Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuraya mranın biz trabzonspor adlı swfsini koyabilecek olan var mı bari biraz keyiflenelim
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forum Transfer Dosyası-10-- Başlığı Günlük Yayın Akışı

08.00 : Forum ahalisiyle Günaydınlaşmak
      10.30 : Duyum günlüğü -1-
      11.45 : Yurt içi Haberleri
      12.00 : Troll uyanışları
      13.10 : Günün ilk kurbanı (Yerme ve Germe)
      15.40 : Bordo berelilerin KAP Nöbeti
      18.20 : Duyum -2- ve Üyelere şaka ile giydirme saatleri
      19.00 : Lale Devri
      20.00 : Ekonomik dengeler ve Politika
      21.00 : Ateş ve Barut Tartışmaları
      22.15 : Günün 2. kurbanı (Yerme ve Germe)
      23.30 : Akrabamı kaybettim bulan getirsin
      00.40 : Temel İç Güdü
      01.30 : Hüsran
      02.25 : Gün Doğmadan Neler Doğar Bekleyişi
      03.00 : Helalleşme ( Kapanış )
      İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Keske barcelonada dogsaydik diyorum ama biz barcelonada bile dogsak gider espanyolu tutardik arkadas

Bu başlığın espiri bombaları...

hala gülüyorum

Artık son helâlleşme yakın

Yorum

• var mı hareket?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Erik Lima diye birini almış fb 7.5 a
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hangi msjımmış o merak ettim
            Günlük yayın akışı

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada bu bilgiler güzel bilgiler iyi oluyor hocam yaz,eline sağlık.

Nankör ve içten yıkıcıları görelim.Mbiayı Ersun mu önerdi hurma mı? bazıları hurma ersuna önermiş o da onay vermiş diyor hangisi doğru hocam?
              Ersun hoca "ille de Mbia" diye tutturduğunda, Hurma Kayseri'deki Bisesvar'ı filan topçu zannediyordu. Arada en az iki ay var Hurma'nın olaya vakıf olmasıyla... Ancak İHO insanını öyle bir ketenpereye almış insanımsılar vardı ki, Ersun'a itimat edemedi. Hurma gelince ona da sordu. Sonra alındı. Umarım yeterince nettir.

Yorum

• ersun hoca ülkenin en iyi 3 teknik direktöründen biri bu kesin. ama ben bize geldiğinden beri kendisini heyecansız ve hevessiz görüyordum. takımı bir türlü sahiplenemedi. son maçta bile yaptık ettik değil trabzonspor yaptı etti diye röportaj veriyordu. ilk gelişi gibi değildi bu gelişi.
                #

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hımmmm dallas olmuşuz be eyvallah hocam
                  niyeki
                  menajer transferlerinden iyidir
                  en azindan ismini satmadan trabzonsporun basarisi icin caba veren insanlar oldugunun göstergesi
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hadi ama adamım az eğleniyoruz sende eğlenebilirsin yapabilirsin eminim buna

haha )) hocam geliyor geliyor mexes geliyor mustafa yumluya yedirmicem ulan demiş Trabzonsporu bak rakibinde boğazına sarılmış fotoğrafta ::DD

"Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz farklı sezonlar izlemişiz o zaman

Cale denen adam vasat bir sol bekti. Vasat bir performans gösterdi.
                      Abdullah'tan sonra şöyle ağzımız dolu dolu söyleyebileceğimiz bir sol bekimiz olmadı, yine yok.

Yorum

• Valla ben bu Hurma'ya en basindan beri guvenmiyorum
                        Basligin son mesajlarimda serhim dursun bir kosede
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          SLOBODAN RAJKOVIC bu adam Transfermarkt a göre bosta istedigin zaman alabilirsin bunu.Almanya da tutturamadi ama belli olmaz bizim ligde olabilr.Hemde sol ayakli eleman.
                          Boştaysa alınabilir sol ayaklı stoper ama çok sakatlanıyor.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Enes Coşkun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapmayın abi Cale en berbat adamdı oynadığı maçları dün gibi hatırlıyorum pas atabiliyordu özelliği oydu...Piotr u beğeniyordum ben
                            İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz farklı sezonlar izlemişiz o zaman

Cale denen adam vasat bir sol bekti. Vasat bir performans gösterdi.
                            Adı üstünde bek, biz ise beki illa sol açık ile karıştırıyoruz.
                            O sene egemeni stoper sandıysanız bi daha izleyin cale nin bundaki %50 katkısını
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu başlığın espiri bombaları...

hala gülüyorum

Artık son helâlleşme yakın
                              İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Günlük yayın akışı
                              Yıldırım 12 de helalleşeceğiz hepimiz
                              Hakan malum zat bana şekerini bile vermez ne repi

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mbia ersunun ısrarıyla alındı ihoda söyledi bunu zaten.
                                heh bazıları hurma ersuna dedi diyor önermişmiş ersuna diye. ersun transfer tavsiye konusunda hepsinden iyi bence .tersi olsa şaşarım.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X