O değilde göreceksiniz Soner'in çok sağlam yorumcu alt yapısı olacak. 10-15 sene sonra kendisini bizim takımı yorumlarken göreceğiz bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas,N'Doye,Marin,Mbia,Cavanda,Okay
İlk onbir kalitesinde 6 tane adam alındı yeter da,daha ne?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurma veto etseydi Marin, Douglas, Mbia transferi gerçekleşir miydi? gerçekleşmezdi.
O zaman tatava yapmayı bırakalım.
şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.
Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.
işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
Yorum
-
iyi bir yönetim yarin bosman kurali izin verdigi gibi denisovu aralik icin imza attirir
1 saat beklenmemeli
denisov sanirim 11. dosyanin 1 no lu ismi olacak
olmalida"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas,N'Doye,Marin,Mbia,Cavanda,Okay
İlk onbir kalitesinde 6 tane adam alındı yeter da,daha ne?
Başka bir şey değil.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Yorum
-
Deplasmanda kaybetmeyecek iskelet...
------------------Onur -
Cavanda - Yumlu - Douglas - Constant -
----------Okay - M'Bia -
-------Marin - Ekici - Erkan -
---------------N'Doye
Avni Aker'de her maç en az 3 gol atacak iskelet..
------------------- Onur -
--------------Yumlu - Douglas -
Cavanda------------------------Constant -
--------------------M'Bia -
--------------Ekici - Erkan-Marin -
------------------Cardo-N'Doye"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak fatih ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke gelse de mustafayı böyle boğazlasa yeminle içeride bakarım ona bir ömür boyu :d
:d:d:d:d"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS Campbell'i getiriyormus.
Yorum
-
İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde GS 3.7 milyon Euro'ya meloyu nasıl sattı😀 böyle bir yönetimle gs 3. Bile Olamaz😀Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde göreceksiniz Soner'in çok sağlam yorumcu alt yapısı olacak. 10-15 sene sonra kendisini bizim takımı yorumlarken göreceğiz bence....Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_________ Cardozo _________
Kevın ( N'doye ) _____ Ekici ____ Marin
_______ M'Bia __ Okay ______
Alper Douglas Medjani Luis
___________ Onur ___________
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum