Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen yaz tamda Sefa'yı aldığımızda Ğs Yasini almıştı. Kazıklandılar diye dalga geçmiştik. Asıl kazığı biz yedik.

Gerçi şu an keşke Yasini göndermeseydik diyemiyorum nedense
    En son kyodou tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 23:13.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bizim oynadıgımız istemde(!) tüm oyuncuların iyi olması lazım.Rabotnicki maçında çok belli oldu bu bazı yerler tıkır tıkıt işliyor top belli kişilerin ayagına gelince tıkanıyor oyun.Kaliteli oyuncularla bu sorunlar çözülür.Adam efor sarfediyor elinden geleni yapıyor.Top o belli oyunculara gidince kaptırıyor dön başa.Moral motivasyon olarak çöker insan.

Yorum

• Bu arada Yasin'in ben hala kazma olduğunu düşünüyorum. İşi genele vuracak olursakta Egemen, Selçuk ikilisi haricinin gitmesini de destekliyordum, Burak'ta dahil.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bursa gayet iyiydi gezen topu alan futbolcuya yaklaşan bir futbolcular vardı. En azından modern futbolun kuralları neyse onu uygulamaya çalıştılar. biz ise durarak bakalım yusuf kaç kişiyi çalımlayacak çakılı bir şekilde bekliyoruz futbol bu mobile oyun ,topu alan arkadaşına yardım için 2-3 kişi yaklaşmalı. bunu nasıl yapmıyorlar anlamıyorum???
          not: barcelonada durarak oynasa inanın biz gibi rabotncikiye elenirdi kilit nokta topu kazan alan aç en az iki pas opsiyonluk arkadaşın yanına yaklaşsın onlara pas ver çok basit...
          Ersun gibi hocayı gönderip Shota'yı getirdiler.. Futbol adına gram bişey beklemiyorum..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• mbia şuan Türkiye liginde form düzey olarak manchesterın chelseanin orta sahasında oynayacak yeterlilikte bir adam . rvp falan hikaye.Bu adamı küstürmemek için biraz futbolun doğrularını Allahı aşkına shota öğret biraz şu takımı düzelt. yüzyılda böyle adamlar geliyor ligimize..
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Di marzio nerede yazmış ben baktım göremedim öyle birşey
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Okayı inşallah harcamazlar.SÜrekli 11de olması lazım
                Bence de. türk oyuncu oynatmak lüks ancak istekli ve yetenekli geçlere pozitif ayrımcılık yapmalıyız.

Yorum

• NDoye transferi taraftarda pek heyecan yaratmıyor ama fit bir Ndoye çok can yakar. Sadece yanına bir kenar oyuncusu lazım.
                  NDoye'nin hava hakimiyeti oldukça iyidir.
                  Pozisyon bilgisi iyidir
                  Ayağını içini üstünü iyi kullanır. Şutları da sağlamdır.
                  Savunma arkası koşuları çok hızlı olmasada iyidir, nereye ne zaman koşacağını iyi bilir.
                  Bu formu ile Cardozo yedek kalır demedi demeyin.. Umarım NDoye hazır geliyordur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• N'doye transferi kesin bitti mi? Yoksa yine gaza mı geliyoruz?

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi Vargas?
                      Eduardo'mu Juan'mi?
                      Eduardo ama ikiside alınsa keşke.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kusura bakma da 4 sene önce şampiyon olduğumuzu bilmeyen ya da idrak edemeyen bi taraftar can, canan değildir.
                        Bizim şuan aktif taraftarımızın bazılarında bildiğiniz ahlaksızlık var. Adam küfür edip stres atmak için stada geliyor. Tamam sabrın kalmadı da adamın anasına da sövülmez ki...
                        Geçen trabzonlular kahvesi diye bir yer var oturduğum muhitte adam gelmiş hangi oyuncumuz hatırlamıyorum senin bebeğini.... Diyor ahlaksız herif. Cahil ve dengesiz taraftar profilimiz arttı.

Yorum

• Okay'a ağır diyenler colman-selçuk bu takımı şampiyon eden ortasaha ağırlıkta ikisi birbiriyle yarışır ayrıca Okay ağır değil ha süratli de değil ama ağır değil

Yorum

• Di marzio sabah yazdi vargasi

Yorum

• Ne Bursa nede Gs iyiydi. Kötünün iyisi kazandı.

Gs de Melo'nun eksikliği belli oluyor. Podolski iyi transfer. Schneider kondusyonsuz.

Bursa nin golcusu yok. Kim gol atacak belli degil. Sadece duran toplardan gol atabilecek bir halleri var. Kalabalik defans yapmaya calisiyorlar, hucum mantiklari zayif. Orta sahada Bellushi araniyor.

Josue olmazsa birsey yapabilecek gibi durmuyorlar.

Bu arada, Bursa ninda kondusyonu zayif.
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• vargas gelse seneye transfer yapmaya gerek yok
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X