İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiden Great White, Matrix, Farabi, KUTADGU falan vardı; ne oldu onlara? Yazmayı mı bıraktılar, yoksa isimlerini mi değiştirdiler bilen var mı?
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...birde izmirden ayhan vardı
En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 21:48."Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar böyle sıralı url listesi koyduğunda benim verdiğim tepki aynen şöyle oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...))
...
Onur varken mi kaptan çıktı mustafa ?En son Murathan tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 21:49.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecmi geldi ve tahrik etti. Ben bunu gördüm. Mesaj mesaj kontrol etme şansım yok. Ben burada forumda vakit geçirmeye bir şeyler katmaya çalışırken bir yandan da kontrol ediyorum. Gözümden kaçmış olabilir. Varsa arkadaşın durduk yere başkalarına sardığı mesajı, raporlayın. İşlem tabiki yapılır.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...
((; cidden iyiydi.
Sent from my iPhone using TapatalkSadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...#
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir insanın içindeki Tanrı, vicdanidir, zaten adalet denilen şeyin önüne geçen tek olgudur vicdan, burda olayları yorumlarken onunkini gördüm diğerini görmedim, ben bunu 10 yıldır yöneticilerden duyuyorum burda, senin vicdanın rahatsa başka da birşey demiyorum.
Yorum
Yorum