Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen ben yapıyoruz. Köy takımı diyoruz. Topçunun yapması doğru olmaz ama basın karşısında doğru olmaz. Yusuf o videoda sen ben pozisyonundaydı. Kameralara karşı o takımı tabiki küçümsemezdi.
    konuyu uzatmadan son kez derdimi anlatayım.

futbolcular memur değil.yaptıkları işin mesaisi yok.yusufun mesaisi başlama düdüğüyle başlayıp bitiş düdüğüyle bitmiyor. futbolculuğun da cilvesi bu.eğer top class futbolcu olmak istiyorsan max 15-16 sene hayatın her alanında profesyonel yaşamak ve düşünmek zorundasın.mesele basın karşısında yapıp yapmaması değil mesele böyle düşüncelerin aklının ucundan hiçbir zaman geçmemesi.rol yapmasını istemiyoruz.

arda ne diyor? ben tatilde denize girerken bile çalışıyorum.boşuna barcaya gitmiyor adam.

ben boş vaktinde oyun oynamasında değilim. profesyonel bir futbolcu bir maça kafaca böyle hazırlanmaz.
    There is no spoon...

Yorum

• Mevcut kadroda ve Cardozo merkezli sistemde en ideal dış oyuncusu Özer Hurmacı .
      Takımdaki tek çizgi oyuncusu ise Yusuf.
      Erkan Zenginin en büyük sorunu ivmelenme. Topu çektikten sonra ağır kalıyor. Bu nedenle her dripling teşebbüsünde rakip kademeye takılıyor. Onun tekniğini kullanmak için ona yakın oynayacak bir sol içe ihtiyaç var .

Mbia'nın takımın lideri ve atakları başlatan oyuncu olduğu durumda , Mehmet ve Okay göbeği kapatırsa , Sol dış Erkan , Sağ dış Özer mevcut kadroda ideal orta alan dizilişi gibi görünüyor. Şimdilik . Yanlız bu durumda Cavanda ve Constant'ın( ya da Alper'in) 90/ saha yayılım grafiklerinde ağırlığın orta çizginin önünde kalması gerek . Yani 3-5-2 kanaltları gibi oynayabilmeleri gerek .

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @hasantuncel61 8 dk.8 dakika önce
        ÖZEL: Trabzonspor'dan 2.5 Milyon kazanan İshak Doğan ayrılmak istemiyor. Anadolu'ya kiralık olarak gönderilecek oyuncu için görüşme başlad

ya elim ayağım birbirine dolanmaya başlıyor bu haberleri okudukça, ulan sen ne yaptın koca yıl boyu daha maçta açılan gtünü örtmekten acizsin, ne hak ettiğini düşünüyorsun bu takımda??? gayret edersin olmaz da, ulan gayret de yok ki bunda? buldular yağlı kapıyı kimse bırakmıyor la, ne hallere düştü koca trabzonspor.

İshak anadolu takiminia gitse kariyeri bitene kadar 2,5 milyon kazanir. Onun icin kendisini dusunuyor.
        Biz ishak a kiziyoruz ama.
        Burda sorun ishak da mi boyle sacma bir sozlesme yapanda mi?

Dipnot: 1 yil once bedava ishaki almayip bir yil sonra yuksek bosnervis odeyerek aldik.
        Birilerinin cepleri doldu.

Yorum

• Bir kere Trabzonsporun gereksiz iyiimserlik,beklenti içinde olması takımın statü olarak düştüğünü gösterir.Sıradanlaşmaya müsade etmemiz lazım.Forvet olarak dayanıklı güçlü bir

forvet istiyorsak Vincent Aboubakar ilk tercihlerimiz arasında olmalıdır.
          Ortasaha kanat:Quincy Promes

Defansa: ANTONIO RÜDIGER,FEDERICO FAZIO,DEDÉ,DANIEL CARRIÇO,DOUGLAS iki stoper olsa daha iyi olur.
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gece gece güldürdün beni,iyi yaşa he mi!
            Deliliğe vurduk işi hocam sağolasın
            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İshak anadolu takiminia gitse kariyeri bitene kadar 2,5 milyon kazanir. Onun icin kendisini dusunuyor.

