Rize'nin klübede 1-2 hızlı oyuncusu olsaydı iyi olurdu. Serdar Gürler'i alsa ya şu Hikmet Karaman.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Moral bozmak yok kardesim
Moral bozan realist olan bari bu sezon sussun
Biz mustafa rasit in saparali kadrosuna bile inandik
Bu kadro Trabzonspor tarihinin en buyuk yatirimidir
Biz sampiyon olucaz kardesim
Lami cimi yok
Millet 3 sene sampiyonluk sozu veriyor neye gveniyor
Lobiyse lobi
Cuper se cuper
Bu sene o sene
Bu sene şike de yetmeyecek
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGarezim yok. Aksine Boşnak futbolcuları severim ama aradığımız adam değil ve vasat.
Resmen silahı almış dolu şarjörle rus ruleti oynuyoruz halbuki doğru bir adım ile resmen şampiyon oluruz. Şu son virajları Dönmeyi bir türlü beceremiyoruz.
Marin'in yanına almazlar daha tren kaçtı. Keşke Nakoulma alınsaydı daha iyidi.
InsAllah seni yaniltir hocam.. Bence Ekici patlmasi yapacak..~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanderlecth in beğenmediği adamı biz beğenmeyince mi sorun oluyor ki şuan stoperleri ve kanatları çık avrupa klasında bir kadro var .
adam kotumu iyimi anlamadik hep sakat diyorlar...
Ama Sota hepimizden iyi biliyor futbolu futbolcuyu istiyorsa vardir bi bildigi...Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
son hafta şu anadolu kulüplerine eldekileri 3e 5e bakmadan yollasak.kalırsalar takım huzuru açısından sıkıntı çıkarabilirlerÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarinin yetenekleri belli gelmesini istiyorum bende ama öyle çok heyecanlandırıcı bir isim değil bu oyuncu performanslarından sonra .
Ekici ornegi olsunda gorun siz~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsAllah seni yaniltir hocam.. Bence Ekici patlmasi yapacak..
alınırsa da inşallah yanıltır ama zor
Yorum
-
Ofoedu'yu alıp birkaç oyuncu versek, kiralasak fena mı olur? Sağ kanatta kullanırız, dinamik bir oyuncuTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaka Yaptim Umarim Ciddiye almamissindir
Ekici ornegi olsunda gorun siz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum