Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak canberk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahahahah müthiş
    Yüz okuyucu varmı, Aykut ne diyki o ifadeyle ?

Yorum

• Mustafa Yumlu silah zoruyla oynamıyor,saçma sapan bir şekilde adamı yerin dibine sokuyorsunuz,stoperler alınınca yedeğe gireceğini kendiside biliyordur zaten...
      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi siyasi iklim HDP haricinde her parti ve siyasetçi Azizin yanında.HDP mi gelsin başa yani
        Aziz'in yanında olması önemli değil . Hukuk sistemine müdahale edilmesin yeter .
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Parantez içinde "yaşından dolayı istemeyenler hariç" yazdım. Kalite ve tecrübe olarak Papy'den kat kat daha iyi bir oyuncu.
          Ben de parantez içindekilerin dışında konsantrasyon sorunu olduğunu ekledim. Bu yüzden de çok faydalı olmayacağını düşünüyorum. Geçmişi çok iyi olan oyuncuların bizde yokları oynadığını defalarca gördük.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İstediği kadar beraat etsin. Siyasi iklim değiştiğinde herşey tersine dönecek ben buna inanıyorum
            Umarım ömrümüz yeter.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Danteyi istememek futbol cehaletidir.
              Buradaki husus şu.
              Fiyat-kalite,edere deger,takım bütçesi.
              Bütün bunlari düşünüp optimum bir karar verilmelidir. O papy midir dante midir iyi analiz edilmelidir.

Sol ayakli olmalari en onemlisi.

Yorum

• KAP Spor ‏@kap_sportif 25 sn.25 saniye önce
                #Trabzonspor
                Uğur Demirok'un Geçici Transfer Anlaşması Hakkında
                http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=464430
                2 retweet 0 favori
                Yanıtla Retweetle 2 Favorilere ekle
                Daha fazla
                milan

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Danteyi istememek futbol cehaletidir.
                  Buradaki husus şu.
                  Fiyat-kalite,edere deger,takım bütçesi.
                  Bütün bunlari düşünüp optimum bir karar verilmelidir. O papy midir dante midir iyi analiz edilmelidir.

Sol ayakli olmalari en onemlisi.
                  Kalbur üstü stoper alınsın yeter . Lig için fazla bile . Yumlu'ya mecbur kalınmasın ...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Mustafa Yumlu silah zoruyla oynamıyor,saçma sapan bir şekilde adamı yerin dibine sokuyorsunuz,stoperler alınınca yedeğe gireceğini kendiside biliyordur zaten...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de parantez içindekilerin dışında konsantrasyon sorunu olduğunu ekledim. Bu yüzden de çok faydalı olmayacağını düşünüyorum. Geçmişi çok iyi olan oyuncuların bizde yokları oynadığını defalarca gördük.
                      Dünyanın en basit sorunu konsantrasyon sorunudur,Bayern'de ki yerini garanti görmez yada gönderilmek istendiğini biliyordur bu yüzden de konsantre olamıyordur,bize gelince paşalar gibi parasını alacak,banko ilk 11 oynayacak ve konsantre olamayacak öyle mi? İmkansız ötesi.
                      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• 11.08.2015 tarihli özel durum açıklaması ile duyurulduğu üzere;

Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye kesin transferi konusunda yapılan anlaşma ,
                        oyuncu ile 1299 Osmanlıspor A.Ş. arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle iptal edilmiştir.

Devam eden müzakereler sonucu yapılan yeni anlaşmaya göre;

Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye 2015/2016 futbol sezonu sonuna kadar
                        bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Peki iki Stoper alınınca ve 3 ay sonra kara kaşlı reyiz dönünce ne yapacağız?
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kalbur üstü stoper alınsın yeter . Lig için fazla bile . Yumlu'ya mecbur kalınmasın ...
                            Aynen öyle Fatih.

esasında konu bu zaten.

Kadro icin ne diyorsun genel hatlariyla?

Yorum

• Bedelsiz kiralamaya devam. Bu demek ki seneyede aynı dertlerden muzdaribiz
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Dante'yi istemeyenler (yaşından dolayı istemeyenler hariç) futboldan anlamıyordur,Guardiola'nın sürekli oynattığı bir adamı mı tartışacağız? Dünyanın en iyi takımlarından olan Bayern'in sürekli ilk 11'de çıkan oyunusunu mu tartışacağız? Papy'miş yemişim Papy'i Dante'nin gelme ihtimali varsa Dante gelmelidir.
                                Bende Papyyi istikrar icin istiyorum her sene her sene değişen kadrolardan yapilan transferlerden bıktığım icin istiyorum. Basarinin her zaman istikrarla geldiğini bildigim icin istiyorum. Sen Danteyi isterken ne dusunuyosun ? "Uh Bayern Munichin stoperi bu müllerin lewandowskinin olduğu aciyip bakiyim mackoliki bakiyim kac maci varmis" la istiyosun. Bu isler oyle olmuyor kardesim kim futboldan ne kadar anlıyor anlamissindir heralde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X