Dipnot: 1 yil once bedava ishaki almayip bir yil sonra yuksek bosnervis odeyerek aldik.
              İshak gibi gereksiz bir ton adama para saçaraktan bir kaç seneye kalmaz iflas bayrağını çekeriz. İho 2.YD olma yolunda ilerliyor.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mevcut kadroda ve Cardozo merkezli sistemde en ideal dış oyuncusu Özer Hurmacı .
                Erkan Zenginin en büyük sorunu ivmelenme. Topu çektikten sonra ağır kalıyor. Bu nedenle her dripling teşebbüsünde rakip kademeye takılıyor. Onun tekniğini kullanmak için ona yakın oynayacak bir sol içe ihtiyaç var .

Mbia'nın takımın lideri ve atakları başlatan oyuncu olduğu durumda , Mehmet ve Okay göbeği kapatırsa , Sol dış Erkan , Sağ dış Özer mevcut kadroda ideal orta alan dizilişi gibi görünüyor. Şimdilik . Yanlız bu durumda Cavanda ve Constant'ın( ya da Alper'in) 90/ saha yayılım grafiklerinde ağırlığın orta çizginin önünde kalması gerek . Yani 3-5-2 kanaltları gibi oynayabilmeleri gerek .
                Hocam mantıklı ,güzel analiz etmişsin.Katılıyorum bir noktada katılmıyorum :Erkan sırf ivmelensin diye transfer yapılmaz ben transfer yaparken neden Erkanı düşüneyim Erkan bana göre bitmiş bir oyuncu ve severek oynamıyor benim fikrim.Onun tekniği kapatmak için oyuncu almak yerine a kalite kanat oyuncusu almak daha mantıklı bence.Yani sağlam bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var her şekilde ne olursa olsun.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha önce yazmıyordu sanki
                  Yazıyordu muydu?
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte o yüzden diyorum ne hallere düştü trabzonspor diye. tabi ki suçlu yönetimdir başka kim olacak. böyle saçma sapan futbolcularla takımı yönetim doldurdu.

ha haklı olduğu yön yok mu kesinlikle var: yabancı kuralı en çok trabzonspor'u vurdu. fbgsbjk'den geriye kalan çürük yerlilerin hepsini büyük paralar döküp almak zorunda kaldı. şimdi uğraşıp duruyoruz işte...

keşke hiç transfer yapmamış olsaydı yönetim.
                    #

Yorum

• 1)Santana oldukça hızlı bir stoperdir ama pozisyon bilgisi ve sezileri iyi değil bizim aradığımız stoper kesinlikle değil.Milandan Zapata ve Dniprodan Douglas müthiş bir ikili olur alabiyorlarsa alsınlar gerekirse aykut,medjani,uğur satılır.

2)Sol Bek için Maritimodan Ruben,Cruzeriodan Mena,Frankfurttan Oczipka üçlüsünden biri alınırsa mükemmel olur.Ruben geçen sezon 10 asist yapmış sözleşmesi de bitti rahatlıkla alınabilir.Mena kiralık olarak gelebilir.Oczipka transferi diğerlerine göre çok daha zor tabi.

3)Sağ Bekte Bosingwanın performansını gördükten sonra Cavanda beni heyecanlandırdı diyemem ama süper lig için yeterli diye düşünüyorum.

4)Stephane Mbia mükemmel bir transfer oldu inşallah böyle devam eder.Oyun Görüşü,Liderliği,Top Dağıtması falan hepsi mükemmel.

5)Ortasahada Albin Ekdal tam aradığımız adamdı Natchoyu alamamıştık üzülmüştük bu adamı almamız lazımdı alınsaydı mbia ile beraber mükemmel bir ikili olacaklardı ama alınamadı artık okay orayı idare edecek çok yoğun bir şekilde çalışıp oyun temposunu yükseltirse daha başarılı olacaktır.

6) 10 Numarada Ekici olmadığında takım inanılmaz aksıyor.Ekici duran top kullanan,frikik atan,adam eksilten ve oldukça etkili şutlar atan bir oyuncu bu takımın vazgeçilmezidir.Ekiciye yedek olabilecek isim özer değildir.Özer daha çok kanat oyuncusudur.Benficadan Djuricic veya Marin kiralanabilirse hem kanatlarda oynayabilirler hem de ekicinin yokluğunda 10 numara açığını kapatırlar diye düşünüyorum.

