İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay> salih demek bence yuzyilin ironilerinden. Beni bilen bilir okay yokuslu'yu Altay'da oynadigi yillardan beri izlerim. Ve Trabzonspor'a alinmasini istemisimdir. Ve Ts yoneticilerine soylemisligim vardir,
Ama salih'Bucasporda oynadigi donemden bilirim canli maclarini izlemisligim vardir,
Okay>Salih demek futbolun dogasina aykiri bir soylem. Bugun herhangi bir futbol antrenorune sorsaniz salih mi okay mi derseniz. Soluksuz salih der, Salih cok ozel futbolcu.
Ha bizde salih henuz olmamis diyerek Ts'ya transferini reddedenlere selam olsun.
Ben Buca'da oturuyorum. Gençliğinde Hasan Kabze yi, sonra Akhisar daki Sertan ı, sonraları komşumuz olan Bursadaki Bekir Yilmaz'i ve biraz daha az olmak üzere Okay'ı iyi bilirim...
Hepsi iyi kötü oldular ama bence de Salih bunların üzerinde bir topçu.
Fellaini gibi birşey. Kesinlikle çok iyi...En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 22:49.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Aytaç'ı göndermeye gerek yok adam 2 senedir sakatlıklarla cebelleşiyor.. Saha içinde hala psikolojik olarak rahat olmadığını görüyorum.Tereddütlü ve pasif oynuyor çok net. Son sakatlığından önce bizde gayet iyi oynamaya başlamıştı. Kendini bulur bir kaç ay sonra. Bı hafta izlediğimiz adamın Aytaç'ın performansıyla alakası yok. Erkan ise olacağı bu zaten kamp geçirsin diye bekledik ama kamp geçirince de sonuç değişmedi. Musa, Atik,Soner önce gitmesi gerekenler sonrada Sefa,Erkan,Uğur, DenizEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence 1.7 filandır maks
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba onu ben de merak ediyorum. Duyarsam yazarım.
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben gelirken de istemiyordum. Benim için Aykut Akgün'den tek fazlası aldığı kilolardır.
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene salatasaray ı şampiyonlar liginde yine elleler elleler...
bu sene beşer beşer inşaallahhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Salih'in Barca maçındaki aldığı sürede soğuk kanlı oyunu kalitesini gösteriyor zaten, öyle herkes o mental özgüvene ve 0 strese sahip olamaz. Ayakları titrer. İp gibi pasları, topu saklayıp sakince faul almaları. Salih Fellaininin 1-2 tık altı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Kadromuza kötü diyoruz ama Kadromuzdaki lig icin cok iyi adamlar var.
Cavanda
Onur
Esteban
Medjani
Constant
Mbia
Ekici
Okay
Ozer
Aytac
Bourceanu
Yusuf(sabır azcık.)
Erkan(Istese keske)
Ndoye
Cardozo.
Sadece takım olmamız lazım..
Cavandanin Sabriden
MedjaSemihden
Ekicinin Selcukdan
Mbianin Melodan
Yusufun Yasinden
Cardozo ve Ndoyenin Buraktan
Onurun Musleradan cokmu eksigi var?
Yok , Peki neden sampiyon oluyorlar. Sistemleri var ve taimlar.
Bizim sorunumuz takım olamayısımız ve kanat oyuncusunun olmaması.Hepsi o kadar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülendoyeye o kadar para verilmemeliydi
Burada asıl sorgulanması gereken iki kamp dönemi geçmesine rağmen yapılması gerekenlerın yapılmayışıdır. Plansızlıktır.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum