İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum Transfer Dosyası-10-- Başlığı Günlük Yayın Akışı
08.00 : Forum ahalisiyle Günaydınlaşmak
10.30 : Duyum günlüğü -1-
11.45 : Yurt içi Haberleri
12.00 : Troll uyanışları
13.10 : Günün ilk kurbanı (Yerme ve Germe)
15.40 : Bordo berelilerin KAP Nöbeti
18.20 : Duyum -2- ve Üyelere şaka ile giydirme saatleri
19.00 : Lale Devri
20.00 : Ekonomik dengeler ve Politika
21.00 : Ateş ve Barut Tartışmaları
22.15 : Günün 2. kurbanı (Yerme ve Germe)
23.30 : Akrabamı kaybettim bulan getirsin
00.40 : Temel İç Güdü
01.30 : Hüsran
02.25 : Gün Doğmadan Neler Doğar Bekleyişi
03.00 : Helalleşme ( Kapanış )İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeske barcelonada dogsaydik diyorum ama biz barcelonada bile dogsak gider espanyolu tutardik arkadas
Bu başlığın espiri bombaları...
hala gülüyorum
Artık son helâlleşme yakın
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi msjımmış o merak ettim
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada bu bilgiler güzel bilgiler iyi oluyor hocam yaz,eline sağlık.
Nankör ve içten yıkıcıları görelim.Mbiayı Ersun mu önerdi hurma mı? bazıları hurma ersuna önermiş o da onay vermiş diyor hangisi doğru hocam?
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehımmmm dallas olmuşuz be eyvallah hocam
menajer transferlerinden iyidir
en azindan ismini satmadan trabzonsporun basarisi icin caba veren insanlar oldugunun göstergesi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ama adamım az eğleniyoruz sende eğlenebilirsin yapabilirsin eminim buna
haha)) hocam geliyor geliyor mexes geliyor mustafa yumluya yedirmicem ulan demiş Trabzonsporu bak rakibinde boğazına sarılmış fotoğrafta ::
DD
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz farklı sezonlar izlemişiz o zaman
Cale denen adam vasat bir sol bekti. Vasat bir performans gösterdi.
Yorum
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSLOBODAN RAJKOVIC bu adam Transfermarkt a göre bosta istedigin zaman alabilirsin bunu.Almanya da tutturamadi ama belli olmaz bizim ligde olabilr.Hemde sol ayakli eleman.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın abi Cale en berbat adamdı oynadığı maçları dün gibi hatırlıyorum pas atabiliyordu özelliği oydu...Piotr u beğeniyordum benİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz farklı sezonlar izlemişiz o zaman
Cale denen adam vasat bir sol bekti. Vasat bir performans gösterdi.
O sene egemeni stoper sandıysanız bi daha izleyin cale nin bundaki %50 katkısınıSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığın espiri bombaları...
hala gülüyorum
Artık son helâlleşme yakınİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünlük yayın akışı
Hakan malum zat bana şekerini bile vermez ne repi
Yorum
-
İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia ersunun ısrarıyla alındı ihoda söyledi bunu zaten."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum