İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Papy
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeplasmanda kaybetmeyecek iskelet...
------------------Onur -
Cavanda - Yumlu - Douglas - Constant -
----------Okay - M'Bia -
-------Marin - Ekici - Erkan -
---------------N'Doye
Avni Aker'de her maç en az 3 gol atacak iskelet..
------------------- Onur -
--------------Yumlu - Douglas -
Cavanda------------------------Constant -
--------------------M'Bia -
--------------Ekici - Erkan-Marin -
------------------Cardo-N'Doye
Erkan da neden ısrar ediyorsunuz ki
içerde , dışarda
Mbia Okay
Marin Ekici N'doye
Cardozo
bu şekilde cikmak daha baskılı ve güçlü oluruz gibi .
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hoca "ille de Mbia" diye tutturduğunda, Hurma Kayseri'deki Bisesvar'ı filan topçu zannediyordu. Arada en az iki ay var Hurma'nın olaya vakıf olmasıyla... Ancak İHO insanını öyle bir ketenpereye almış insanımsılar vardı ki, Ersun'a itimat edemedi. Hurma gelince ona da sordu. Sonra alındı. Umarım yeterince nettir.
Çözemedim ben, sizler daha yakından tanıyorsunuz..."Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
Andrea Pirlo
Yorum
-
İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeloyu inter bir sene sonra 15 milyon Euro'ya Chelsea ye satarsa şaşırmayın😀 italyanlar Boşa transfer yapmazlarAdam emekli olacak be 15 i ya.
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Arkadaşlar Trabzonspor kuruluşundan beri en başarılı transfer politikasını izlemiştir kimsenin tek laf etmesine lüzum olmayacak hamleler yapıldı...
Geçen sezon 35 Milyon Euro harcadık..
Bu sezon 11 Milyon Euro...
Hangisi daha tatminkar? Geçen sezon yapılan harcamayı bu sezonki ekip yapsaydı şu an bambaşka bir Trabzonspor izliyorduk farklı hesaplar yapıyorduk..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle37 Dakika sonra Palamut transferi başlayacak beyler hazır mıyız ?İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspri yapmasan olmuyor mu?
millet işten ara bulup transfer var mı diye bakarken ergenlerin sulu muhabettleri dönüyor malaasef yazdıkları mesaj sadece "" içeriyor ve sayfada 5 mesajı bu sekilde... bu kişilere tepki gösterelim 10 senelik üyelere değil, sayın yöneticimiz
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelo sacmaliginj telafi ederler, podolski solda campell sagda ilerde burak cok etkili hucum hatti olur, fv arkasi snejder... Ama merkezleri an itibariyle bjk gibi yumusak sayilir.
oda melo gibi deli dana, ve tribünlerlen iliskisi melodanda ileri
borsigplatz da döner yiyen adam kevin
nekadar yeteneksiz olsada futbolu cok iyi bilen her saniye savasan bir karaktere sahip
ligde bence melonun yerini rahat kaplar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.
O zaman tatava yapmayı bırakalım.
şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.
Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.
işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
Soru: Geldiğinin 7. günü " 10 oyuncuyla anlaştık, istediğimiz an imza attırırız" diyen Hurma, gerçekten insanüstü bir çabayla günde ortalama bir buçuk oyuncuyla anlaşmıdır sence? Kendisi Kayseri'de evrak imha ederken Ersun - Serhat ikilisinin anlastığı isimler olmasın onlar. İkinci soru: 7 günde 10 oyuncuyla anlaşan Hurma, imza için neden 70 gün beklemiştir?
Yapma.... Tatava gibi şeyler yazma... Bizim kimseyle şahsi problemimiz olmaz. Sadece kulüp iyi olsun isteriz hepsi bu...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemnuniyetsiz taraftar topluluğu
Başka bir şey değil.
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltın vuruş lazımdı bize bu 6 adam şu anda hala hayatta tutuyor rakipleri
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu'ya ilk 11 yolu açıldı,sorun tam olarak da bu
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru 1: 1461'de iyi bir defans oyuncusu var mı?
Soru 2: Sezon içinde 1461'den oyuncu alabiliyor muyuz?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye 15 değil 5 M € veren çıksın, birdaha bu foruma birşey yazmayacağım. Ahanda büyük konuşuyorum.Adam emekli olacak be 15 i ya.
#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum