Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    On libero almadıkları surece sorun yok gsyi orta sahasi mücadeleci olan her takim kitler
    Stoperleri de kötü.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?
      He ya balık sezonu açılıyor perşembe bi pazara ineyim ben Özledim kerataları
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır. iho ile konuştuğumda bu konuyu telde bana da söylemişti ersun hoca mbia da çok ısrar etti bana kalsa almayacam dedi. Hatta bir tv programında mbiadan vazgeçtik demişti. Ersun hocamın sadece mbia değil okay ve marin de ikramı. Ndoye değil jelavic olsaydı oda ersun hocam 'dan olacaktı.
        Eyvallah hocam bilgiler için sağolasın
        "Annuit cœptis"

Yorum

37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?
          Espri yapmasan olmuyor mu?
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sırf transfer olsunda çöpden olsun diye boşa harcama yapılmamalı. Papy transferinin olmadığına sevindim şahsen. Nantes kulubünün sözleşmeli futbolcususun, ama top oynamak istemiyorum diyorsun,böyle bir şey olabilir mi? Yarın aynı şeyleri bizde de tekrarlayabilrdi...
            En son Bilal Karadeniz tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:28.

Yorum

• İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              GS Campbell'i getiriyormus.

Melo sacmaliginj telafi ederler, podolski solda campell sagda ilerde burak cok etkili hucum hatti olur, fv arkasi snejder... Ama merkezleri an itibariyle bjk gibi yumusak sayilir.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• On nümeroya yakın bir transfer Süreci geçirdik bir defans daha alınsa hemen hemen on nümero olurdu Hayırlısı olsun takım bu sene ümit veriyor inşallah daha iyi oluruz. Bunun dışında BJK ve gs kadrolarında ciddi zayıflamalar oldu hakemle filan ortak olurlarsa yarışa bilemem ama o iki takımdan cacık olmaz. Şu kırk dk transfer yapamazlarsa ilk iki garanti diyorum, aslında şampiyon olacağımız bir sezon ama dün gördük ki şikeciler bu ligde oldukça o iş zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam gelmiş 33 yaşına. Tam yatış senesiydi. Bence çok akıllıca hamle yaptılar. Zaten yerine gelen Jose Rodriguez kumaşı iyi bir topçu. Hatta en akıllıca hamleleri bu oldu. Asıl mallık Interde.
                  Meloyu inter bir sene sonra 15 milyon Euro'ya Chelsea ye satarsa şaşırmayın😀 italyanlar Boşa transfer yapmazlar

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Espri yapmasan olmuyor mu?
                    Bu yönetici baskısı da fazla oluyor artık, her dediğimize karışır oldular
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın 1 saat 35 dakika var daha gece 1 de bitiyor transfer dönemi.Deniz,İshak,Serdar,Soner,Fatih gidecek Papy,Remy gelecek ben inanıyorum sizde inanın
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Bu yönetici baskısı da fazla oluyor artık, her dediğimize karışır oldular
                        Mevzuyu sulandırma çizerim
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          N'doye yi de orda kullansak daha bi verimli olunur sanırım .
                          Forvetten kanat yapma hastalığını bırakalım. Bu lig o lig değil. 7 ofans oyuncusuyla Akhisara gol atamadık. Kapanan Anadolu savunmasına bireysel yetenek gerek, fizik gücü değil. Kevın ağır da olsa etkili son paslar yapabilen bir adam.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoperleri de kötü.
                            Aldılar ya su genc usagi cityden gerci cocuk 20 yaşında tecrubelensin diye geldi

Yorum

• Şu taraftar şu Soner denen boşçuyu becerip gönderemedi ya bize de yuh olsun.

hiç bir şey olmazsa sosyal medyada 3-5 gün arda arda defolgitsoner hastagı tt falan yapılsaydı direnci kırılırdı. iş artık suistimale girdi çünkü.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.

O zaman tatava yapmayı bırakalım.

şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.

Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.

işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
                                Yok kardesim yanlışın var..Hurma ve Sota Luksemburg milli takımının sol acigini ve Estonya nin sağ bekini istemisti ama Serhat Altinci insiyatif kullanarak Cavanda ve Marin i getirdi..Bu yüzden aralarinin bozuk olduğu söyleniyor. .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X