Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ndoye bizim topçulardan daha iyi bir kamp sezonu geçirmiştir.uyum vs ne olur bilemem ama hazır halde gelecektir sanırım
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      NDoye transferi taraftarda pek heyecan yaratmıyor ama fit bir Ndoye çok can yakar. Sadece yanına bir kenar oyuncusu lazım.
      NDoye'nin hava hakimiyeti oldukça iyidir.
      Pozisyon bilgisi iyidir
      Ayağını içini üstünü iyi kullanır. Şutları da sağlamdır.
      Savunma arkası koşuları çok hızlı olmasada iyidir, nereye ne zaman koşacağını iyi bilir.
      Bu formu ile Cardozo yedek kalır demedi demeyin.. Umarım NDoye hazır geliyordur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      ikisi ile çift forvet oynamak zor. n'doye, vargas onuncu haftaya doğru fark yaratmaya başlarlar.iyi transfer olur. vargas'ı almak şartıyla.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun gibi hocayı gönderip Shota'yı getirdiler.. Futbol adına gram bişey beklemiyorum..
        haklısın shota bana göre amatör bir hoca. hatta talk show fenomeni. ama biraz van gaalden bir şeyler öğrendiyse onu uygulatsın. ersun hoca olsaydı rabotnickiye falan elenmezdik. ayrıca ben ersun hocanın istifa ettiğine inanmıyorum adamın tazminatı vardı 400 bin euro onu verdiler kovdular. Yoksa gitmezdi. Hurma kuklası shotayı getirdi.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Vargas transferi gerçekleşirse şahane olur.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eduardo ama ikiside alınsa keşke.
            KAP'i yayinlanmadan degil Avni Aker'e ayak basmadan inanmam.
            gelse ama cok güzel olur, sag acik sorunu yasamayiz sezon boyunca.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• 1 saate ndoye gelecekmis bakalim.

Yorum

• Şamil kendini ne kadar geliştirmiş helal olsun,bizim Aytaç'a on basar

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transferleri doğru zamanda gerçekleştiremeyince bu tip durumlar kaçınılmaz oluyor. Zaman daraldı çünkü.

Burada asıl sorgulanması gereken iki kamp dönemi geçmesine rağmen yapılması gerekenlerın yapılmayışıdır. Plansızlıktır.
                  Es geçilmiş noktaları sayıcaksak eminim , siz benden daha fazla biliyosunuzdur,

Hata alarmı gibi bişey , yaptıkları , yapacakları hiçbi yanlışı yadsıyamıyorum

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.tsspor.com/2015/08/trabzo...tablosu-facia/

şu mali tabloyu gördükten sonra transfer falan gerekmez diye düşünüyorum..
                    Hiç kimse bakmaz kulüpte ne dönüyor diye sadece alalım derler. Nereye gittiğimizin farkında değiller. Sene sonu 4. ya da 5. olacak takım milyonlar harcamaya devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 saate ndoye gelecekmis bakalim.
                      Ne bitmez yolmuş arkadaş, 4 yıl oldu selfie yapalı, hâlâ gelecek..
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• biri vargas mı dedi hani gelse sağ taraf ucar

Yorum

• Bizim oyunculari i... g... sokmak bir buraya mahsus bazen okuyorum sinirleniyorum
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ndoye'ye daha önceden niye yamuk yaptın da gelmedin diye birisi soracak kesin. "aradığım başkanı bulamamıştım" derse sınavı geçer.
                            #

Yorum

• Di marzio oyle bir twit atmamis
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Okumakta fayda var ..!

Trabzonspor seneye maaşların gelire oranında galiba % 140 olan % 200 seviyelerine çıkmayı ve UEFA’dan okkalı bir cezai yaptırım görmeyi planlıyor. Futbol faaliyetleri üzerinden 99.4 milyon TL gelir elde eden bir kulübün, bunun yaklaşık % 20’sini Onur Kıvrak, Cardozo ve Mbia’ya ödemesinin izahı yok.
                                McLas was Here

Yorum

Yükleniyor...
                                X