Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursaspor dan alınacak bir oyuncu var, o da Emre Taşdemir. Sol bek de oynanabiliyor, sol açık da. Milli olmadan almayi deneseydik 2-3 milyona alırdık şimdi ise 5 ten aşağı istemezler.
    Kesinlikle çok yetenekli çocuk .
    Arkasında bekleyen Aziz Behiç de iyi oyuncu . Bu sezon Bursa sol kanadı oldukça konuşulur . Zira sol önde de forvet tipinde oyuncular var ve hem bjk'den hem gs'den talep ettikleri sol çizgi oyuncuları da daha çok içeri katetmeyi seven adamlar. Sol forvet içeri kayacak , arkadan gelecek bek ise ofansta takımı genişletecek. Emre de Aziz de bu tipte oyuncular.

Ozan Tufan Türkiyede şöyle iyi bir taktik hocasının elinde , gerçekten çok üst düzey bir stoper haline gelebilir. Bu çocuk Türkiyenin kendi çapındaki Mascheranosu olabilir ... Keşke İspanya'ya gidebilseydi . İstanbullarda harcanacak ...

Her Ozan dediğimizde Okay diyen arkadaşlar , maalesef her ikisinin de çok yetenekli ama Okay'ın bambaşka bir yetenek olduğunu atlıyor. Okay 2 yıl içerisinde kıta çapında merkez orta alan oyuncusu olabilir. Ozan ise daha libero özellikli , çok yönlü bir savunmasilahı ; ihtiyaç olduğunda beke çek , ihtiyaç olduğunda stopere ...

Bursa stoper rotasyonunu iyi kurdu . Sol bekte eksik yok . Sağ çizgide savunmaya iki yeni transfer yaptılar. Sol çizgiye bir hücumcu , Ozan'ın durumuna göre bir orta saha merkez , Volkan'ın durumuna göre bir sağ çizgi oyuncusu alacaklar gibi duruyor. Ayrıca haberlere bakılırsa Necid'in sık sakatlanan bir oyuncu olmasından hareketle santrafor bölgessinde rotasyonu derinleştirmek istiyorlar.

Ben olsam , Erkan'ı Soner'i , Deniz'i hatta Ertuğrul Sağlam'ın isteyeceği bir 4. oyuncuyuda paket eder Bursa'ya yollardım... Eğer Bursa Ozan'ı kadroda tutamayacağını düşünüyorsa ve oyuncunun menajeri , futbolcuyu istanbula peşkeş çekmek istiyorsa , Bbursa bize gelsin , her iki kulübünde işini görecek bir formül bulunur...
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 22:53.

Yorum

• İnsan düşünmeden edemiyor bugün ki cavanda,mbia,ndoye tarzı transferler fatih,gökdeniz,yattara lı takıma yapılsa neler olurdu ?

Yorum

• Kulüb batiyor ancak topcu aliriz bizde olan futbolcu sayisi kimsede yok..

Yakinda iflas bayragini cekeriz.. Hurma göstersin marifetinide oyuncu satsin.
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Suan icin bende

Salih > Okay > Ozan diyorum.

Yorum

• Evet transfer şimdi başlıyor.Yarın kesin bişiler olur gene.Hazırlayın kendinizi

Yorum

• Biz bu Bursa'ya gol atar mıyız bilmem ama gol falan yemeyiz.

Yorum

• Cuenca Bursa'da ne yapacak bakalım? Bence lige damga vuranlardan olacak.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• O İngiliz sitelerine göre maaşıda 2.5 tu. O zaman eyvah eyvah diyorum..
                  Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Asilhamsi /Duras

Ben okay'in cok iyi bir futbolcu oldugunu yazdim zaten. Hatta ozan'dan ds iyi bir futbolcu oldugunu da. TS 10 numara 5 yildizlik transfer yapti,

Ben salih'i veto eden Nevzat ve unal'a selam olsun diyorum sadece, izninizle

Yorum

• elınde bonservısı olan yada daha az bonservıslı ndıaye kalıtesınde adamlar bulunamazmı bence bulunur yası 30 trabzondan sonra pıyasası olmaz 3 mılyon avro daha sokaga gıder..ılla bonservısle adam alıncaksa hakıkaten degmelı o adama..ornegın mbıya..bence ndıaye ne bı fernando etkısı yapar ne de el kebır..ınsallah yanılırım..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salihi bucadayken ben de çok dillendirmiştim... Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Salih ne kadar özelse Okay da o kadar özel futbolcudur...
                        Buna da katılıyorum.

Her ikisi de iyi oyuncular. Ozan da öyle, Emre Taşdemir de.

Ama Salih'in oyun bilgisi daha iyi, hamleleri, oyun okuması falan çok daha iyi...

Bana göre Salih bir Emre Belözoğlu, bir Aurelio, bir iniesta tarzı adam. Diğerlerine göre daha önde.

Bu yüzden Roma'da zaten. Adamın kiralık bedeli bile yanlış bilmiyorsam 4,5 milyon euro...
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Okayı inşallah harcamazlar.SÜrekli 11de olması lazım

Yorum

• hurma ticari başarısını gösterip daha ucuza halledebilirdi .
                            Ama empati kurup düşününce Ndoye sizde olsa siz onu baska takıma 3 milyondan daha dusuk bir fıyata satarmıydınız ?
                            Ndoye ederine alınıyor, ama ugrasılıp daha ucuza halledılebılırdı

ama maaş 2,5 sa çok sıkıntı .
                            kulup 1 tane daha 2,5 lu adamı kaldırabılırmı bilmıyorum

gerçi soner+uğur+sefa yı gonderınce burdan kurtardıgımız maaş yukuyle ndoye nın maaşı cıkıyor adamın hatta artıyor bıle . tabı bu adamları gonderebılırsek
                            En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 22:59.
                            61

Yorum

• Basaksehirdeki Doka bize ofansif anlamda çok şey katar.

Yorum

• Okay çok abartılıyor ağır oyuncu..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X