7) Kanatlarda Erkan teknik ve zeki bir isim olsa da çabukluğu ve kondüsyonu olmadığı için ağır kalıyor rakip kaleye hızlı ataklar geliştiremiyoruz takımdan ayrılsa üzülmem en fazla yedek olur.Yusuf Erdoğan eksikleri var genç bir oyuncu kendisini geliştirmesi için çok fazla süre var takımda kalabilir ama as kadroda değil yedek olarak sonradan oyuna girebilir.Sefa Yılmaza gelince samsunsporda falan ancak oynar takımdan gönderilmeli.Temposu yüksek,teknik,skor üretebilen,kondüsyon seviyesi yüksek ileri-geri yapabilecek en az bir kanat oyuncusu
                      alınmalı.Arsenalden Campell,Chelsedan Remy,Napoliden Vargas,Liverpooldan Origi gibi isimlerde en az birini kiralamalıyız ek olarak celticden Gary Mackay Steven ve Rapid Wienden Louis Schaub gibi genç, teknik kapasitesi yüksek,adam eksiltebilen uygun maliyetli en az bir oyuncu alınmalı.

8) Forvet hattına gelince Gaziantepten Muhammet Demirin yeni tekke olacağını ve kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum.Muhammete ek olarak ileride fizik gücü yüksek olan,top saklayabilen,aralara atılan toplara koşu yapabilecek ortalama bir bitiriciliği olan bir oyuncuya da acil olarak ihtiyacımız var buna en yakın isim de ndoye olur diye düşünüyorum.
                      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 19:03.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mevcut kadroda ve Cardozo merkezli sistemde en ideal dış oyuncusu Özer Hurmacı .

yanlış hatırlamıyorsam özer in kariyerindeki en parlak donem Ankarasporda sa acık oynerken ki donemdi.

cift haneli asist sayısına ulasmıstı.Ondan sonra şikecilere gitti.Daha sonra nedense cok fazla oynatılmadı.

Bana kalırsa özer in bize en verimli olacagı yer sag cizgi.

Keza ne sefa ne de yusuf bu form durumları ile kadroyu zorlayamaz.

Diger taraftan her iki kanatta ve forvet arkasında oynayan kadife bilekli marin özellikler kilitlenen maclar icin ilac olabilir.

İsmi gecen ndoye ise hem cardozo ile cift forvet hemde tek forvet olarak onemli gorevler ustlenebilir.

Bahsettiğiniz umut un görevini bizde yapabilir gibi geliyor.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ------------onur----------

cavanda----medjani---transfer----alper

---------mbia--------okay-------------

özer----------ekici-------------marin

----------ndoye/cardozo---------------

bazı maclarda umut un yaptıgı gorevi ndoye yapar ve asimetrik bir taktikle oynarız.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ------------onur----------

bazı maclarda umut un yaptıgı gorevi ndoye yapar ve asimetrik bir taktikle oynarız.
                            Abi , Marin yerine ; Vargas'ı tercih ederim. Eğer eski günlerindeki gibi oynayacaksa...

Şayet ikinci bir forvet değilde bir orta alan oyuncusu alacaksak , o koşulda gelecek adamın muhakkak rakip orta alana rakip beke baskı yapacak yırtıcı bir oyuncu olmasından yanayım. Ben daha çok top ayağında iken ne yaptığı ile değil , top rakipteyken oyuncunun ne yaptığı ile ilgileniyorum.
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 19:08.

Yorum

• Transfer dedikodularına bayiliyorum.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ------------onur----------

Sol kanatta oynayan Marin topla dikine giden,teknik kapasitesi yüksek,asist özelliği yüksek bir oyuncu ama skor üretme konusunda pek iyi değil dolayısıyla eğer marin gibi bir oyuncu sol kanatta oynayacaksa sağ kanatta oynayacak oyuncunun fizik/kondüsyon olarak iyi,yüksek tempoda oynayabilecek,sürekli içeriye fırsatçı koşular yapabilen,skorer bir oyuncu olması gerekiyor bu tarife uygun oyuncular ise arsenalden campell,chelsedan remy,napoliden vargas profilindeki oyunculardır.Özer daha çok yedek olabilir sonradan oyuna girerek katkı sağlayabilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X