ndoye bizim topçulardan daha iyi bir kamp sezonu geçirmiştir.uyum vs ne olur bilemem ama hazır halde gelecektir sanırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNDoye transferi taraftarda pek heyecan yaratmıyor ama fit bir Ndoye çok can yakar. Sadece yanına bir kenar oyuncusu lazım.
NDoye'nin hava hakimiyeti oldukça iyidir.
Pozisyon bilgisi iyidir
Ayağını içini üstünü iyi kullanır. Şutları da sağlamdır.
Savunma arkası koşuları çok hızlı olmasada iyidir, nereye ne zaman koşacağını iyi bilir.
Bu formu ile Cardozo yedek kalır demedi demeyin.. Umarım NDoye hazır geliyordur.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun gibi hocayı gönderip Shota'yı getirdiler.. Futbol adına gram bişey beklemiyorum..hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEduardo ama ikiside alınsa keşke.
gelse ama cok güzel olur, sag acik sorunu yasamayiz sezon boyunca.
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferleri doğru zamanda gerçekleştiremeyince bu tip durumlar kaçınılmaz oluyor. Zaman daraldı çünkü.
Burada asıl sorgulanması gereken iki kamp dönemi geçmesine rağmen yapılması gerekenlerın yapılmayışıdır. Plansızlıktır.
Hata alarmı gibi bişey , yaptıkları , yapacakları hiçbi yanlışı yadsıyamıyorum
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.tsspor.com/2015/08/trabzo...tablosu-facia/
şu mali tabloyu gördükten sonra transfer falan gerekmez diye düşünüyorum..
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 saate ndoye gelecekmis bakalim.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Okumakta fayda var ..!
McLas was Here
Yorum
Yorum