bari...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kim ne derse desin ben bugun 2. yarıdaki futbolu beğendim. ilk yarıda yine 3 kiş ile atak yapıyorduk. 2. yarı cogalmaya basladık.
fakat hami hoca olmadıgını yine kanıtladı.
2.yarı razaman kondisyonu yetmedi bence sahada gezdi 2. yarı cok fazla birsey yapamadı. bunu cıkarıp ya cift forvet yada abdulkadiri almalıydı. keza semih karadenizi yeterli bulamadım abdulkadir girebilirdi veya diger muhammet...
bunları yazarken ramazan 2. sarı kartı yedi
artı olarak cardozo ayagında top kontrol edemez olmuş artık..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka şehir deki edin visca gerçekten iyi oyuncu. Seri ve yıpratıcı zamanında sertan vardı bjk da hatırlayanlar bilir onur tarzında bir oyuncu ileride tam aradığımız adam
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecrystal palace sağ kanat oyuncusu Wilfried Zaha
Yorum
-
benim kadro tercihim
boss---yumlu--akakpo--cavanda
-----------özer--aytac
marin-------abdulkadir----erkan
-------------Demir
seklinde olur ve dk 50 60 da beşiri abdulkadir yerine alırım
haftaya bu sekilde tandem olustururdum..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
demir haftaya cezalı değil mi? [MENTION=43533]CasTo[/MENTION]En son fatih_1967 tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 22:40.Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.
Yorum
-
İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemir haftaya cezalı değil mi? @CasTo
cezalı mı ? farketmez o zaman cardozo oynar sıkıntı degil o kadar uyarı için tesekkürlerManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim ne derse desin ben bugun 2. yarıdaki futbolu beğendim. ilk yarıda yine 3 kiş ile atak yapıyorduk. 2. yarı cogalmaya basladık.
fakat hami hoca olmadıgını yine kanıtladı.
2.yarı razaman kondisyonu yetmedi bence sahada gezdi 2. yarı cok fazla birsey yapamadı. bunu cıkarıp ya cift forvet yada abdulkadiri almalıydı. keza semih karadenizi yeterli bulamadım abdulkadir girebilirdi veya diger muhammet...
bunları yazarken ramazan 2. sarı kartı yedi
artı olarak cardozo ayagında top kontrol edemez olmuş artık..istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Ruben Jenssen'in menajeri ile görüştüm. Durum budur http://www.gazetemistanbul.com/spor/...di-h23559.html
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnlibero,8 Numara,10 Numara,Sağ Kanat
Bu mevkiler için gerekirse servet harcayın ama alabileceğiniz en iyi oyuncuları alın gerisini bir şekilde hallederiz.
2016-2017 Sezonu İçin ;
Onur Kalede olur.Aykutun yanına bir adet stoper transfer edilir.Sağ Bekte Cavanda olur,solda Güray oynar.Sol Kanatta Erkan Zengin oynar.Forvete Muhammete alternatif olabilecek bir oyuncu transfer edilir.2016-2017 sezonunu en iyi şekilde bitiririz.
2017-2018 sezonu için ;
Nokta atışı denilebilecek bir adet stoper,sağ bek,sol bek,sol kanat ve forvet olmak üzere toplam 5 transfer yaparak her anlamda modern bir takım kurmuş oluruz ve şampiyonluk hedefiyle sezona gireriz.
Not : Kaliteli bir teknik direktör getirilmeli ve transferler gelecek teknik direktörün sistemine uygun olarak yapılmalı.
şu çocuk belkide takımda kalması gereken tek isim ama kimseye kendini kabul ettiremiyor canını dişine takarak oynuyor oyunu sezme kabiliyeti Türkiyede hiç bir stoperde yok (arada top kapmak için dalışlarına bir göz at)
üç kuruşa oynuyor onun olamadığı maçlarda kevgire dönüyoruz ama nedense seyirci onu sevmiyor
bu takımın onun gibi forma aşkı ile oynayan oyunculara ihtiyacı var zekide buna dahil ramosu alacak gücün varsa yumluyu yollayalım ama yoksa elindeki ile idare et çünkü bunlarıda bulamayabilirsin
aykut daha iyi olsaydı bir solbekte bir stoperde oynamazdı@ okşoholu
Yorum
-
Ersun lu geçen sezonun puan durumu:
Ersunlu 2. devrenin puan durumu: Şampiyon gs 42, fb 38, Ts ve bjk 34 puan !!!
Yabancı hoca gelsin yeeeeaaaaaaaa,
Ersun şb li biz şb li hoca istemiyoruz yeeeaaaaaa,
Ersun karı düşkünü (bununda nesi kötü anlamadım erkek adam erkek düşkünü mü olacak ?) takımla ilgilenmez yeaaaaa (Son yıllarda Ersun dışında takımda disiplini sağlayan hoca oldu mu ? Ersun un sert otoritesi ve disiplini şu ligde kimde var hangi hocada var ?)
Şu kadroyu Avrupa ya götüren Ersun hoca, sen adamsın adam. Arkandan sallayanlar şimdi ''Küme düşüyoruz yeeeaaaaaa'' diye ağlıyorlar, sen bu kadroyu tuttun Avrupa ya götürdün senin döneminde Fatih Atik in bile değeri yükselmişti sen o kadar kaliteli hocaydın ama işte Trabzon un futbolla alakası kalmadı, top görse bomba diye karakola getirecek insanlarla doldu şehir. Her şeyi ben bilirim kafası, hiçbir mok bildiğiniz yok. Takım sayenizde kümeye gidiyor sevinin TS 2001 den sonra 2. kez bitme noktasına geldi.
Şb li olup saygı duyduğum başkada adam yok şu futbolun içinde. Ne kadar büyük hoca olduğunu tekrar kanıtladı. Anlayana tabii..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
- Yabancıların tamamı gönderilmeli sezon sonunda. Alayı geberik, boş beleş topçu, 1 tane bile kalmamalı 1.
- Yerlilerden Onur, Aykut, Muhammet, Aytaç, Okay, Ramazan, Güray ve Yusuf(yedek olur) dışında yerli kalmamalı.
Yoksa Hami gider, Ersun gelir, Ersun gider başkası gelir. Başkan gider, başkan gelir, Hami gelir, Hami gider....
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yabancıların tamamı gönderilmeli sezon sonunda. Alayı geberik, boş beleş topçu, 1 tane bile kalmamalı 1.
- Yerlilerden Onur, Aykut, Muhammet, Aytaç, Okay, Ramazan, Güray ve Yusuf(yedek olur) dışında yerli kalmamalı.
Yoksa Hami gider, Ersun gelir, Ersun gider başkası gelir. Başkan gider, başkan gelir, Hami gelir, Hami gider....Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
Yorum