Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uslublari kafa kafaya aynı necmi birşey yaptıysa öbürü de tahrik etmiştir, ikili tartışmalarda bir tarafa ceza verince burdan pek şık durmuyor
    Necmi geldi ve tahrik etti. Ben bunu gördüm. Mesaj mesaj kontrol etme şansım yok. Ben burada forumda vakit geçirmeye bir şeyler katmaya çalışırken bir yandan da kontrol ediyorum. Gözümden kaçmış olabilir. Varsa arkadaşın durduk yere başkalarına sardığı mesajı, raporlayın. İşlem tabiki yapılır.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eskiden Great White, Matrix, Farabi, KUTADGU falan vardı; ne oldu onlara? Yazmayı mı bıraktılar, yoksa isimlerini mi değiştirdiler bilen var mı?
      Farabi'yi sevmezdim ben , çok uzun yazardı ...

Yorum

• Soner'e talip varsa ikinci defa düşünmesin bizimkiler.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          güzeldi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

hakikaten eski üyeler nerede acaba çok merak ediyorum, emorfo, tsmaniac, hamdi abi vs. bir sürü kafa adam vardı birde izmirden ayhan vardı
            En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 21:48.
            "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

Arkadaşlar böyle sıralı url listesi koyduğunda benim verdiğim tepki aynen şöyle oluyor.

Futbolcularla ilgili bir bilginiz var mı ?

Yorum

))
                ...
                Onur varken mi kaptan çıktı mustafa ?
                En son Murathan tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 21:49.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Necmi geldi ve tahrik etti. Ben bunu gördüm. Mesaj mesaj kontrol etme şansım yok. Ben burada forumda vakit geçirmeye bir şeyler katmaya çalışırken bir yandan da kontrol ediyorum. Gözümden kaçmış olabilir. Varsa arkadaşın durduk yere başkalarına sardığı mesajı, raporlayın. İşlem tabiki yapılır.
                  Bir insanın içindeki Tanrı, vicdanidir, zaten adalet denilen şeyin önüne geçen tek olgudur vicdan, burda olayları yorumlarken onunkini gördüm diğerini görmedim, ben bunu 10 yıldır yöneticilerden duyuyorum burda, senin vicdanın rahatsa başka da birşey demiyorum.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

İyiydi
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

((; cidden iyiydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Sadece Trabzonspor..

Yorum

ismi de havalıydı zaten
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Farabi iken daha cool'dun abi

Yorum

• Futbalski yazmaya devam etseydi iyi olurdu...

Takımın sportif direktörü biten transfer yok derken baska duyumculara itibar etmemek gerek...

Yorum

#

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir insanın içindeki Tanrı, vicdanidir, zaten adalet denilen şeyin önüne geçen tek olgudur vicdan, burda olayları yorumlarken onunkini gördüm diğerini görmedim, ben bunu 10 yıldır yöneticilerden duyuyorum burda, senin vicdanın rahatsa başka da birşey demiyorum.
                                Sıkıntı yapma Reis temiz iş çamaşırların benden, sigarada getirebilirim. Hergün sana buradan selam yollarım. gözün arkada kalmasın

Yorum

Yükleniyor...
                                X