Hurma ndoyeyi trabzona getirip o zamaninda bize gelmek istememisti ondan cagirdim simdide biz onu gonderiyoruz demesin kayserideysek yapmisti sonucta boyle birsey
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
di marzionun retweetlerdiği haberde vargasın valizi hazırlamış gitmeye hazır olduğu yazıyor katardan teklif varmış Trabzonspor temas kurmuş diyorlar
yerel basında şota adına yalanladı haberleri var bilemiyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'Doye kime göre neye göre geliyor?
twitter alemindeki duyumcu ve habercilerden bu konuda ses yok- Hasan Tüncel @hasantuncel61 37 dk.37 dakika önce
N'Doye şu anda İstanbul'da, Trabzon'a geliş için hazırlıklarını yapıyor..
18 retweet 39 favori
-
-
Hasan Tüncel @hasantuncel61 14 dk.14 dakika önce
Fotoğraf almaya çalışıyorum, eğer alabilirsem anında sizdedir fotoğraf..
Yorum
- Hasan Tüncel @hasantuncel61 37 dk.37 dakika önce
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDi marzio oyle bir twit atmamis
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl atmamış yalanmı söylüyorum ben
https://twitter.com/DiMarzio/status/629414365234597888
Yorum
-
İmza da yetmez sahaya çıkması lazım.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Annuit cœptis"
Yorum
-
Canhan beye noldu daha tweet atmıyorTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Yorum
Yorum