Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?
    Oooo orda dur Trabzonda transfer bitmez yarindan itibaren serbest oyuncularin listesi akar buralara
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• Campell bize gelse mustafaya aykuta rağmen şampiyonlukta net favoriydik tam bizim ihtiyacımız olan adam.
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama Papy
        Papy gelse bu sefer Pepe'yi isteruk

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deplasmanda kaybetmeyecek iskelet...

------------------Onur -

Cavanda - Yumlu - Douglas - Constant -

----------Okay - M'Bia -

-------Marin - Ekici - Erkan -

---------------N'Doye

Avni Aker'de her maç en az 3 gol atacak iskelet..

------------------- Onur -

--------------Yumlu - Douglas -

Cavanda------------------------Constant -

--------------------M'Bia -

--------------Ekici - Erkan-Marin -

------------------Cardo-N'Doye

Erkan da neden ısrar ediyorsunuz ki

içerde , dışarda

Mbia Okay

Marin Ekici N'doye

Cardozo

bu şekilde cikmak daha baskılı ve güçlü oluruz gibi .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Soru 1: 1461'de iyi bir defans oyuncusu var mı?
            Soru 2: Sezon içinde 1461'den oyuncu alabiliyor muyuz?
            ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun hoca "ille de Mbia" diye tutturduğunda, Hurma Kayseri'deki Bisesvar'ı filan topçu zannediyordu. Arada en az iki ay var Hurma'nın olaya vakıf olmasıyla... Ancak İHO insanını öyle bir ketenpereye almış insanımsılar vardı ki, Ersun'a itimat edemedi. Hurma gelince ona da sordu. Sonra alındı. Umarım yeterince nettir.
              Abi Sayın Başkanımız iyi niyetli saf bir insan mı ? Neden etrafındaki herkes adamı terk ediyor ? Yoksa şark kurnazı mı ?
              Çözemedim ben, sizler daha yakından tanıyorsunuz...
              "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
              Andrea Pirlo

Yorum

• Cambpell gelse çoktan internette yayılırdı. O çapsızlar böyle transfer yapamaz. Ben rahatım.

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Meloyu inter bir sene sonra 15 milyon Euro'ya Chelsea ye satarsa şaşırmayın😀 italyanlar Boşa transfer yapmazlar
                  Seneye 15 değil 5 M € veren çıksın, birdaha bu foruma birşey yazmayacağım. Ahanda büyük konuşuyorum. Adam emekli olacak be 15 i ya.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonspor kuruluşundan beri en başarılı transfer politikasını izlemiştir kimsenin tek laf etmesine lüzum olmayacak hamleler yapıldı...

Geçen sezon 35 Milyon Euro harcadık..

Bu sezon 11 Milyon Euro...

Hangisi daha tatminkar? Geçen sezon yapılan harcamayı bu sezonki ekip yapsaydı şu an bambaşka bir Trabzonspor izliyorduk farklı hesaplar yapıyorduk...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?
                      İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Espri yapmasan olmuyor mu?
                      neden böyle bir şey dediniz? anlamıyorum burda ne geyik muhabetleri dönüyor bu hiç bir şey değil ki...

millet işten ara bulup transfer var mı diye bakarken ergenlerin sulu muhabettleri dönüyor malaasef yazdıkları mesaj sadece "" içeriyor ve sayfada 5 mesajı bu sekilde... bu kişilere tepki gösterelim 10 senelik üyelere değil, sayın yöneticimiz

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Melo sacmaliginj telafi ederler, podolski solda campell sagda ilerde burak cok etkili hucum hatti olur, fv arkasi snejder... Ama merkezleri an itibariyle bjk gibi yumusak sayilir.
                        großkreutz u aldilar ya

oda melo gibi deli dana, ve tribünlerlen iliskisi melodanda ileri

borsigplatz da döner yiyen adam kevin
                        nekadar yeteneksiz olsada futbolu cok iyi bilen her saniye savasan bir karaktere sahip

ligde bence melonun yerini rahat kaplar
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.

O zaman tatava yapmayı bırakalım.

şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.

Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.

işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
                          Hey gidi Hüseyin kardeşim.. Öyle bir yazmışsın ki, gören de Trabzonspor değil Samsung şirketi zanneder. Hurma'yı takan kim kulüpte Şota'dan başka...

Soru: Geldiğinin 7. günü " 10 oyuncuyla anlaştık, istediğimiz an imza attırırız" diyen Hurma, gerçekten insanüstü bir çabayla günde ortalama bir buçuk oyuncuyla anlaşmıdır sence? Kendisi Kayseri'de evrak imha ederken Ersun - Serhat ikilisinin anlastığı isimler olmasın onlar. İkinci soru: 7 günde 10 oyuncuyla anlaşan Hurma, imza için neden 70 gün beklemiştir?

Yapma.... Tatava gibi şeyler yazma... Bizim kimseyle şahsi problemimiz olmaz. Sadece kulüp iyi olsun isteriz hepsi bu...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Memnuniyetsiz taraftar topluluğu

Başka bir şey değil.
                            Aynen kardeşim
                            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Altın vuruş lazımdı bize bu 6 adam şu anda hala hayatta tutuyor rakipleri
                            Vura vura bi hâl olduk be adaş
                            İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yumlu'ya ilk 11 yolu açıldı,sorun tam olarak da bu
                            Yumlu'da bir insan evladı.lütfen

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Soru 1: 1461'de iyi bir defans oyuncusu var mı?
                              Soru 2: Sezon içinde 1461'den oyuncu alabiliyor muyuz?
                              Evet var Oğulcan, Yumlu ve Aykut'tan iyi. Sezon içinde muhtemelen alınamaz.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seneye 15 değil 5 M € veren çıksın, birdaha bu foruma birşey yazmayacağım. Ahanda büyük konuşuyorum. Adam emekli olacak be 15 i ya.
                                alakasız ama, geçen akhisar maçını kazanırsak 20 bin takipçili bi twitter hesabını kapatacağını söyleyen bi arkadaş vardı. tebrik ettim adamı ya, kafamın 1 köşesine de not almıştım maçtan sonra gidip laf sokiyim diye. helal olsun. adam bizim takımı çözmüş.
                                #

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X