Melo olayı kesin değil sanırım ? Haber göremedim sitelerde .. 6 tane ilk 11 oyuncusu alındı tamam ama takım yeterli diyebiliyor muyuz ?? 31 maçlık serüvende kart cezalıları ve sakatlık olunca ne yapacağız, özellikle de defansta ?
demin biri sormus aslinda söyle olabilir benim bildiigim hic bi takimda olmiyan bi futbolyucu alabilirsin!! yani 1361 fesh etse onun sözlesmesini biz alabiliriz
neden böyle bir şey dediniz? anlamıyorum burda ne geyik muhabetleri dönüyor bu hiç bir şey değil ki...
millet işten ara bulup transfer var mı diye bakarken ergenlerin sulu muhabettleri dönüyor malaasef yazdıkları mesaj sadece "" içeriyor ve sayfada 5 mesajı bu sekilde... bu kişilere tepki gösterelim 10 senelik üyelere değil, sayın yöneticimiz
Burada hiçbir zaman ne kimseyi aşağılayıcı bir şey yazdım ne de kırıcı oldum. Her zaman yapıcı olmaya ve insanların yüzünde bir nebze olsun tebessüm ettirmeye çalıştım tepemin attırıldığı maçlardan sonra mesajlar sildiğim telefonlarımın susmadığı anlarda bile hep sükunetimi korudum.
Beni pek iyi takip edememişsiniz sanırım üstadım.
Cevap yazdığım arkadaş aşağı yukarı 10 yıldır muhabbetim olan sevdiğim bir kardeşimdir yani ben onun mesajını orada silip 6 ay adama ceza versem o yine bana neden yaptın diye sormaz.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Forvetten kanat yapma hastalığını bırakalım. Bu lig o lig değil. 7 ofans oyuncusuyla Akhisara gol atamadık. Kapanan Anadolu savunmasına bireysel yetenek gerek, fizik gücü değil. Kevın ağır da olsa etkili son paslar yapabilen bir adam.
var olan kanatlardan ne farkı varki elimizdeki kanatlarda orta yapamıyor varsa yoksa ortada top alıp ceza sahasına girmeye çalışıyorlar son maçta N'doye de bunu yaptı fena da yapmadı sadece son vuruslari sıkıntılı onuda cardozo halleder.. Costant in etkili pası değil sıkıntı son vuruş sıkıntısı var Cardozo nun yokluğunda .
En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 23:37.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
şirket şoförünün patrona gidip "bütün misafirleri ben taşıdım o ihalelerin hepsini kazandıran adam benim" demesi gibi bir şey, komik olmayın.
Serhat altıncı transferde Hurma'ya bağlı çalışan bi adam sonuçta. başkanın yakını olması insiyatif alması bu gerçeği değiştirmiyor.
işi kayıkçı kavgasına çevirip bilinçaltlarındaki hırsları ortaya dökmenin alemi yok.
Hey gidi Hüseyin kardeşim.. Öyle bir yazmışsın ki, gören de Trabzonspor değil Samsung şirketi zanneder. Hurma'yı takan kim kulüpte Şota'dan başka...
Soru: Geldiğinin 7. günü " 10 oyuncuyla anlaştık, istediğimiz an imza attırırız" diyen Hurma, gerçekten insanüstü bir çabayla günde ortalama bir buçuk oyuncuyla anlaşmış mıdır sence? Kendisi Kayseri'de evrak imha ederken Ersun - Serhat ikilisinin anlastığı isimler olmasın onlar. İkinci soru: 7 günde 10 oyuncuyla anlaşan Hurma, imza için neden 70 gün beklemiştir?
Yapma.... Tatava gibi şeyler yazma... Bizim kimseyle şahsi problemimiz olmaz. Sadece kulüp iyi olsun isteriz hepsi bu...
Hadi Cardozo'nun golünü geçtim Konya'nın frikik golü çok daha güzel zira kaleci 5 saniye önce zıplamıyor...
Ellerinde imkan olsa
Nani 20-20-20-20
Oğuzhan 20-20-20-20 yapacaklar da...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum